Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(*melodia* @ 2012 08 28, 12:44)
Sveikos, noreciau paklausti, ar kava nesausina plauku?

as taip pat plikau kava. Nepastebejau, kad sausintu. Bet as dar ir kiausini imusu.
Atsakyti
Laba diena, žolininkės 4u.gif
Kaip Jums sekasi nusidažyti tuos plaukus? Ar pačios dažotės ar kasnors padeda? Aš pati bandau, tai nusidažau nelabai lygiai doh.gif Dažniausiai palenkiu galvą virš vonios, tai sakau, gal reikia atsisėsti prieš veidrodį ir bandyti g.gif nes plaukai mano tai žiauriai stori, kažkaip susimakaluoju juose, kai reikia lygiai tepti doh.gif
Dar norėjau paklausti, ar tepdamos mišinį naudojate šepetėlius kokius, ar paprasčiausiai su ranka paimate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 30, 10:16)
Laba diena, žolininkės  4u.gif
Kaip Jums sekasi nusidažyti tuos plaukus? Ar pačios dažotės ar kasnors padeda? Aš pati bandau, tai nusidažau nelabai lygiai  doh.gif Dažniausiai palenkiu galvą virš vonios, tai sakau, gal reikia atsisėsti prieš veidrodį ir bandyti  g.gif nes plaukai mano tai žiauriai stori, kažkaip susimakaluoju juose, kai reikia lygiai tepti  doh.gif
Dar norėjau paklausti, ar tepdamos mišinį naudojate šepetėlius kokius, ar paprasčiausiai su ranka paimate?  smile.gif

Aš tai įlipus į vonią prieš veidrodį dažausi. Anksčiau bandžiau su šepetukais dažytis, bet netiko. Man paprasčiausiai yra užsidėjus pirštines tepliotis, tada visur pakilnoju, pateplioju, paskirstau. Su šepetėliu tik kontūrą palei kaktą ir ausis pasidažau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija Indmarija @ 2012 08 29, 20:57)
nežinau, kaip čia reikėtų dažyti plaukus chna. pusę plaukų jau nuėję į rudą natūralią spalvą, pusę ryži, bet tokie saulėje nudegę. kaip reikėtų dažyti, kad atspalvis kuo vienodesnis būtų, nes prie šaknų, atrodo, dažai neima visai plaukų. ir dar įdomu, kiek laiko laikote, nes aš paprastai apie 50 min.

As praejau ta etapa, bet jau baigia nuaugti dazyti dazais ir spalva vienodeja. Daziau chna, laikydavau po 2 val, visiskai vienodi nebuvo, per toks perejimas nebaisus gaudavosi, rudesni virsui, ryzesni galai, su kiekvienu dazymu skirtumas vistiek kazkoks mazesnis likdavo.
Atsakyti
Sakykite, o šių ir šių dažų sudėtis nėra bloga? Ypač juodosios chna? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2012 08 29, 22:37)
as taip pat plikau kava. Nepastebejau, kad sausintu. Bet as dar ir kiausini imusu.

kiausini as irgi imusu. na gal tada nevertetu nerimauti smile.gif
lil'angel, as naudoju sepeteli dazymui, man patogiau ax.gif
Atsakyti
labas, gal patartumėte, kaip išgauti maždaug tokią spalvą user posted image ?
Kiek laiko laikyti? Mano plaukai yra labiau tamsaus vario spalvos, tad kaip šiek tiek su tom žolėm nušviesinti, nes po vasaros plaukų galai tai tokie kaip noriu, bet šaknys tamsaus vario. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 30, 10:16)
Kaip Jums sekasi nusidažyti tuos plaukus? Ar pačios dažotės ar kasnors padeda?

Mane dazo mama su sepeteliu, anksciau dazydavome su kempinele. Jeigu pati dazyciau, tai tik pries veidrodi, kad matyciau visus konturus.

QUOTE(Ija Indmarija @ 2012 09 01, 13:21)
labas, gal patartumėte, kaip išgauti maždaug tokią spalvą?
Kiek laiko laikyti? Mano plaukai yra labiau tamsaus vario spalvos, tad kaip šiek tiek su tom žolėm nušviesinti, nes po vasaros plaukų galai tai tokie kaip noriu, bet šaknys tamsaus vario. g.gif

nelabai galiu patarti kaip nusviesinti, gal kokios citrinos ilasinti i misini ir aisku nenaudoti jokiu tamsinanciu 'prieskoniu' kaip kava ar net girdejau, kad ir kiausinis lyg kazkuriom tamsina.. Labiau pakomentuoti norejau, kad labai graziai isivaizduoju ta varine spalva persiliejancia i sviesesnius galus mirksiukas.gif Mano spalva beje irgi visada varine gaunasi, net kai anksciau dazydavau vien chna. Turbut nuo mano pacios naturaliu plauku priklauso.
Atsakyti
Reikės bandyti ir man dažytis su šepetėliu smile.gif

Anksčiau dažydavau sumaišiusi chna ir basma, tai pastebėjau, kad labai plaukai sausi būdavo, neplaudavau tas tris dienas, o jie net nebūdavo susiriebalavę biggrin.gif Dabar neseniai nusprendžiau nebemaišyti su basma, norėjau pažiūrėti, kokia spalva gautųsi, ir iškart kitoks rezultatas gavosi, vos išplovus tą visą tešlą plaukai švelnūs ir minkšti tapo bigsmile.gif Tik gaila, kad Lietuvos parduotuvėse chna pasirinkimas labai jau ribotas g.gif

Atsakyti
lil'angel, parodykit savo plaukus. Derinukuose lyg maciau galiuka garbiniuota. Man smalsu tiesiog, jei negaila, m?
Atsakyti
Buvau įmetusi plaukų nuotraukose, bet galiu pakartoti smile.gif

čia dar dažiau maišydama chna (1) su basma (2), dar jie šiek tiek nusiplovė smile.gif

user posted image

Dabar neseniai pabandžiau vien su chna, tai labiau spalva patinka bigsmile.gif

user posted image

Natūralūs mano rudi, gal tokio atspalvio, kaip pieniškas šokoladas.

Nors žiūriu, kad čia nuotraukose nelabai matosi skirtumas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lil'angel: 04 rugsėjo 2012 - 09:51
[quote=lil'angel,2012 09 04, 10:50]
Buvau įmetusi plaukų nuotraukose, bet galiu pakartoti smile.gif

kooookie fainus plaukuciai thumbup.gif clap.gif wub.gif man labai patinka pirmos foto plauku spalvyte smile.gif tik abejoju ar ant manuju iseitu isgauti tokia spalva g.gif
Atsakyti