Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos

Sakau: "Atstok". Tu užsimerki ir bandai Atstot man šilumą, Atstoti maldą, Tu mėgini atstoti Man namus, Ir jaukią tylą, Ir paukštį mano delniuke, Atstot prieš miegą pasaką, Užmigus - sapną. Ryte - kavos puodelį, Dieną - juoką. Sakei: "Atstok". Mieloji, ar atstojau? "
Atsakyti
Daugelis mūsų tikrai nemažai laiko ir energijos iššvaisto stengdamiesi įrodyti, kad esame teisūs, o kiti klysta (R. Karslonas)

Visi turime talentą, tik ne visi išdrįstame eiti paskui jį (E. Jong)

Visada atsilieka tas, kuris nedrįsta aplenkti (Kvintilianas)

Netaktiškas žmogus - tai mikroagresorius. Jis taip pat socialiai pavojingas, kaip girtas vairuotojas (V. Šubkinas)

Tik tie žmonės mums atrodo išmintingi, kurie laikosi tokios pat nuomonės, kaip mes (F. de Larošfuko)

Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 02 10, 13:42)
Sakau: "Atstok". Tu užsimerki ir bandai Atstot man šilumą, Atstoti maldą, Tu mėgini atstoti Man namus, Ir jaukią tylą, Ir paukštį mano delniuke, Atstot prieš miegą pasaką, Užmigus - sapną. Ryte - kavos puodelį, Dieną - juoką. Sakei: "Atstok". Mieloji, ar atstojau? "

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 02 10, 13:42)

wub.gif
Atsakyti
Man irgi gražūs tie žodžiai.. wub.gif
Atsakyti
Jei verki, vadinasi tavo gyvenimas dar yra kažko vertas... Jei tyli nereiškia, kad neturi ką pasakyti… Kartais tyla yra geriau negu beprasmiai žodžiai… Kai likimas sugalvoja pakeisti mūsų gyvenimą, jam užtenka vienos akimirkos, o jeigu mes norime pakeisti likimą, prireikia savo gyvenimo… Mes privalome branginti gyvenimą, kad ir koks jis butu sunkus… Karti patirtis leidžia suvokti kas tai yra… Ypač kai žmogus gauna progą ištaisyti klaidoms ir tiesiog gyventi..
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2012 02 10, 21:29)
Jei verki, vadinasi tavo gyvenimas dar yra kažko vertas... Jei tyli nereiškia, kad neturi ką pasakyti… Kartais tyla yra geriau negu beprasmiai žodžiai… Kai likimas sugalvoja pakeisti mūsų gyvenimą, jam užtenka vienos akimirkos, o jeigu mes norime pakeisti likimą, prireikia savo gyvenimo… Mes privalome branginti gyvenimą, kad ir koks jis butu sunkus… Karti patirtis leidžia suvokti kas tai yra… Ypač kai žmogus gauna progą ištaisyti klaidoms ir tiesiog gyventi..

Dievuliau kaip grazu wub.gif
Atsakyti
"Neskubėk. Kiekvienas pumpuras pražysta savo laiku. Neversk pumpuro tapti gėle. Nebandyk atskleisti jo žiedlapių. Jie yra trapūs ir tu juos pažeisi. Palauk."
(Šri Šri Ravi Šankaras)

„Žmonės vienodi - visi į pasaulį ateina nuogi, žmogaus širdis - vienintelis juos skiriantis matas. Žmogaus negalima matuoti jo odos spalva, jo kalba, žmogaus negalima matuoti jo drabužiais ir papuošalais, negalima matuoti jo turtu ar skurdu, o vien jo širdimi. "
(Mika Waltari „Sinuhė egiptietis“)
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 11, 00:56)
Dievuliau kaip grazu wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
"Paprasta diena, leisk man suvokti, koks turtas tu esi. Leisk nepragyventi taves laukiant laimingo ir tobulo rytojaus. Kada nors as nagais gremsiu zeme arba slepsiu veida pagalvyje, arba alpsiu nuo itampos, arba tiesiu rankas i dangu ir noresiu, labiau uz viska noresiu, kad tu, paprasta diena, sugriztum" ( Mary Jean Iron )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapetrausk: 11 vasario 2012 - 11:28
QUOTE(sapetrausk @ 2012 02 11, 11:18)
drinks_cheers.gif  wub.gif
"Paprasta diena, leisk man suvokti, koks turtas tu esi. Leisk nepragyventi taves laukiant laimingo ir tobulo rytojaus. Kada nors as nagais gremsiu zeme arba slepsiu veida pagalvyje, arba alpsiu nuo itampos, arba tiesiu rankas i dangu ir noresiu, labiau uz viska noresiu, kad tu, paprasta diena, sugriztum"  ( Mary Jean Iron )

neapsakomai grazu wub.gif
Atsakyti
Kad ir kaip sunku būtų gyvenime, atsiras žmogus kuris sugadins vieną kartą tavo gyvenimą dvigubai.

Kad ir kiek stengsies, tu vis tiek nebūsi visiem tobulas. Faktas.

Kad ir kokia populiari daina bebūtu, vis tiek atsiras toks žmogus ir pasakys 'Eik šikt su tuo savo grabu'.

Kad ir koks tu būtum 'kietas', vaikystėje verkei.

Kad ir kiek kartų mane įžeistum, vis tiek prisimintum kokie buvo nuostabūs momentai kaip buvom kartu.

Kad ir kaip tai atrodytu smagu, tu vis tiek prisiminsi savo seną draugą ir jūsų ryšius kurie dabar yra nepasiekiami.

Kad ir kaip tai atrodytu keista, bet tu vis tiek paliksi mane, nors ir jei sakiai, kad 'liksiu amžinai' klysti, mirtis išskirs.
Atsakyti
Tol, kol dangaus karalystėje nėra vietos aistrai ir geismui, prie pragaro vartų nuolat bus išsirikiavusi ilga laukiančiųjų eilė. / "Prarastasis Don Žuano dienoraštis"
Atsakyti