QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 06, 10:26)
Labas rytas
Ačiū,
darara. Aš jau gerai. Tai, kai skrisi, gal jau bus didieji šalčiai praėję. Čia kaip iš to filmuko.. matyt, kažkas stipriai susipyko su mama, kad taip šąla .
Vakar maudėm mažiukę. Pradžioj rėkė, paskui sukluso, palaukė ir vėl rėkė

Nu tikėkimės, kiti kartai bus linksmesni. Ir dičkės taip pat reagavo. O dabar viskas tinka bet kokiu šlapiu skystu pavidalu
Mergaitės, pamenat mūsų temoj buvo tokia
Afroditė69? Jai labai reikia pagalbos.
Pagalba Afrodite69
Smagu , kad tau jau geriau
Pripras mazoji maudoma , kur dings
Butiinai prisidesiu kiek galesiu....
QUOTE(Tejaa @ 2012 02 06, 11:18)
Labas rytas,
brrrr kaip šalta, jau nebegaliu..... namie visi prisirengę kaip kopūstai. Noriu vasaros.
Adelytė auga, vis daugiau šypsosi kalbinama, pati bando kalbėti. Na su ja vis įdomiau kas dieną

Valgom MP ir gan dažnai, tik porą kartų leido naktį išmiegoti 4 val, o šiaip keliamės kas 2-3. Jau pripratau prie tokio ritmo
Aušryte po gimdymo aš kraujavau apie mėnesį, jau buvau sunerimus, kad per ilgai, bet kažkaip staigiai viskas baigėsi net be ilgų tepliojimų. O kaip tavo sveikata? Kaip Elzytė auga? Kaip valgo? Kaip sesutės?
Darara oooo, laukiam sugrįžtant. Geros kelionės. Kiek laiko būsit LT? Kokiam mieste būsi?
Avonuke o kaip jūs?
Kaip smagu visos trys panelės vienodo amžiaus

Turės mūsų bernužėliai pasirinkimo
Kokios mielos tos pirmosios sypseneles

Mano Lukne ilgai nesisypsojo, gal iki 6 men, o svetimiems iki siol nera nusisypsojusi..
LT busiu tik 9d. , Klaipedoje
Labuka mergytes
..Sapnus globos mažutes elfes, broliukai pasakele seks,O meilej puoseletos terpes pasaulyje visiems užteks.Trapi, lengva, švelni, mažute-Brangiausia Dievo dovana- atejusi i laiko buti,Kaip vasara tokia lengva. ...
http://www.youtube.c...c...oGrMsw&NR=1