jau radau

QUOTE(SimonaV @ 2012 06 16, 23:32)
o gal cia tos mergaites naturalus plaukuciai.cia tokia panasi spalva,kuria as noriu atgauti,bet kazkaip abejoju ar tie henna dazai nukastu,as esu taip pat nuziurejusi tuos vaistazoliu dazus,bet kolkas pirksiu rudai dazanti sampuna be chemikalu,pabandysiu.Paskui bus matyt.
Jo cia jos naturalus, tiesiog tas yrasas darytas vasara ir nuo saules pasvieseje jos plaukai ir tokia nereali spalva, o siaip jos plaukai tamsiai rudi

SVEIKOS gal kuri zino buda kaip greiciau nuplauti tuos zolinius dazus? Daziau viena kart pries menesi ir dar viena karta pries dvi savaites. Noriu dazyti Naturtint dazais ir bandziau sruogele tai gavosi vietom zalia gal zinot kaip nuplauti greiciau, o jei ne tai po kiek laiko galiu bandyti dazyti ne zolelem?
)

QUOTE(atenia @ 2012 06 11, 19:22)
as taip pat ilgai dazau cha ir basma, apie metus kazkur. labai labai issausejo plaukai, net kirpeja klausia, kur taip nusigadinau, o daziau visada su khadi ir rainbown.
Būtent dėl šios priežasties aš ir daužau tik plaukų šaknis, problemos tikrai nebelikę

Merginos, sakykit is praktikos savo, ar imanoma is lietuviskos pelenu spalvos sitom zolelem pasviesint plaukus? Visur randu, kad patamsint galima, o kaip su sviesinimu? Jei imanoma, parasykit kuom
Dekui.

Dekui.
micefee- tu dažai su khadi, jei taip koks Nr.dažų?
Kad nėra ten numerio. Dark Brown spalva.
ar šitais? Nr.37 tada
Taip, šitais. Čia produkto numeris, ne dažų.

Labas visoms , perskaiciau viska nuo pradziu, verta buvo
klausimas apie Khadi dark brown - po kiek laiko spalva visiskai nusiplauna? Ar lieka kaip ir su cheminiais dazais - kol nuauga?
Ar kas turit Khadi dark brown man parduoti? Reikia greitai, o parsisiusti laiko nebera...

Ar kas turit Khadi dark brown man parduoti? Reikia greitai, o parsisiusti laiko nebera...

QUOTE(Higa @ 2012 07 09, 19:42)
Labas visoms , perskaiciau viska nuo pradziu, verta buvo
klausimas apie Khadi dark brown - po kiek laiko spalva visiskai nusiplauna? Ar lieka kaip ir su cheminiais dazais - kol nuauga?

Nenusiplauna,tik pablunka ir nuauga.