Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(braske24 @ 2012 02 09, 22:32)
zinau, bet gal galima ta galinguma kaip nors sumazinti? g.gif jei ne tai ne... g.gif

Galima labai nedaug sumazinti ir tai, visa tai tik snekos, o teisybe neaiski.

QUOTE(neinzy @ 2012 02 09, 22:49)
rasykit i az- as suzinosiu kainas ir jei tinka uzsakysiu 4u.gif - su siuo siuntimu nespejot, bet bus kitam kartui, gal irsau dar ka sugalvosiu  g.gif
a tu dar neturi tos sluotos su kibiru... as pagalvojau gal zinaikodel sunkiau tau ant mediniu grindu plaunasi- kad alyvuotos gal  g.gif

kranams ir saldytuvui stebuklinga skuduriuka reikia, o ne amway valikli  4u.gif  smile.gif

merginos,sakykit, ar imanoma kaip nors pasidaryti vedinima, kad paimama ora is lauko prafiltruotu  g.gif nu su rekuperacine jau velu, gal yra koks kitas budas  g.gif

Neturiu sluotos, noriu pabandyt pirma. O tai tu atvaziuosi i svecius siandien?
Gal kad alyvuotos sunkiai plaunas, nezinau, nes grindu isvis beveik neplaunu, kol ner su kuo normailiai...

Primink kur pirkt stebuklinga skuduriuka ir kaip butent jis vadinasi rolleyes.gif

O kodel uzsinorejot "vedintis"?

QUOTE(braske24 @ 2012 02 09, 23:09)
o koks tas stebuklingas skudurelis? kokia jo kaina? ir kaip jis veikia? ax.gif

Dar yra vienas stebuklingas skudurelis veidrodziams langams, nu man fantastika, voniose tik perbrauki su skuduriuku ir kaip atsveista su visokiais langu gerais purskikliais thumbup.gif , nerealu man bigsmile.gif .
Cia jau NEINZY ACIU uz tokiu dalyku prirodimus 4u.gif
Atsakyti
Atradau dar vieną "skuduriukų" pirkimo vietą, kur prekiaujama visokiomis valymo priemonėmis biggrin.gif . Daug pigiau nei pirkti tuos "marketinginius". Išbandysiu savaitgalį.
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2012 02 10, 10:10)
Atradau dar vieną "skuduriukų" pirkimo vietą, kur prekiaujama visokiomis valymo priemonėmis  biggrin.gif . Daug pigiau nei pirkti tuos "marketinginius". Išbandysiu savaitgalį.

bigsmile.gif smulkiau...
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2012 02 10, 10:10)
Atradau dar vieną "skuduriukų" pirkimo vietą, kur prekiaujama visokiomis valymo priemonėmis  biggrin.gif . Daug pigiau nei pirkti tuos "marketinginius". Išbandysiu savaitgalį.

O kokios firmos?
Man negaila kazkaip uz skuduriuka 30 litu, jei zinau kad jis geras ir ilgam.
Lauksim atsiliepimu.
Atsakyti
čia apie Norwex skuduriukus kalbat? rolleyes.gif

QUOTE(Giedruolė @ 2012 02 09, 23:43)
Turiu pastebėti, kad jei jūs užkraunate malkomis pilną katilą, ir tai darote 3-4 karus per parą, tai akumuliacinė jums nepadės... Nebent jis tarp kūrimų užgęsta, ir kurį laiką nesikūrena,. tuomet reikštų, kad intensyviai pakūrenus kokias tris valandas jūs užkrautumėt akumuliacinę ir nereiktų kurti likusią paros dalį.
Žodžiu jei jūs kūrenat non stop, ir šilumos namie ne perdaug, tai katilo galingumas atitinka jūsų suvartojimus ir akumuliacinės nebus kada jam užkraudinėti.
Kad neburti iš kavos tirščių akumuliacinę reikia paskaičiuoti atsakingai, kad ji atliktų savo darbą. Jums reikės susižinoti katilo galią, pastato šilumos nuostolius ( čia gal padėtų dyzelinio katilo suvartojimo duomenys, arba šildymo projekte jei tokį darėtės turi būti paskaičiuota).

drinks_cheers.gif visiškai pritariu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 10 vasario 2012 - 09:57
QUOTE(braske24 @ 2012 02 09, 22:52)
tai jei galima reguliuoti galinguma - tai tada verta pasatyti g.gif
o tai tas skudurelis ir riebalus nuvalo? ir nereikia drekinti? nes pas mane saldytuvo virsus apsinesa tokiomis riebiomis dulkemis, ir kai reikia ji nuvalyti, tai su feiriu valau doh.gif nes niekas kitas neima doh.gif o tai sis skudurelis nuvalytu? g.gif

as ant saldytuvo virsaus maistine plevele prilipindavau, ja tik pakeitinet reikedavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 10, 09:52)
-Neturiu sluotos, noriu pabandyt pirma. O tai tu atvaziuosi i svecius siandien?
Gal kad alyvuotos sunkiai plaunas, nezinau, nes grindu isvis beveik neplaunu, kol ner su kuo normailiai...

-Primink kur pirkt stebuklinga skuduriuka ir kaip butent jis vadinasi rolleyes.gif

-O kodel uzsinorejot "vedintis"?

-Cia jau NEINZY ACIU uz tokiu dalyku prirodimus 4u.gif

dar net nezinau.. nes kazin ar spesiu pasiimti tuos amway produktus-turiu daug darbu iki sesiu padaryti- jei spesiu viska tai uzleksim su mazuoju ant sluotos biggrin.gif susiskambinsim 4u.gif o savaitgali galima jeigu ka ax.gif
- as tik langams perku tuos brangius, o parastus perku "droge" vokiskus 4u.gif grindims toks didesnis apie 7lt thumbup.gif ir dar perku kita tipo stiklui, bet viska su juo valau- spinteliu blizgancius fasadus, kranams gerai, duso kabinos stiklus 4u.gif

- nu todel kad uzknisa tas malku kvapas namie blush2.gif as nieko neturiu pries malkas, gal ir patys kada pasirinksim toki sildymo buda, bet kai vakare atsidarai balkona, kad prasivedinti pries miega ir po penkiu minucius guli lovoj kaip prie lauzo biggrin.gif tai biski erzina... blush2.gif
- yra dar vienas geras dalykas butinas kiekvienuose namuose biggrin.gif biggrin.gif toks puku nurinkejas is maksimkos- kainuoja apie 20lt, bet tikrai geras daiktas- nurinkai juo tuos "burbulus" nuo rubu- ir tie kaip nauji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 02 10, 10:00)
- yra dar vienas geras dalykas butinas kiekvienuose namuose  biggrin.gif  biggrin.gif  toks puku nurinkejas is maksimkos- kainuoja apie 20lt, bet tikrai geras daiktas- nurinkai juo tuos "burbulus" nuo rubu- ir tie kaip nauji  thumbup.gif

prasom foto 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 10, 10:36)
O kokios firmos?
Man negaila kazkaip uz skuduriuka 30 litu, jei zinau kad jis geras ir ilgam.Lauksim atsiliepimu.

pilnai sutinku su tavim drinks_cheers.gif

uzmaciau zurnale ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2012 02 10, 11:00)
- yra dar vienas geras dalykas butinas kiekvienuose namuose  biggrin.gif  biggrin.gif  toks puku nurinkejas is maksimkos- kainuoja apie 20lt, bet tikrai geras daiktas- nurinkai juo tuos "burbulus" nuo rubu- ir tie kaip nauji  thumbup.gif

aga, yra ir maksimoj ir Aviteloj pirkt ju 4u.gif butinas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 02 10, 11:10)
prasom foto  4u.gif

toks:
http://i271.photobuc...48483091475.jpg

tik mano zydras 4u.gif

ziurekit buten tos firmos filco ar kaip ten uzrasyta ant aparaciuko- nes esu turejusi kitos firmos- tai tik burzge ir nieko nedare 4u.gif o su situo super visas vaiko pedkelnes "nusiurbiu", megztinius thumbup.gif tik ant lygaus pavirsiaus geriau tai daryti- nes esu ir skyliu keleta padarius pradzioj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 02 10, 10:58)
as ant saldytuvo virsaus maistine plevele prilipindavau, ja tik pakeitinet reikedavo  mirksiukas.gif

thumbup.gif ideja, reikes nuplovus ir man taip padaryti thumbup.gif nesugalvojau tokio dalyko thumbup.gif Aciu uz ideja thumbup.gif
Atsakyti
Merginos reikia pagalbos su sieninem spintom doh.gif Gal kokiu pasiulymu duotumet.

Dukriuko kambaryje ji tokia sudetingai planuojama.
user posted image

Hole:
user posted image

Ir sunaus kabaryje:
user posted image
Atsakyti