Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 41 tema

QUOTE(Aleja.lt @ 2012 02 04, 14:42)
Rysium su tuo, kad daug patareju susirinke, labai prasau visu ir kiekvienos patarimo del cafe capri in wool. Nezinau imt 00 ar P00.
Ugis 167cm imt petite ar regular?
Jau cia ir per az kai kam ikyret sugebejau bet vis dar neapsisprendziau.
Ar kuri nors turit tokiu ugiu? Bijau kad nebutu per ilgos regular..
Arba per trumpos su petite biggrin.gif

Aleja, taigi yra surasyti dydziai tiek regular tiek petite, imi centimetro juostele ir matuoji, pridedi prie kokiu savo kelniu ir matai kokio ilgio tau norisi, paprasta.
Papildyta:
QUOTE(Chloja @ 2012 02 04, 14:41)
Na, as tik pasidalinu patirtimi - as irgi nemegstu tamsiai zalios, tad man buvo staigmena,kai vietoj melyno rubo gavau zalia... g.gif

Aisku, na ka, lauksiu su baime verysad.gif
O ta zaliaji sijona nesioji? Prie kokiu spalvu derini?
Atsakyti
sveikos,

praleidau siandien apsipirkima sad.gif

siandien pasiemiau situs karolius, labai patenkinta
user posted image

bloussana silk tunic factory - aisku M dydyje skestu, keliaus i isparduotuve

factory wooltown skirt 6 dydis didokas, bet nusileidus ant klubu galima nesioti - tik nezinau ar man jo medziaga patinka
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 02 04, 16:10)
Rimtai policininku uniformos blink.gif  g.gif Nete kiek ziuriu tai melyna man ji tikrai, ne zalia mastau.gif
http://1.bp.blogspot...00/IMG_0009.JPG

Aš pirkau Double serge pencil sijonuką nightfall blue spalvytės čia SM išparduotuvėje, tai žinok tikrai buvo tokia "policininkų žalia"... Pardaviau, nes nelabai man ta spalva patiko, iš pradžių galvojau pasiliksiu, bet poto nelabai turėjau prie ko priderint ir pardaviau. Foto tikrai neatspindi tos spalvos realiai, nes atrodo, kad mėlyna ji unsure.gif
Papildyta:
Savita, įmesk tos moters blog'ą, labai fainų prikėlei jos derinukų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 02 04, 15:50)
Aleja, taigi yra surasyti dydziai tiek regular tiek petite, imi centimetro juostele ir matuoji, pridedi prie kokiu savo kelniu ir matai kokio ilgio tau norisi, paprasta.
Papildyta:

Aisku, na ka, lauksiu su baime verysad.gif
O ta zaliaji sijona nesioji? Prie kokiu spalvu derini?

Yra tikimybe, kad double serge sijonuko (kuris iskeliavo pas kita SM nare) ir minnie pant atspalviai zalsvumo skirsis. Gal ir visai daili ta spalva bus, Savita, neskubek nerimauti.
Pavyzdziui double serge sijono bright dahlia spalva skiriasi nuo Lolli pant tos spacios spalvos. Siek tiek kitas atspalvis...
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2012 02 04, 14:32)
Man ši mergaitė labai gražiai viską derina, tik vienas mažytis minusas, kuris man kliūna, kad rūbai visados neišlyginti.

Toks jausmas, kad nusifotkina ir grąžina rūbus atgal į parduotuvę. Nes jei dėvėtų, manau, išsilygintų, neitų taip į gatvę, kaip 'iš vilko gerklės' ištraukta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 02 04, 14:50)

vat matuoju ir man gaunas iki kauliuko regular.
nu bandau regular. gal tiks blush2.gif
atsiprasau visu uz zyzima... wink.gif

Lyn, idek gyva foto karoliu.. ir as akis blizginu i ji..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 04 vasario 2012 - 14:58
QUOTE(Aleja.lt @ 2012 02 04, 15:42)
Rysium su tuo, kad daug patareju susirinke, labai prasau visu ir kiekvienos patarimo del cafe capri in wool. Nezinau imt 00 ar P00.
Ugis 167cm imt petite ar regular?
Jau cia ir per az kai kam ikyret sugebejau bet vis dar neapsisprendziau.
Ar kuri nors turit tokiu ugiu? Bijau kad nebutu per ilgos regular..
Arba per trumpos su petite biggrin.gif

Su 1.62 turiu 00 regular, apie petite net negalvociau jusu vietoj..

QUOTE(Chloja @ 2012 02 04, 15:42)
Graziai deina, pritariu, bet man irgi labai kliuna,kad rubai neislyginti, o dar kliuna labai ta nuotrauka kur su mini sijonu be pedkelniu... Kazkaip neestetiskai atrodo. Gal idegio, sakau, truksta g.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2012 02 04, 16:56)
Yra tikimybe, kad double serge sijonuko (kuris iskeliavo pas kita SM nare) ir minnie pant atspalviai zalsvumo skirsis.

Tai aš iš Jūsų pirkau turbūt biggrin.gif Bet irgi pardaviau biggrin.gif
Atsakyti
Aleja, Jums gi parasiau regular ismatavimus ir patariau is savo puses, bet Jus, ziuriu, vis tiek dar nerimstate.
Svarbu,kad vienas is tu variantu tikrai Jums tiks, tad nebijokite rizikuoti ( kokia cia rizika,kai net ismatavimai aiskus). Mes visos rizikuojame kai pirmakart, be niekieno patarimo koki ruba perkame, bet kas nerizikuoja, tas ir sampano neragauja 4u.gif
Juokais cia as, nesupykit ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Linutelia @ 2012 02 04, 15:58)
Tai aš iš Jūsų pirkau turbūt  biggrin.gif Bet irgi pardaviau  biggrin.gif

Taip, taip, Linutelia,pas Jus ir iskeliavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2012 02 04, 15:56)
Toks jausmas, kad nusifotkina ir grąžina rūbus atgal į parduotuvę. Nes jei dėvėtų, manau, išsilygintų, neitų taip į gatvę, kaip 'iš vilko gerklės' ištraukta doh.gif

Labai realu, neįsivaizduoju, kur reiktų tiek rūbų sutalpinti, kiek kasdien derinių į blogą patalpina. Nors Amerikėj jų spintos tokio dydžio, kaip pas mus visas butas biggrin.gif
Atsakyti
Laba mergaites!
Gal zinote kaip dydziai sios bliuskytes, rodos ka tik imete i sale.
My Webpage
Kaip manot ar su 84 - 64 paskesiu 2 d.?
O P00 jau per mazas butu?
Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 04 vasario 2012 - 15:10
QUOTE(Renata123 @ 2012 02 04, 16:07)
Laba mergaites!
Gal zinote kaip dydziai sios bliuskytes, rodos ka tik imete i sale.
My Webpage
Kaip manot ar su 84 - 64 paskesius 2 d.?
Aciu!

Manau jums 0 reikia mirksiukas.gif
Atsakyti