Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios moterys valdo pasaulį..

mano mociute buvo labai, grazi, kaip lelyte. bet unsure.gif deja gyvenimas jos nelinksmas. ta kuri mylejo, ja paliko, ir turejo viena auginti vaika.
Atsakyti
Simpatiskam zmogui visada lengviau gyventi. Nors gali buti grazuole, bet jei nemokesi bendrauti, pasinaudoti savo moterisku zavesiu, kartais lengvu flirtu ir pan., tai nieko ir nebus. rolleyes.gif
Busi grazi pilka pele.
Atsakyti
Pastebejau, kad labai grazios moterys kazkodel daznai buna pilnos kompleksu, verkslenimu ir nerealaus susirupinimo savo isvaizda. Kuriam vyrui, pabendravus ilgiau, gali buti malonu kiekviena diena ikvepineti pasitikejimo ir kartoti:"Baik tu, nepriaugai puse kg...", o restorane sedeti su tarkime jau zmona, kuri salotos lapa kramsnoja ir apsimesti, kad tai jo nenervina?
Antra vertus, jei grazi moteris turi sarmo, moka betarpiskai bendrauti, zvelgia i gyvenima teigiamai ir nesureiksmina savo isvaizdos (na, nedusauja, kaip jai nepakeliamai sunku buti graziai...), ji tikrai suras puiku vyra.
Is viso, grozis padeda gyvenime. Tik ne kiekviena sugeba tuo pasinaudoti. Butu idomus toks variantas: duoti grozi pilkai vidutinybei, ir pilka vidutinybe grazuolei. Pirmoji, manau, kalnus nuverstu, antroji - pasikartu. g.gif
Atsakyti
QUOTE (ChikuRaku @ 2004 07 02, 16:25)
Ir shiap jau vyrai bijo ne grazhiu moteru, o protingu tongue.gif .



ziurint kur protingos.....yra daug protingumo rusiu...protingos-nes daug zino ir yra apsiskaiciusios...... protingos-apsukrios...moka aplink pirsta apvynioti.....tokios kumutes.... biggrin.gif protingos-zino kaip elgtis vienoj ar kitoj situacijoje...... ir .t.t......idomu kokiu bijo vyrai......?
Atsakyti
Vyrai bijo visu rushiu laugh.gif laugh.gif laugh.gif


Tik nepakankamai protingi ir ishsilavine vyrai bijo protingu moteru. Kad neapsijuoktu. smartass.gif
Atsakyti
kaip sakydavo musu senoliai.....gimk ne grazi.....gimk laiminga......ale teisus tie musu senoliai buvo.....
Atsakyti
Pataisa. Ne grazios, o zavios moterys valdo. Salstelejusioms zioplems pasaulis nepavaldus. Pazystu keleta moteru, sluojanciu sau po kojomis lemti. Jos toli grazu ne grazuoles. Pazystu ir nepriekaistingos isvaizdos poniu... Ju anekdotai nejuokingi... laugh.gif tongue.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uola: 04 liepos 2004 - 00:03
marazmas kažkoks visa šita tema laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukas36: 04 liepos 2004 - 04:39
Siais laikais kiekviena moteris, mazdaug taisyklingu veido bruozu ir ne super stambios figuros gali buti grazi. O jei tau gamta dovanojo grazius bruozus, bet ju nemokesi isryskinti, vadinasi niekas ir nepastebes. Taip kad protingos moterys dazniausiai ir yra grazios smile.gif .
As nekalbu apie skudurines lelytes, kurios tik grozio salonais, parduotuvemis ir soliariumais gyvena. Bet kiek zinau toks grozis traukia tik pakankamai despotiskus vyrus, kurie nori salia saves tureti lele.
Atsakyti
O man kartais atrodo,kad grazios moterys meileje pacios nelaimingiausios is visu.Nes jei jos grazios,tai i jas ir ziuri grazus vyrai,kurie yra grazus ir kitoms, ir todel, jie buna visu..O jos irgi renkasi isvaizdzius,o ne kokius paprastus arba prastus..Todel ir kencia, nes tie prasti buna labai galantiski, gerbia moteri,myli Ja.Bet tokie vyrai fiziskai netraukia graziu moteru.Jos nori tureti pati geriausia!Todel lieka vienos..
As kalbejau apie fizini grozi, kuris sudaro ispudi 70proc.informacijos apie mus,bet kuirs abiems lytims yra laikinas.
Dvasinis grozis ,patirtis,taurumas yra svarbiausia.
Atsakyti
NE VISADA, nes daznai susiduria su nepasitikejimu darbe (Is serijos "grazi lygu durna"); moterims ir siaip tenka daugiau pakovot nei vyrams, o kuo grazesne, tuo daugiau kovot, irodyt, kad smegenu, talento ir pan. turi. Aisku, cia daugiau kalba eina apie pirmini ispudi, nes pazinus zmogu isvaizda visada nueina i antra plana (tiesiog prie jos priprantama -tiek prie grazios, tiek prie nelabai) ir tada jau viska lemia smegenine.. O su tuscia smegenine pasaulio nepavaldysi tongue.gif

Beje, grazios moterys turi daugiau problemu bendraudamos su moteriska gimine wink.gif wink.gif wink.gif Ir dar- jos daug dazniau isvadinamos laisvo elgesio moterimis nei pilkos pelytes.. Nu taip jau yra- zinau viena pelyte, miegojusia su n peliuku, kuri visam Vilniui skelbe, kokia k.. yra viena grazuole (turejusia tik viena vieninteli)
Papildyta @ [mergetime]1089045832[/mergetime]
O siaip tai geriau buti zavia nei grazia- nes zavi visada grazi, o grazi ne visada zavi tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
VYRAI BIJO GRAZIU MOTERU- TAI AS ZINAI IS SAVO PATIRTIES. KARTAIS BIJO NET PRIEITI-GALVOJA KAD ATSTUMSIU......BET MANO GYVENIMAS IRGI NELENGVAS,NORS VISI VYRAI SAKO ,KAD GRAZI, NET LABAI rolleyes.gif PRIEINA PASITIKINTIS SAVIMI....DAZNIAUSIAI VEDE
AS MANAU KAD GROZIS ISGELBES PASAULI ( TAIP PASAKE MAN VIENAS VYRAS )
Atsakyti