Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 01, 21:48)
As deciau kremini ar balta komplekta, o kedziu medziaga taikyciau prie uzuolaidu, virtuves baltu, tamsia, bet marga, nes reik margumo kazkokio, viskas vienspalviskai dabar.

Ir aš norėčiau balto stalo, tik kažkaip galvoju, kad nelabai tiks...
Nors gal prie virtuvinio... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 02 01, 22:55)

Šis pats gražiausias, paimčiau tokį  wub.gif

Visai tiktu pas tave toks bigsmile.gif , ne modernus ir nesa jau i klasikini thumbup.gif
Po biski po biski ir issiaiskinsi ko nori.
O tai esi macius nors kazka pardese, kas patiktu?
Papildyta:
QUOTE(Ritaram @ 2012 02 01, 23:01)
Ir aš norėčiau balto stalo, tik kažkaip galvoju, kad nelabai tiks...
Nors gal prie virtuvinio...  blush2.gif

Tiks pagal mane rolleyes.gif . O kedziu medziaga tamsi.
Jauciu paskutini posta mano praleidai anam puslapy ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 01, 14:59)
Aciu uz siltus zodzius  ax.gif . Ir labai dekui uz savo keptus keksiukus bigsmile.gif .
Ir Ritaram su savo keptu pyragu buvo ir seniau Kristal. Saunuoles merginos, nes as gyvenime nesu iskepus pyrago lotuliukas.gif . Tik MB sake nori ismokt kept "jaunystes" pyraga, nes labai ji megsta.

QUOTE(asaraa @ 2012 02 01, 15:07)
koks tas pyragas?  bigsmile.gif

Itariu kad kalbi apie "Draugystes " pyraga su varske... Galim susiorganizuot pyragu kepimo vakareli biggrin.gif

QUOTE(Ade @ 2012 02 01, 21:51)
Labai grazu, skoninga, silta, jauku, mergaitiska ir be galo primena Amerika  wub.gif
Man tokiu ruzavu grozybiu neteks apturet  biggrin.gif

Niekada nesakyk niekada...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 01, 22:05)
Visai tiktu pas tave toks bigsmile.gif , ne modernus ir nesa jau i klasikini thumbup.gif
Po biski po biski ir issiaiskinsi ko nori.
O tai esi macius nors kazka pardese, kas patiktu?
Tiks pagal mane rolleyes.gif . O kedziu medziaga tamsi.
Jauciu paskutini posta mano praleidai anam puslapy ax.gif

Taip buvau, jau visas parduotuves esu apėjusi, kai kas patiko, bet jei stalas patinka, tai kėdės nebe, tai kaina milžiniška blush2.gif
Nee, nieko nepraleidau, viską perskaičiau 4u.gif tai iš to pačio žmogaus žadat užsisakinėti laiptus?
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 02 01, 23:05)
Itariu kad kalbi apie "Draugystes " pyraga su varske... Galim susiorganizuot pyragu kepimo vakareli  biggrin.gif

Jo, draugystes, o as ka buvau parasius?
Galim organizuot, tik reik kad MB butu namie, nes su musu orkaite nemoku elgtis lotuliukas.gif , labai kompiuterizuota ir funkciju daug lotuliukas.gif
Sakei siandien atvaziuosi rolleyes.gif

QUOTE(Ritaram @ 2012 02 01, 23:10)
Taip buvau, jau visas parduotuves esu apėjusi, kai kas patiko, bet jei stalas patinka, tai kėdės nebe, tai kaina milžiniška  blush2.gif
Nee, nieko nepraleidau, viską perskaičiau  4u.gif tai iš to pačio žmogaus žadat užsisakinėti laiptus?

Tai is atskiru operu pirk. O fotkinai kas patiko?

Jo, is to, kur buvo jis kai tu buvai. Kaip jis man siandien sake, "dusini" tu mane del kainos lotuliukas.gif , bet pavyko nusideret thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2012 02 01, 20:33)
prašau  ax.gif tik tarai tar lytelių dar neglaistyti  doh.gif

ačiū. O čia kaip suprantu iš masyvo, ta prasme ne iš klijuotos medienos?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 01, 22:15)
Jo, draugystes, o as ka buvau parasius?

Tai is atskiru operu pirk. O fotkinai kas patiko?

Jo, is to, kur buvo jis kai tu buvai. Kaip jis man siandien sake, "dusini" tu mane del kainos lotuliukas.gif , bet pavyko nusideret  thumbup.gif

Taip, buvai rašiusi 4u.gif

Nefotkinau... bet jei iš skirtingų operų perki, tai labai dažnai kėdžių ir stalo kojų spalvos nesutinka ax.gif

Tai daugiau nei 5 proc. nusiderėjot?
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 02 01, 23:27)

Nefotkinau... bet jei iš skirtingų operų perki, tai labai dažnai kėdžių ir stalo kojų spalvos nesutinka  ax.gif

Tai daugiau nei 5 proc. nusiderėjot?

Baltas stalas, tamsios kedes su sviesia medziaga, esu macius ir taip, bet ne visi suprastu.

Daugiau daugiau, nes suma didele doh.gif

------------------------

MB perka toki katila, tik lyg senesnio modelio, naudota viena ziema statyboms (zmones geotermini pasidare dideeeliam name soduose tauralauky, cia per skelbima). Gal kas toki turit ar susidure?
http://www.katilucen...attack-dp45-326
Busim peckuriai biggrin.gif , nes reik pilt dyzeli greit, o jei tokie salciai, tai menesiui 1800 su vendeniu gaunas dabar blink.gif .
Kazi kaip cia bus mums, savaitgali pajungs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 01, 23:05)
MB perka toki katila, tik lyg senesnio modelio, naudota viena ziema statyboms (zmones geotermini pasidare dideeeliam name soduose tauralauky, cia per skelbima). Gal kas toki turit ar susidure?
http://www.katilucen...attack-dp45-326
Busim peckuriai biggrin.gif , nes reik pilt dyzeli greit, o jei tokie salciai, tai menesiui 1800 su vendeniu gaunas dabar blink.gif .
Kazi kaip cia bus mums, savaitgali pajungs g.gif

O vandenį kaip žadate šildyti? Pirksit boilerį? Pabandysit, po to papasakosit kaip sekėsi, kokios tada išlaidos jūsų kvadratūrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 02 02, 00:33)
O vandenį kaip žadate šildyti? Pirksit boilerį? Pabandysit, po to papasakosit kaip sekėsi, kokios tada išlaidos jūsų kvadratūrai  ax.gif

Tipo dyzelinio katilo boileris sils nuo malku g.gif .
Nu man labai bus idomu kaip cia bus biggrin.gif .
Mes rugsejo pradzioj pylem 2 tonas ir liko dyzelio keliom savaitem, na buvom koki 100 litriuku i masina ipyle per ta laika rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 01, 23:59)
Tipo dyzelinio katilo boileris sils nuo malku g.gif .
Nu man labai bus idomu kaip cia bus biggrin.gif .
Mes rugsejo pradzioj pylem 2 tonas ir liko dyzelio keliom savaitem, na buvom koki 100 litriuku i masina ipyle per ta laika rolleyes.gif .

Na tikrai, kad įdomu bus jums su nauju katilu šildytis smile.gif
Bet jus dar ir su židiniu šildėtės ar ne, tai jei jo nebūtų, tai būtų dar daugiau, aš manau.
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 02 02, 01:06)
Na tikrai, kad įdomu bus jums su nauju katilu šildytis  smile.gif
Bet jus dar ir su židiniu šildėtės ar ne, tai jei jo nebūtų, tai būtų dar daugiau, aš manau.

Oi, mes ta zidini kurem 5 kartus nuo sildymo sezono pradzios. Visur 20, o kai nieko neveiki virtuvej ir didziajam kambary, noris daugiau, o tada jau buna per karsta nuo to zidinio lotuliukas.gif .
Dabar sukam galva kaip ji apdirbt, zodziu, ziuriu nemazai cia veiksmo pas mus bigsmile.gif . O ka bute reiktu veikt biggrin.gif ?
Atsakyti