Kokia nesamone su ebay man nutiko - panaikino skelbima viena, nes tipo padielka

Nu cia kvepaliukus pardavinejau, is normalaus puslapio pirkta, tik talpa nestandartine, bet as juos esu duty free macius tokiom talpom. Nu ir tipo panaikino, nes Loreal grupe (tas prekinis zenklas jiems priklauso) kreipesi ir nurode kaip padielka

Nesamone kazkokia, tai parasiau Loreal, nes ju adresas duotas del pretenziju, tai izuresiu atrasys ka nors ar ne, bet ir nurodziau kur pirkta ir tt. Juokinga kai taip ima ir nusprendzia - galetu kazkaip sustabdyt ta skelbima, duot pasisakyt ir pardavejui, o dabar bac ir nebera nieko....
QUOTE(AMARILIS @ 2012 11 30, 21:45)
As tai visada galvojau, jog svarbiausia tureti irodyma, kad preke issiuntet.
Na issiuntimo negana, turi parodyt, kad nukeliavo, nes tarkim bus issiusta, bet nenukeliaus (pavogs kas, pasimes ar pan), tai ir nebus iraso, kad preke gavo, o jei jo nera, tai pirkejas atgauna pinigelius bylos metu....
QUOTE(Limcamca @ 2012 11 30, 22:28)
As gi parasiau

galite raportuoti pirkeja. Jeigu grasina, nemandagus, bloga feedbacka palieka. Nesvarbu, del ko. Nepatiko, galit raportuoti
Tik is tu raportavimu kazin kiek naudos - nors gal dabar kitaip kai ta funkcija taip aiskiai parodyta

Man rodos kai man reikejo to, tai per help ieskojausi ir raportavau, bet vistiek pati kalta likau pagal ebay, kad nesokinejau pagal pirkeja (t.y. nesiunciau neregistruotu) ir kad likau izeidinejama ir visaip isvadinta