Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(syri @ 2012 02 09, 14:34)
Poilsiui tarp katilų ir stalų:

Sveiki!
Neseniai nusipirkau Canon 400D. Per trumpą laiko tarpą "prikepiau" daug nuotraukų, kas man buvo labai įdomu ir čia man šovė mintis - o kodėl nepabandžius suderinti pomėgio su nauda? Jeigu konkrečiau, noriu užsiimti profesionaliu fotografavimu, o pradėti galėčiau, kad ir nuo vestuvių fotografo darbo. Su fotografavimo praktika pas mane viskas normaliai - prieš tai turėjau kelias kokybiškas "muilines", su kuriomis "pleškindavau" foto atostogose ir vakarėliuose. Todėl turiu bendrą suvokimą, ko reikia fotografo darbui. Objektyvas pas mane, kol kas, tik vienas - "kitinis" (pastaba - tas, kuris parduodamas kartu su fotoaparatu). Suprantu, kad turbūt reiktų dar ir antro, su zoom'u, bet kol kas, pinigai "netempia" ant naujo objektyvo. Ar realu normaliai fotografuoti vestuves vien su "kitiniu" ?
Žinau, kad reikia ir dar "blico", tam ruošiuosi skirti iki 200 litų. Parekomenduokit - kokį geriausiai imti?
Atminties kortelę ir atsarginius akumuliatorius nusipirksiu. Ko dar reikia?
Ar būtinas štatyvas? Man atrodo, kad nebūtinas, ane?

Atsakymas:

Sveiki!
Neseniai nusipirkau skalpeilį. Per trumpą laiko tarpą supjausčiau visą odinę tėvų sofą ir vos nepripjoviau kaimynų katino. Tai man buvo ganėtinai įdomi patirtis ir čia man šovė mintis - o kodėl nepabandžius suderinti pomėgio su nauda? O jeigu konkrečiau - noriu tapti chirurgu, o pradėti galėčiau kad ir nuo kardiochirurgijos. Su chirurgijos praktika pas mane viskas normaliai - turėjau apsčiai praktikos atidarinėdamas konservų dėžutes atidarytuvu. Todėl turiu bendrą suvokimą, ko reikia chirurgo darbui. Tiesa, skalpeilis tik vienas ir atšipęs, tad suprantu, kad reikia ir kito, bet, kol kas, pinigai "netempia" ant naujo. Kaip manote ar užteks vieno skalpeilio atlikti aortos šuntavimui?
Žinau, kad dar reikės kraują sustabdančių spaustukų ir tam planuoju skirti iki 200 LTL. Parekomenduokit - kokius geriausiai imti?
Vatą ir tamponus nusipirksiu. Ko dar reikia?
Ar reikia operacinio stalo ir pincetų? Man atrodo, kad nebūtini, ane?

thumbup.gif lotuliukas.gif
berods dier buvo minejusi, kad buvo radusi pigia firma, kuri atlieka apzeldinimo darbus? g.gif jei nesunku mestelk i AZ kas ten per firma buvo, nepamenu visai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 09 vasario 2012 - 14:15
QUOTE(braske24 @ 2012 02 09, 13:43)
kas liecia akumuliacines talpas, tai kazkurioj temoj berods Paliukas, minejo, kad jis nerekomenduoja deti akumuliacines talpos, tai jis man ten ir nuoroda buvo idejes kodel, reikia paieskoti arba jo tiesiai uzklausti kodel tiksliai nerekomenduoja. nes man irgi buvo keista - kodel ?

ten jis kalbejo butent apie granulinius pecius. Pas RK malkinis, ne granulinis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 02 09, 13:43)
tai kai desit i pardavima praneskit mirksiukas.gif  4u.gif

Taigi tau reik silpnesnio galingumo ax.gif

QUOTE(Giedruolė @ 2012 02 09, 14:33)
RK įsiterpsiu. Kokio galingumo ir kokį katilą pasistatėte? Kai naudojot skystą kurą ar pasiskaičiavote kokio galingumo jums tiksliai reikia? Ar dabar užkraudinėdami katilą (nelabai suprantu granulinis ar malkinis) užkraunat jį pilną ar tik dalinai, kad tik palaikyti pastovią 22C temperatūrą.

"Attack" 45DPS, malkinis duju generacinis (kazkas tokio lotuliukas.gif ), MB lyg visa uzkrauna g.gif , tik sake malku reik ilgesniu.

QUOTE(Kisinka @ 2012 02 09, 14:34)
gal zinote kokia firma gerai daro virtuves baldus is azuolo masivo? buciau labai dekinga

Pirmam puslapy prie rekomendaciju paziurek rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 09, 18:17)
Pirmam puslapy prie rekomendaciju paziurek  rolleyes.gif

žiūriu Dainius tebėra rekomendacijose. RK gal pameni kam siuntinėjai užklausimus dėl virtuvinio ax.gif Redos baldai man priskaičiavo 12 t. norisi pigiau rast rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 02 09, 17:25)
Sveikos  4u.gif
žiūriu Dainius tebėra rekomendacijose. RK gal pameni kam siuntinėjai užklausimus dėl virtuvinio  ax.gif  Redos baldai man priskaičiavo 12 t. norisi pigiau rast  rolleyes.gif

Pabandysiu paieskot tu senu uzrasu g.gif
O kada uzsakinesit virtuvini?

Gal zinot kur koki kalniuka, noriu su vaiku nuvaziuot su rogutem kad paciuozinetu...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 09, 18:04)
Gal zinot kur koki kalniuka, noriu su vaiku nuvaziuot su rogutem kad paciuozinetu...

Simonaitytes kalnas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ade @ 2012 02 09, 15:51)
ten jis kalbejo butent apie granulinius pecius. Pas RK malkinis, ne granulinis.  4u.gif

gali buti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 09, 17:17)
Taigi tau reik silpnesnio galingumo ax.gif
"Attack" 45DPS, malkinis duju generacinis (kazkas tokio lotuliukas.gif ), MB lyg visa uzkrauna g.gif , tik sake malku reik ilgesniu.
Pirmam puslapy prie rekomendaciju paziurek  rolleyes.gif

zinau, bet gal galima ta galinguma kaip nors sumazinti? g.gif jei ne tai ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 02 09, 11:04)
Ir aš norėčiau užsisakyti iš amway, ar dar įmanoma?

QUOTE(rackiene @ 2012 02 09, 11:09)
bet juk neužsakinėsi dėl manęs  g.gif  ar tau pačiai dar ko reikai???  bigsmile.gif

rasykit i az- as suzinosiu kainas ir jei tinka uzsakysiu 4u.gif - su siuo siuntimu nespejot, bet bus kitam kartui, gal irsau dar ka sugalvosiu g.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 09, 11:12)
Oho bigsmile.gif , tai dar ir kibira su sluota prigriebk  biggrin.gif
Su vaiku atvarysi? Mano maze namie (bet neserga).

Ka jus ten dar is amway gyret? Kazkoki universalu valikli g.gif , kad saldytuvo virsu nuvalo gerai, kranus ax.gif

a tu dar neturi tos sluotos su kibiru... as pagalvojau gal zinaikodel sunkiau tau ant mediniu grindu plaunasi- kad alyvuotos gal g.gif

kranams ir saldytuvui stebuklinga skuduriuka reikia, o ne amway valikli 4u.gif smile.gif

merginos,sakykit, ar imanoma kaip nors pasidaryti vedinima, kad paimama ora is lauko prafiltruotu g.gif nu su rekuperacine jau velu, gal yra koks kitas budas g.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 02 09, 22:49)
rasykit i az- as suzinosiu kainas ir jei tinka uzsakysiu 4u.gif - su siuo siuntimu nespejot, bet bus kitam kartui, gal irsau dar ka sugalvosiu  g.gif
a tu dar neturi tos sluotos su kibiru... as pagalvojau gal zinaikodel sunkiau tau ant mediniu grindu plaunasi- kad alyvuotos gal  g.gif

kranams ir saldytuvui stebuklinga skuduriuka reikia, o ne amway valikli  4u.gif  smile.gif

merginos,sakykit, ar imanoma kaip nors pasidaryti vedinima, kad paimama ora is lauko prafiltruotu  g.gif nu su rekuperacine jau velu, gal yra koks kitas budas  g.gif

o koks tas stebuklingas skudurelis? kokia jo kaina? ir kaip jis veikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 02 09, 21:32)
zinau, bet gal galima ta galinguma kaip nors sumazinti? g.gif jei ne tai ne... g.gif

Galima ir padidinti ir sumažinti galingumą ax.gif

QUOTE(braske24 @ 2012 02 09, 22:09)
o koks tas stebuklingas skudurelis? kokia jo kaina? ir kaip jis veikia? ax.gif

Veikia jis stebuklingai, pavalai ir blizga viskas smile.gif kainuoja lyg apie 35 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 09, 17:17)

Turiu pastebėti, kad jei jūs užkraunate malkomis pilną katilą, ir tai darote 3-4 karus per parą, tai akumuliacinė jums nepadės... Nebent jis tarp kūrimų užgęsta, ir kurį laiką nesikūrena,. tuomet reikštų, kad intensyviai pakūrenus kokias tris valandas jūs užkrautumėt akumuliacinę ir nereiktų kurti likusią paros dalį.
Žodžiu jei jūs kūrenat non stop, ir šilumos namie ne perdaug, tai katilo galingumas atitinka jūsų suvartojimus ir akumuliacinės nebus kada jam užkraudinėti.
Kad neburti iš kavos tirščių akumuliacinę reikia paskaičiuoti atsakingai, kad ji atliktų savo darbą. Jums reikės susižinoti katilo galią, pastato šilumos nuostolius ( čia gal padėtų dyzelinio katilo suvartojimo duomenys, arba šildymo projekte jei tokį darėtės turi būti paskaičiuota).
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 02 09, 23:35)
Galima ir padidinti ir sumažinti galingumą  ax.gif
Veikia jis stebuklingai, pavalai ir blizga viskas  smile.gif kainuoja lyg apie 35 Lt.

tai jei galima reguliuoti galinguma - tai tada verta pasatyti g.gif
o tai tas skudurelis ir riebalus nuvalo? ir nereikia drekinti? nes pas mane saldytuvo virsus apsinesa tokiomis riebiomis dulkemis, ir kai reikia ji nuvalyti, tai su feiriu valau doh.gif nes niekas kitas neima doh.gif o tai sis skudurelis nuvalytu? g.gif
Atsakyti