Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

Čia ne dažai, čia žolelės. Jos šviesiai nedažo. Apie natūralius dažus tema čia: http://www.supermama...howtopic=662096
Atsakyti
Labas visoms smile.gif atiduodu 2 chna (zalioje pakuoteje) ir 2 basmos (melynoje pak.) pakelius, kaune. Jei kam reikia rasykit i az smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kis Kis Kis: 07 birželio 2012 - 08:29
Sveiki, ryt planuoju pirma karta dazytis su Rainbow chna iš (Iherb.com) dark brown spalva.
Noriu patarimo, nes nedrasu man blush2.gif
Kiek reikia imti tu milteliu mazdaug? Ir kiek laikyti ant galvos, vienoje vietoje rase apie 2 valandas, kiti vos ne nakciai palieka. Patarkit is patirties, kaip ir ka. Planuoju daryt sitaip(cia viena mergina SM rase):
Plikau mišinį gerokai pravėsusiu vandeniu
-Pilu šaukšta obuolių acto į masę ir daugiau nieko nededu
-Mišinį laikau šiltai apie valandą
-Užsitepusi ant plaukų apsivynioju maistine plėvele
-Užsimaunu šiltą žieminę kepurę
-Laikau dvi valandas
-Išskalauju su balzamu
-Neplaunu su šampūnu galvos apie dvi paras (dažau šeštadienį iš pat ryto ir plaunu tik pirmadienį prieš darbą)
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2012 06 07, 15:01)
Sveiki, ryt planuoju pirma karta dazytis su  Rainbow chna iš (Iherb.com) dark brown spalva.
Noriu patarimo, nes nedrasu man  blush2.gif
Kiek reikia imti tu milteliu mazdaug? Ir kiek laikyti ant galvos, vienoje vietoje rase apie 2 valandas, kiti vos ne nakciai palieka. Patarkit is patirties, kaip ir ka. Planuoju daryt sitaip(cia viena mergina SM rase):
Plikau mišinį gerokai pravėsusiu vandeniu
-Pilu šaukšta obuolių acto į masę ir daugiau nieko nededu
-Mišinį laikau šiltai apie valandą
-Užsitepusi ant plaukų apsivynioju maistine plėvele
-Užsimaunu šiltą žieminę kepurę
-Laikau dvi valandas
-Išskalauju su balzamu
-Neplaunu su šampūnu galvos apie dvi paras (dažau šeštadienį iš pat ryto ir plaunu tik pirmadienį prieš darbą)

mano plaukai zemiau peciu, tai indelio uztenka kazkur trim kartam mirksiukas.gif darau visada labai panasiai, tik plikau karstoku vandeniu, ant galvos laikau ne trumpiau kaip dvi valandas, i misini ipilu obuoliu acto ir medaus idedu sauksteli, bei pora lasu rozmarinu bei levandu eteriniu alieju, nes jie stiprina plaukus, mazina slinkima ir t..t. plevele naudoju ir ziemine kepure taip pat, isplanu zoleles be kondicionieriaus(manau siuo atyveju medus kaip kondicionierius suveikia man) ir neplaunu galvos bent kelias dienas mirksiukas.gif spalva gaunasi super, buvau kazkada idejus foto-jokio raudonumio, ryzumo, tik grazi tamsiai ruda, sokoladine spalvyte drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu, kad atsaket, dabar ramiau smile.gif
tik vat man idomu kas laike visa nakti, ar nekenkia plaukams (gal perdziovina tokiu laikymu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2012 06 08, 08:08)
tik vat man idomu kas laike visa nakti, ar nekenkia plaukams (gal perdziovina tokiu laikymu)  g.gif

Gali nepataisomai išsausinti plaukus jei plaukai linkę sausėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2012 06 08, 08:08)
tik vat man idomu kas laike visa nakti, ar nekenkia plaukams (gal perdziovina tokiu laikymu)  g.gif

neisivaizduoju kaip galima islaikyti per nakti, nes man per tas dvi valandas kvapas ikyreja siaubingai, be to miegoti galva apsisukus celofanu ir kepure ziemine nemanau kad patogu butu g.gif
Atsakyti
Merginos o kiek laiko dazotes su chna, basma? Seip bendrai ar neissausejo plaukai?
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2012 06 08, 09:15)
Merginos o kiek laiko dazotes su chna, basma? Seip bendrai ar neissausejo plaukai?

as dazau nuo metu pradzios, t.y. apie puse metu, tai tikrai niekas neissausejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2012 06 08, 09:15)

Aš dažau jau keli metai, ir dažau tik šaknis, vien dėl to kad dažant visus jie sausėja.
Atsakyti
Aš dažau su chna beveik metus, tai labai išsausėjo plaukai, nes ir šiaip jie buvo sausi visada, o chna dar labiau išsausino, tai nebenoriu taip dažyti. Žadu grįžt prie cheminių dažų be amoniako.
Atsakyti