Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

Sveikutės, sūnui gydytoja pasiūlė kelalapį rugpjūčio mėnesiui, nes turi BA. Mes jį pasiėmėm. Iš tos laimės net pamiršau išsiklausinėti kaip viskas vyksta. Tai dabar man iškilo klausimas, ar aš turiu skambintis ir rezervuotis kambarį iš anksto, ar man jau jis yra skirtas g.gif Kadangi sūnui dar tik 7 metai, tai jis vyksta su vienu iš suaugusiųjų, tai man įdomu, ar aš privalėsiu visą laiką būti kartu, ar galės ir vyras, ar močiutė mane pakeisti. Važiuojam pirmą kartą
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 02 26, 12:35)
Nieko nepadarysi - tokia masė vaikų, tai normalu. O jūs daugiau po lauką vaikščiokit, kambaryje būkit, o ne po diksotekas, ar šiaip koridoriu slampinėkit  mirksiukas.gif  Pvz. man nebūtina kitų mamų ar vaikučių draugija, tai ,mes ir būdavo po procedūrų į lauką, arba kambaryje sėdim, žaidžiam, miegam - žodžiu ilsimkės  biggrin.gif  Vis mažesnė tikimybė susirgt, negu, kad mamkos kavikę geria susėdusios, o vaikai po koridorių pilvais šliaužioja  doh.gif
Nėra ten taip baisu, kaip gali atrodyti  mirksiukas.gif  4u.gif

sedejom savaite kambariuky, po proceduru i lauka ir t.t. nu ir ka, 7-diena prasidejo... ne tik vaikai, bet ir as pati susirgau...slogos su galvos skausmu,kosuliai,nemazai su tempom.
siam savaitgaliui gryzom namo....

vasara sake papildomu vaiku neleidzia. o dabar galima veztis vaika be kelialapio, susimoki 15 lt i para

Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2012 03 03, 18:27)
sedejom savaite kambariuky, po proceduru i lauka ir t.t. nu ir ka, 7-diena prasidejo... ne tik vaikai, bet ir as pati susirgau...slogos su galvos skausmu,kosuliai,nemazai su tempom.
siam savaitgaliui gryzom namo....

vasara sake papildomu vaiku neleidzia. o dabar galima veztis vaika be kelialapio, susimoki 15 lt i para

Na va, savotiška loterija ten biggrin.gif Pirmą kartą po poros savaičių parvažiavome mes su rotu doh.gif , bet nenusivyliau vistiek ax.gif Antrą kart išbuvome visą laiką, kosėjom irgi, bet, tai galėjo būti ir reakcija į procedūras, suaktyvėja, susijudina juk viskas. Užtat visą žiemą nesirgom, tfu tfu tfu blush2.gif
Atsakyti
tai sesutes irgi sako kad po proceduru susijudina ir reikia issikoset,issisloguot. bet prie ko tempa?
o as pati tai tik druskose buvau su vaiku kartu. o man dabar tokia sloga kad drebulys ima, ir tik lovoje norisi gulet
is musu esanciu visi vaikai susirgo (turiu omeny 2-metukus).vienodi vaistai, vienodi kosuliai doh.gif
tiesa sesutes duoda ne tik vaistu, bet ir arbatu biggrin.gif

siaip maistas nekoks.... isimeskit indukus parsinest maista i kambari, kai kurios mamkos taip daro jei vaikiukas nevalgo valgykloje.

is pradziu ir man stresas buvo. maniau po savaites leksiu namo. o dabar nebesinori namo
Atsakyti
QUOTE(sundayy @ 2012 03 01, 20:00)
O kaip jie ten gyvena? Kokie uzsiemimai buna po pamokų? Jtu kambariuose gal buna televizorius?

Sveiki kazkur anksciau rasiau apie paauglius, galiu kazkiek pakartoti: gyvena po du, rytais buna proceduros, po pietu eina i mokykla. jie turi po savo aukletoja, kuri vakarais rengia susirinkimus, nuveda prie juros, i parduotuve arba vyksta salei koks nors renginys arba diskoteka. kiek zinau, televizorius savo atsiveza
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirena7: 04 kovo 2012 - 15:30
Mes atvaziuojam,balandzio 13 D.Laukiu nesulaukiu,nes ne tik vaikui i sveikata,bet ir man savotiska reabilitacia nuo kasdienybes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2012 03 05, 14:41)
Mes atvaziuojam,balandzio 13 D.Laukiu nesulaukiu,nes ne tik vaikui i sveikata,bet ir man savotiska reabilitacia nuo kasdienybes thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

smagu. as nuo 1 balandzio, turetume susitikti:) ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,mums taip pat pasiule kelialapi birzelio 1d, uzsimine,kad vaziuosim i Palanga.Bet pasiskaiciusi lyg supratau kad reikia rezervuotis vietas,o birzelis jau uzimtas.Ar mums cia jau paskirta diena,nieko nesuprantu! Siaip penktadieni vel vaziuosime i poliklinika ir issamiau pasiklausiu,bet zinot kaip buna,kirminas griauzia ir norisi anksciau suzinoti! Buciau dekinga jei kas paaiskintu!
Atsakyti
QUOTE(romutea @ 2012 03 05, 21:58)
Sveikos mamytes,mums taip pat pasiule kelialapi birzelio 1d, uzsimine,kad vaziuosim i Palanga.Bet pasiskaiciusi lyg supratau kad reikia rezervuotis vietas,o birzelis jau uzimtas.Ar mums cia jau paskirta diena,nieko nesuprantu! Siaip penktadieni vel vaziuosime i poliklinika ir issamiau pasiklausiu,bet zinot kaip buna,kirminas griauzia ir norisi anksciau suzinoti! Buciau dekinga jei kas paaiskintu!

Geriausia būtų paskambinti tiesiai į sanatoriją 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,esu naujoke net nezinau kaip cia kur ka skaityti ar rasyti,rasau ir nezinau kur neukeliaus mano pasisakymas,mes registravomes sausio men gavome geguzes 3d ,turejom didele nelaime po sav paskambinau kad persirasyti kitam men bet jau bebuvo tik rugsejo men tai nusprendem likti geguzeje,sako kas su BA geriau vykt geguze ir rugseji kada jura daug jodo isskiria,nezinau ar mitas ar tiesa.del renovuotu kamb man visai patiko svaru tvarkinga tv dusas WC ,o nerenovuotam gyveno pazustama tapetai atkrite ant lubu pelesis nu tai kaip pasakius jei yra galimybes imt tai renovuota tik. del gyvenimo kitur ir sanatorijoj gulejimo klausiau anais metais sake neymanoma....
Papildyta:
pavyko thumbup.gif
Atsakyti
As ir galvoju apie renovuota, tik nebezinau ar cia lengva ji gauti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaiti @ 2012 03 06, 12:09)
As ir galvoju apie renovuota, tik nebezinau ar cia lengva ji gauti... g.gif

kai skambinau registruotis, tai klause,koki kambari imsiu. tiesiog reiktu is anksto issiaiskinti. manyciau, kad tikrai ras jums renovuota kambari, nes uz ji pinigus mokesit ax.gif
Atsakyti