Kas mėgsta šokoladinius keksus, rekomenduoju įdomų receptą, kurį radau Virtuvės kertelių bloge - šokoladinis keksas su bazilikais ir bananais 
 Skanu ir originalu!

labas vakaras  

merginos, gal padesite man
  reikia iskepti keksiuku nestis i mokykla. reiktu paparastu, be jokiu priedu, minkstuciu keksiuku su ruzavu kremu ant virsaus. gal patartumet pagal koki recepteli iseitu geriausiai, lengviausiai. ruzava krema galvoju daryti sviestini su juoduju serbentu dzemu, man jis labai skanus, graziai ziurisi ant keksiuku. 
is anksto dekoju uz atsakymus ir pagalba

QUOTE(dani84 @ 2012 09 30, 00:50)
labas vakaras  

reikia iskepti keksiuku nestis i mokykla. reiktu paparastu, be jokiu priedu, minkstuciu keksiuku su ruzavu kremu ant virsaus. gal patartumet pagal koki recepteli iseitu geriausiai, lengviausiai. ruzava krema galvoju daryti sviestini su juoduju serbentu dzemu, man jis labai skanus, graziai ziurisi ant keksiuku. 
As kepciau varskinius keksiukus su slyvom,aisku slyvas galima pakeisti kazkuo kitu. O del kremo, tai vietoj sviesto deciau maskarpone
                nepasakiau kad valgys angliukai vaikai, nes as uk  
   todel reikia kad keksiukai butu kuo paprastesni, bet kvapnus, purus.  o del mascarpones kremo tai gal ir idomu pamegint, einu ieskot recepto  
  aciu  

QUOTE(dani84 @ 2012 09 30, 12:51)
   todel reikia kad keksiukai butu kuo paprastesni, bet kvapnus, purus.  o del mascarpones kremo tai gal ir idomu pamegint, einu ieskot recepto  
  aciu  
O kuom Anglijoje gyvenantys vaikai skiriasi nuo Lietuvoje gyvenančių?
Mano metukų dukryte mėgsta valgyti tik duonytę, batoną ir varškės-džiovintų slyvų keksiukus
QUOTE(dani84 @ 2012 09 30, 12:51)
   todel reikia kad keksiukai butu kuo paprastesni, bet kvapnus, purus.  o del mascarpones kremo tai gal ir idomu pamegint, einu ieskot recepto  
  aciu  
Pabandykite siuos keksiukus
QUOTE(Rožinė @ 2012 09 29, 20:10)
receptas
labai labai skanūs ir purūs gavosi, dabar šitas receptas pirmoj vietoj pas mane
QUOTE(Jolka_jv @ 2012 09 30, 14:33)
O kuom Anglijoje gyvenantys vaikai skiriasi nuo Lietuvoje gyvenančių?  

Mano metukų dukryte mėgsta valgyti tik duonytę, batoną ir varškės-džiovintų slyvų keksiukus
 Manau, jie patiktų daugumai vaikučių. Galima vietoj slyvų dėti ir razinas, snickers šokoladukus ar karvutės saldainius  
vaikai skiriasi, taip pat kaip ir suaugusieji. mazai anglu kurie megsta ivairove, jie apart sokoladiniu ir vniliniu kepiniu nelabai ka pripazysta
snikerso keksiukai man asmeniskai labai patiko, mano dukytei irgi. tikrai skanus. bet negalima riesutu, nes labai daug anglu turi alergijas riesutams, todel jie tokiose istaigose kaip mokyklos, darzeliai ir daugybeje kitu vietu uzdrausti.
QUOTE(DaivaVe @ 2012 09 30, 16:41)
aciu
QUOTE(Rožinė @ 2012 09 30, 18:33)
receptas
 kremas sviestinis, papuošimas karamelė  
aciu labai
QUOTE(Rožinė @ 2012 09 29, 19:10)
vakar dienos gaminukas  

Labai skaniai atrodo, koki recepta naudojot, o ant virsaus ten karamele ane
QUOTE(dani84 @ 2012 09 30, 20:23)