Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 41 tema

Sakykit o sitie golfukai padidinti?
http://www.jcrew.com...D=1328362070977
Esu grynas S, ar tilpciau i XXS, ar vis tik reiketu XS. Noriu kad butu graziai apsitempes bet ne isirezes.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 02 04, 16:12)
Pasakykit, ar per tokius ispardavimus su papildomom nuolaidom galima grazinti preke i parduotuve g.gif Nereikia man tu zaliu kelniu tai tikrai verysad.gif

Savita1, o as mielai priglausciau tas zalias kelnes mirksiukas.gif
Ta melyna spalva man grazi, bet sunkiai ja priderinciau prie savo garderobo, o zalia labai megstu. Negaliu atsidziaugti Portia kelnemis, kurias daug kas peike del spalvos, kad ne ruda, o zalia. Man jos labai grazios wub.gif
Nors as abejoju, kad tos mini bus realai zalios spalvos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2012 02 04, 16:35)
Ta melyna spalva man grazi, bet sunkiai ja priderinciau prie savo garderobo, o zalia labai megstu. Negaliu atsidziaugti Portia kelnemis, kurias daug kas peike del spalvos, kad ne ruda, o zalia. Man jos labai grazios wub.gif 

pritariu del portia kelniu. man jos irgi super super smile.gif daznai sulaukiu klausimu apie jas kai jas deviu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 04 vasario 2012 - 15:37
QUOTE(Aireda @ 2012 02 04, 15:35)

O tau 2 dydis tiktu?

QUOTE(Lyn @ 2012 02 04, 15:36)
pritariu del portia kelniu. man jos irgi super super smile.gif  daznai sulaukiu klausimu apie jas  kai jas deviu smile.gif

Portia neblogos buvo, gaila kad as per mazas uzsisakiusi buvau
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 02 04, 16:39)

as irgi doh.gif bet jas perleidau geriausiai draugei, o pati perpirkau didesnes smile.gif

beje, savita1, cia akitos? vakar paziurejau filma hatciko, suns istorija - tai asaru pakalne -as, sesuo ir 2 jos vaikai, puse filmos zliumbem...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 04 vasario 2012 - 15:43
QUOTE(savita1 @ 2012 02 04, 16:39)
O tau 2 dydis tiktu?

Mano dydis 2 Regular. Henna spalvos pasiemiau Tall 2 (norejau ilgesniu), tai kiek didokos. Portia taip pat 2 dydi turiu (tika tas ju ilgis man nepatinka, trumpos).
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2012 02 04, 16:00)
Mano dydis 2 Regular. Henna spalvos pasiemiau Tall 2 (norejau ilgesniu), tai kiek didokos. Portia taip pat 2 dydi turiu (tika tas ju ilgis man nepatinka, trumpos).

Tai OK, kai gausiu pasiulysiu tau drinks_cheers.gif Kaina buvo 70$-30% nuolaida
Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2012 02 04, 15:42)
beje, savita1, cia  akitos?  vakar paziurejau filma  hatciko, suns istorija  - tai asaru pakalne -as, sesuo ir 2 jos vaikai, puse  filmos  zliumbem...

Taip, akitos, bet tam filme japonu akita, o cia amerikieciu wub.gif
Labai labai grazus filmas, toks graudus, bet isiskverbia giliai i sirdi, ilgai dar pamirsti negalejau to suns.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 04 vasario 2012 - 16:04
QUOTE(savita1 @ 2012 02 04, 17:05)
Taip, akitos, bet tam filme japonu akita, o cia amerikieciu wub.gif
Labai labai grazus filmas, toks graudus, bet isiskverbia giliai i sirdi, ilgai dar pamirsti negalejau to suns.

drinks_cheers.gif niekad nepamirskim zmoniu, kuriuos mylim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įmeskit blogo nuorodą kur nesenai derinius dėjot? Tos šviesios mergaitės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2012 02 04, 17:00)

Kiek pas jus klubai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2012 02 04, 16:32)
Sakykit o sitie golfukai padidinti?
http://www.jcrew.com...D=1328362070977
Esu  grynas S, ar tilpciau i XXS, ar vis tik reiketu XS. Noriu kad butu graziai apsitempes bet ne isirezes.

Atsiliepkite, kas turi tokiu golfuku,ar faini?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 02 04, 17:09)
drinks_cheers.gif niekad nepamirskim zmoniu, kuriuos  mylim drinks_cheers.gif

As po sio filmo dar labiau pradejau myleti gyvunus, dauguma zmoniu nera tokie istikimi kaip jie.. ax.gif
Atsakyti