Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

Mes tai geguzes pabaigoje vaziuojame. Pernai buvome tuo metu tai dar nebuzo didelio srauto zmoniu
nuo birzelio pradejo rinktis todel siemet vaziuosime keliomis dienomis anksciau
Atsakyti
QUOTE(Esmeja @ 2012 03 07, 10:11)
Tikrai idomiai, nes as norejau balandzio pradziai - sake nera, tik kovo tam tikrai dienai ir viskas. gal cia jos turi kokiu laisvu dienu ir taip jas siulo, jau nebeleidzia pacioms pasirinkti.
o dabar - tai kada jus jau vaziuojat ??? gal susimatysim smile.gif

vaziujam nuo kovo 18, as turbut teisingai supratau, sake atvaziuot sekmadieni iki vakaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2012 03 07, 14:50)
mes BUTENT del to ir pasirinkom rugseji, o ir apie vasara ir kelialapius musu gydytoja uzsimine kad jie truputi kitaip keliauja, tai jau galima susiprasti kaip bigsmile.gif  blush2.gif

važiuojam vasarą, bet vietas rezervavom pačioj sausio pradžioj. Ir iš šito forumo daug mamų taip darė- pirmomis sausio dienomis skambinosi. Aš iš viso gal iš 20 karto tepriskambinau, tai įsivaizduoju, kiek dar prieš mane rezervavosi.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 03 07, 17:07)
važiuojam vasarą, bet vietas rezervavom pačioj sausio pradžioj. Ir iš šito forumo daug mamų taip darė- pirmomis sausio dienomis skambinosi. Aš iš viso gal iš 20 karto tepriskambinau, tai įsivaizduoju, kiek dar prieš mane rezervavosi.

gaila kad nezinojau sios sistemos, vasara daug smagiau butu...
Atsakyti
QUOTE(karalaiti @ 2012 03 07, 22:41)
gaila kad nezinojau sios sistemos, vasara daug smagiau butu...

na ar issiaikinote ka, del renovuoto kambario???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIMANTYTA: 07 kovo 2012 - 22:08
mes buvome spalio mėnesį, tai labai faina nebuvo tokio žmonių srauto, o ir oras buvo superinis. na gi ruduo tikrai gražus buvo. jei važiuočiau vėl tai rinkčiaus rudenį ir dėl jodo kaip čia kažkokia mamytė buvo minėjus ir dėl žmonių srauto. nes kai kalbėjau su ten dirbančiu personalu ir kitom mamytėm, tai sakė vasara kažkokia nesamonė, labai daug žmonių, taip konvejeriu varo visus. o ir mamytės piktos jei nespėja iki pietų visas procedūras praeit. ir savo tą nepasitenkinimą reiškia, nes nori kuo greičiau viską atlikt ir keliaut degintis prie jūros. nu aišku, suprantama, bet tada kyla klausimas, kad pamirštama ko iš tikrųjų važiuojama ar degintis ar dėl vaiko sveikatos. na kaip sakė, kad vasarą važiuojančios labiau dėl pramogos, nes nelabai ale nauda jaučias. na aš čia nesiginčyju. aišku gėris važiuot vasarą prie jūros, nei už nuomą nereik mokėt. o gyvenom renovuotam kambary, tai labai džiaugiaus, nes šiaip aš irgi sakiau, kad vien dėl TV 10lt nemokėsiu. bet kai ten kažkokia mamytė, gyvenusi nerenovuotam pamatė pelių, tai ... maistas tai jo individualus dalykas. tikrai pravertė indelis maistui. nes buvo tokių gudruolių, kurios vesdavo vaikus su rotu i valgyklą ir pan. tai buvom ir mes užsikrėtę, tai ėjau parnešt iš valgyklos maisto. tai tikrai pravertė tas indelis. man maistas nepatiko. šiaip kai maniškiui skrandukas nedirbo, tai padarė lengviau virškinamą maistą. žodžiu tikrai padaro pagal jūsų poreikius, jei kas nutinka. kas liečia maistą, tai dar duoda pavakariams šilto pieno ir bandelę iki 7metu berods. tai mes tą pienuką į stiklainuką įsipildavom ir parsinešdavom. o šiaip kitos mamkos tiesiog pavalgę pietus palikdavo stiklainuką ar kokią bonką ir atėjusios vakarienės rasdavo įpiltą pieno. bet aišku tas pienas jau ataušęs būdavo. nu bet čia dėl patogumo, nes tie pavakariai atrodo 15,30 būdavo, tai išeidavom prie jūros ir kad nereiktų spec eit dėl pavakarių. na daugiau net nežinau ką dar čia papasakot. 3 kompai yra skaitykloje. tai ten pastoviai vaikų pilna, bet jiems ten laikas ribotas. tai tiek prisiminimų iš sanatorijos. valytojos kai kuriuose aukštuose labai jau šūstros smile.gif)) mano draugikė išvažiavo ir paliko vaiko naujai pirktą mašiną, tai ėjau jos paimt, bet ji kažkaip mįslingai dingo, dar ta valytoja man sako tai kodėl jie ją paliko. nu šakės sakau o jūs niekada nieko nepamirštate. žodžiu aferistė. niekas daugiau tam kambaryje nebuvo, tik ji valė ir galėjo paimt.
Atsakyti
o uz maista ir kambari susimoket reikia atvykus ar isvykstant?
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2012 03 13, 11:49)

atvykus :DDD
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2012 03 13, 10:49)

QUOTE(narute @ 2012 03 13, 10:55)
atvykus :DDD

lotuliukas.gif Ir dar žinokt galima išvažiuojant sakyti, oj tai ačiū, bet man buvo neskanu ir nemokėsiu lotuliukas.gif

Juokauju 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
ligoninej reikia moket isvykstant uztai ir klausiu kokia ten tvarka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 03 13, 17:32)
lotuliukas.gif Ir dar žinokt galima išvažiuojant sakyti, oj tai ačiū, bet man buvo neskanu ir nemokėsiu  lotuliukas.gif

Juokauju  4u.gif

Prajuokinai lotuliukas.gif nu aišku gal kur yra, kad po to pinigėlius gali mokėt, kas man atrodo neįtikėtina, nes po to tikrai gali būti kaip sakai buvo neskanu ir nemokėsiu lotuliukas.gif

Aš vakar skambinaus į gintarą, tai rugsėjo mėnesiui nebebuvo vietų, spalio 2d. gavau
Atsakyti
sveikutes
jau tikrai gausim siuntima balandzio 22 d. thumbup.gif pulmonologe siuncia pas reabilotologa, po to jau i sanatorija. gal yra mamyciu tokiu laiku vaziuojanciu?
dar kalbejau su viena drauge, dirbancia bendrosios praktikos gydytoja, kad nera ribojamas kelialapiu vaikams skaicius. riboja tik suaugusiems. tai nelabai suprantu, ko musu pediatre skiede, kad gali vietu nebebuti balandziui g.gif pulmonologe be kokiu atsikalbinejimu israse, sako, negi gaila
Atsakyti