Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(rackiene @ 2012 02 01, 13:19)
Sveikos  4u.gif 
Katik išvažiavo Balticum meistrai, turėsiu internetą PAGALIAUUU  doh.gif  thumbup.gif
Rytorasa, pas mus uosinės palangės, man gražu, po buto nebenorėjau baltų, kiekviena dulkelė matos  biggrin.gif
miegamajame MB kažkaip perkėlė į spintos priekį  g.gif  o svetainėj dar neturim užuolaidų  ax.gif
kokia faina idėja su pufikais po stalu  thumbup.gif  super

turiu, bet darbe esu palikus, šią savaitę nedirbu, mažasis serga. Kiek pamenu RAL 9001, jei ne, galėčiau kitą savaite pažiūrėt  ax.gif

ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lieku dekinga nerealiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2012 02 01, 15:10)
ACIU  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Lieku dekinga nerealiai  ax.gif

Kaip gerai, kai pasidalini spalvu kodais mirksiukas.gif Isikelkit kodus i fotki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2012 02 01, 16:10)
ACIU  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Lieku dekinga nerealiai  ax.gif

oi,nėr už ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2012 02 01, 13:19)
Rytorasa, pas mus uosinės palangės, man gražu, po buto nebenorėjau baltų, kiekviena dulkelė matos  biggrin.gif

nu va, nors pas vieną medinės.. biggrin.gif O jas lakavot ar kitaip apdirbot? Ir dar parašykit kokia kaina palangių. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 02 01, 16:41)
nu va, nors pas vieną medinės..  biggrin.gif O jas lakavot ar kitaip apdirbot? Ir dar parašykit kokia kaina palangių. Ačiū.

Medinės ir priežiūros po kol kas nematau sudėtingos g.gif Mes turėjom savo uosio, tai gamino duris, palanges ir pakopas iš jos, tai kainų neįvardinsiu. Lakavom g.gif rodos, reik vyro klaust biggrin.gif Man gražu smile.gif nufotkint galėčiau nebent su telefonu, bet jaučiu vaizdas nelabai bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2012 02 01, 16:55)
  nufotkint galėčiau nebent su telefonu, bet jaučiu vaizdas nelabai bus  g.gif

Tai ir ta kampa, kur karnyzai su signalizacija nufotkink ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2012 02 01, 16:55)
Medinės ir priežiūros po kol kas nematau sudėtingos  g.gif Mes turėjom savo uosio, tai gamino duris, palanges ir pakopas iš jos, tai kainų neįvardinsiu. Lakavom  g.gif  rodos, reik vyro klaust  biggrin.gif  Man gražu  smile.gif  nufotkint galėčiau nebent su telefonu, bet jaučiu vaizdas nelabai bus  g.gif

foto labai pagelbėtų.. 4u.gif žadėjau prašyti, bet nenorėjau užkrauti papildomų rūpesčių.. ax.gif
Atsakyti
Daug kam patinka mano mazes kambarys blush2.gif , tai idedu keleta kampu ax.gif .
Cia labai patagios spintos durys, kur i sonus susilenkia:
user posted image

Cia gele fotkinau ant komodos su veidrodziu, tik jai jau tuoj bus aleliuja unsure.gif ... savaite pastovejo g.gif
user posted image

user posted image

Ta didesni paveiksla kabinsiu, tik reik antra toki surast savo dezese:
user posted image

user posted image

Man labai ta dezute "kleenex" patinka biggrin.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 01, 18:20)
Daug kam patinka mano mazes kambarys blush2.gif , tai idedu keleta kampu ax.gif .

RK, labai labai wub.gif man labai grazu kai vaiko kambariai tokie šilti ir spalvingi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 01, 19:20)

gražumėlis 4u.gif o hiacintas visada stovi prie lovos ( neerzina kvapas g.gif ) ar čia tik fotosesijai ax.gif žiūriu vazonėlius tuos pačius kilnojau bet palikau biggrin.gif
primink spintos durų istoriją, jas lyg iš latvių pirkot ax.gif norėčiau pas saviškius panašias padaryt tik atidaromas, nes plotis tik120 cm

p.s. man tik laikrodis ant sienos nelabai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristal*: 01 vasario 2012 - 18:20
QUOTE(*Kristal* @ 2012 02 01, 19:18)

gražumėlis  4u.gif  o hiacintas visada stovi prie lovos ( neerzina kvapas  g.gif ) ar čia tik fotosesijai  ax.gif žiūriu  vazonėlius tuos pačius kilnojau bet palikau  biggrin.gif
  primink spintos durų istoriją, jas lyg iš latvių pirkot ax.gif  norėčiau pas saviškius panašias padaryt tik atidaromas, nes plotis tik120 cm

p.s. man tik laikrodis ant sienos nelabai   blush2.gif

Visada hiacintas stovi, kvepia ir tiek, net nezinau del erzinimo g.gif .
Is vazoneliu nieko geriau neradau biggrin.gif .
Durys is latviu veztos "madepar". Tas 120cm. pas jus bus vienos durys ar kaip?
Laikrodis su princesem, nezinau kada jai jos atsibos biggrin.gif . O ir kambarys jau tas tikrai nebus pagal mane ax.gif

Lana, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 01, 17:20)

Labai gražus tavo dukrytės kambarys wub.gif labai labai wub.gif
O dėžutė papuošaliukams susidėti?
Aš net savo dukrytės kambarį sugalvojau pertapetuoti, jei leis, nebepatinka man tie tapetai...
O kaip įkelti savo valgomąjį, kad ką nors galėtumėt patarti, kokį stalą ir kėdes išsirinkti ? Bijau suklysti...
Įkėliau savo lentynėle po plautuvę prie idėjų 4u.gif
Atsakyti