QUOTE(daiva_z @ 2012 02 14, 13:00)
*Mergins, na kada jus darot valgyt, tvarkotes ir visa kita.
**Siandien plaunu katila po bulviu koses, o Paulina tvarko jos virtuvini stalciu.
Atsisuku-sedi viduj ir tvarko

Vos infarkto negavau
***... Ar cia gali buti Charakteris
O kodel tau bus ta operacija
*Oi, Daivut, o kas gi padarys valgyt? Darau. Atrodo iš virtuvės neišeinu

Sūnus paauglys, visad alkanas. Dukra pareina apie 15 val, peralkus. MB pietauti grįžta namo, Adomui visokie varškėtukai, dičkukuliai, kotletukai...
Aš dirbu, Adomas tuo metu siaučia per kamabrius arba duodasi po mano stalčius. Virtuvė baisi, spintelės nučiupinėtos, stiklai, sienos irgi rankyčių anspaudai... Ai, bet aš jau pripratau. Nematau

Karts nuo karto susiimu išsivalau, kokiam pusvalandžiui
**
Šaunuolė Paulytė, matyt vaikai mato Mamas vis su puodais užsiėmusias ir patys ima puodais žaisti.
Adomo mylimiausias žaislas: mažas geltonas puodas. Susiranda ji, tada ieško dangčio ir būtinai ima tą geltoną, tada pasiima medinį šaukštą ir "verda", maišo
O šiandien radau bekraustantį indaują, jau visą lentyną taurių buvo išėmęs ir surikiavęs ant grindų

Nei viena spintelė stalčius mūsų namuose niekaip neužsirakina ir neužsideda apsaugos nuo vaikų. Žodžiu, yra ką veikti. Na bet Tu juk žinai.
*** O taip tai CHARAKTERIS! Įmk balioną
*** Buvo užpuliavęs viršutinis žandikaulis, t.y. susidarė pūlinys virš viršutinių priekinių dantų. Važiavau į Vilnių, išvalė, užgydė be antibiotikų (Žemai lenkiuosi gydytojai, supratusiai ir padėjusiai). Tada apžiūrėjo, kad būtent virš tų priekinių dantų ištirpęs kaulas. O gruodžio mėnesį man staiga būtent ten ėmė darytis tarpdantė
Dabar reikia ryžtis ir operuotis. Bijau. Be to noriu nebemaitinti, nes antibiotikų tikrai reikės.
Žižma,, kodėl tie mūsų paaugliai taip greitai auga? Žiūriu į savo kasdien vyriškėjantį paauglį ir netikiu, kad tai mano berniukas. Bet, kaip ten sako: iš visų berniukų išauga vyrai...
Atsirado ir mūsų bendravime pasikeitimų. Tapo atšiauresnis, nebeprieisi bet kada ir neapsikabinsi.

Bet... poreikis pakalbėti liko. Žiūrėk nei iš šio nei iš to ima pasakoti, tada tik reikia sukaupti visą dėmesį ir klausytis. Metu viską į šalį ir kalbamės. Klausinėju, atsargiai taip, kad neišgąsdinti.
Aš tokia Mama, aš noriu žinoti kuo mano vaikai gyvena. Esu FB faktiškai vien dėl vaikų. Kiek ten visko galima sužinoti

Nežinau ar esu gera teisinga Mama, darau kaip man protas ir širdis liepia. Buna susiimam nejuokais. Parėkauju būna
Tiesa, mokslai neblogai. Tpfux3. 9,4 vidurkis. O jei dar mokytusi...
Kas yra cinikas? Tai žmogus, žinantis visko kainą, bet neišmanantis vertės...
/Oscar Wilde/