Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių namukas

Sveiki,mes jau po TA smile.gif Sverem 6360 +(1 kg),ugis 61+(3 cm),kaip ir viskas gerai ax.gif .Bet ir salta lauke doh.gif
Musu katinas tai irgi neprieina,tik ziuri is tolo,ir niekur nesoka,nes suprato jau,kad negalima ax.gif
Atsakyti
Mano katinas kai tik grizom namucio tai visa menesi apeidinejo sonu ir i kambari kur miegojo M net neuzeidavo, veliau isdriso ir atejo paziureti kas ten miega, o dabar buna atsigula salia jos ir miega abu arba ji zaidzia o katinas stebi biggrin.gif idejau nuotraukyte kaip jie kartu sildosi ant saulutes biggrin.gif

Lana33
- su puikia TA thumbup.gif sauniai auga tavo maziuke wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 01 vasario 2012 - 13:22
QUOTE(Lana33 @ 2012 02 01, 14:16)
Sveiki,mes jau po TA smile.gif  Sverem 6360 +(1 kg),ugis 61+(3 cm),kaip ir viskas gerai ax.gif .Bet ir salta lauke doh.gif
Musu katinas tai irgi neprieina,tik ziuri is tolo,ir niekur nesoka,nes suprato jau,kad negalima ax.gif

O, kaip gerai augat! bigsmile.gif saunuoles mirksiukas.gif

dar vienas gerietis katinas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2012 02 01, 15:20)
Mano katinas kai tik grizom namucio tai visa menesi apeidinejo sonu ir i kambari kur miegojo M net neuzeidavo, veliau isdriso ir atejo paziureti kas ten miega, o dabar buna atsigula salia jos ir miega abu arba ji zaidzia o katinas stebi biggrin.gif idejau nuotraukyte kaip jie kartu sildosi ant saulutes biggrin.gif

Lana33
- su puikia TA thumbup.gif sauniai auga tavo maziuke  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
O as nemegstu katinu blush2.gif

QUOTE(liepa7 @ 2012 02 01, 14:16)
AnaMari, skelbiu paieskas  4u.gif
kaip mazylis, kaip pati?  g.gif  unsure.gif

Masaziste, kuri masazuoja Noju, dirba Santariskese, vaiku reanimacijoj. Tai siandien jos uzklausiau, ar nezino tokio berniuko, kur problemytes su dvylikapirste zarna. Tai sako, urim du tokius - tik vienas dar su dauno sindromu sad.gif Nea, sakau ten sveikas vaikeliukas. Tai sake, kad jau palatoje, valgo ir viskas ciki thumbup.gif
Manau Ana Mari pati prisiduos, kai tik gales 4u.gif

Linkejimai sveikstanciam berniukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 02 01, 15:42)
O, kaip gerai augat!  bigsmile.gif  saunuoles  mirksiukas.gif

Aciu wub.gif jo,gerietis smile.gif ,vargsas,jau 200 gr prarado del tu nervu turbut,kad vaikas,ir su juo maziau bendraujam blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 02 01, 16:03)
O as nemegstu katinu  blush2.gif
Masaziste, kuri masazuoja Noju, dirba Santariskese, vaiku reanimacijoj. Tai siandien jos uzklausiau, ar nezino tokio berniuko, kur problemytes su dvylikapirste zarna. Tai sako, urim du tokius - tik vienas dar su dauno sindromu sad.gif Nea, sakau ten sveikas vaikeliukas. Tai sake, kad jau palatoje, valgo ir viskas ciki  thumbup.gif
Manau Ana Mari pati prisiduos, kai tik gales  4u.gif

Linkejimai sveikstanciam berniukui  4u.gif

O,kaip faina,jau palatoje,tai turbut 2 sav begije paleis namo,jeigu svoris gerai augs ,ir ten viskas uzgys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 02 01, 14:42)

nu tikrai, ziuriu, visas katinu myletoju klubas cia tuoj susirinks biggrin.gif
musiskis labai megsta salia vaikio miegot, gal gera aura maziuko rolleyes.gif ax.gif tik jau kai mazasis ima vaikytis ji po visa buta su lazda rankoj, va tada draugystes baigiasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 02 01, 15:03)
Tai sake, kad jau palatoje, valgo ir viskas ciki  thumbup.gif
Manau Ana Mari pati prisiduos, kai tik gales  4u.gif

Aciu tau 4u.gif kaip saunu, kad jau su mamyte kleckiukas wub.gif

Atsakyti
Lana,su gera TA thumbup.gif
na,o as visa naktis be miego doh.gif
priiminejau gimdyma biggrin.gif
musu Gucyte turi 6 vaikucius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2012 02 01, 15:21)
nu tikrai, ziuriu, visas katinu myletoju klubas cia tuoj susirinks  biggrin.gif
musiskis labai megsta salia vaikio miegot, gal gera aura maziuko  rolleyes.gif  ax.gif  tik jau kai mazasis ima vaikytis ji po visa buta su lazda rankoj, va tada draugystes baigiasi  tongue.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(braske1515 @ 2012 02 01, 15:32)
Lana,su gera TA thumbup.gif
na,o as visa naktis be miego doh.gif
priiminejau gimdyma biggrin.gif
musu Gucyte turi 6 vaikucius thumbup.gif

sveikinimai su pagausejusia seimyna thumbup.gif
o cia kalyte ar irgi katyte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 02 01, 15:37)
thumbup.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
sveikinimai su pagausejusia seimyna  thumbup.gif 
o cia kalyte ar irgi katyte  lotuliukas.gif

kalyte,jorksyriuke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 02 01, 14:26)
o yra sitam skyrely, kas neturi katinuku ?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

kaip jusu katinai reaguoja i kudikius? maniske tai vis taiko isokti i vezima, kai miega mazoji ten. tai tik speju dabot  doh.gif  silumos iesko turbut, bet labai bijau kad ir nekabintu su naguciais...  viena karta tai atejus islaize A plaukucius ant pakausio, kai ta miegojo man ant ranku... nu supratau kaip pripazinima  ax.gif

aš neturiu, schmoll.gif nes jų ir nemyliu (tai vieninteliai gyvūnai kurie man schmoll.gif ) ir dar alergiška esu jiems doh.gif man nepatinka tas jų kerštingums, nepriklausomybiškums ir t.t. ir pan.
prašau jau man atleisti, tie, kas juos myli ax.gif

aš myliu šunis.

O mūsų labradorė tai iš viso - superinė auklė - galiu ir pasitikiu 100 proc. neįsivaizduoju kai pSaulutė augtų be jos. Ji net vaikščioti pradėjo į šunį įsikabinus, o ne į baldus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 01 vasario 2012 - 15:02