Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos

QUOTE(eretukas @ 2012 02 12, 20:48)
Išbarsi - tylėsiu
Skaudu bus - kentėsiu,
Tik tavo, tik tavo
Aš būsiu!  wub.gif

Tik tavo, tik tavo
Aš būsiu ŽMONA.
Tokia yra tikroji pabaiga smile.gif
Atsakyti
Kai daug bedų supa mane, pirmiausia, bandau suprasti save. Nekaltinu aplinkybių ir nebandau keisti kitų. Pirmiausia žengiu į savo vidų.
/Sri Paramahansa Yogananda/
Atsakyti
Ir su Tavim aš noriu glamonėti tylos grožį. Mėgautis lėtumu. Išgirsti spalvų kvapą. Daryti viską, ką pasaulis nori mums uždrausti.
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 02 13, 11:42)
Ir su Tavim aš noriu glamonėti tylos grožį. Mėgautis lėtumu. Išgirsti spalvų kvapą. Daryti viską, ką pasaulis nori mums uždrausti.

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 02 13, 10:15)
Tik tavo, tik tavo
Aš būsiu ŽMONA.
Tokia yra tikroji pabaiga smile.gif

Oho, rimtai? smile.gif kažkaip internete kai radau - tai buvo tik tavo tik tavo aš būsiu smile.gif

O į temą:

Nereikia persekioti tų, kurie laimingi ir be tavęs.
Žmonos nemušu, negirtauju, nes dabar adventas.
Geriausia žmona bus pas mano vyrą lotuliukas.gif
Ji: O tu mane į savo vestuves pakviesi? Jis: Tai ne žinok, be nuotakos tuoksiuos.
Atsakyti
*Aš pusryčiu nevalgau, nes galvoju apie tave. Aš pietų nevalgau, nes galvoju apie tave. Aš vakarienės nevalgau, nes galvoju apie tave, Aš naktim nemiegu nes labai noriu valgyti.:|| lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasakoja, kad gerai
Kur manęs nėra.
Gal todėl audra įsiutus
Šėlsta širdyje.
Pasimetusi laike
Klaidžioju ratu.
Nors ir ten manęs nėra,
Bet ir čia nesu.

Niekaip negaliu suprasti dviejų dalykų: iš kur atsiranda dulkės ir kur dingsta pinigai.
Atsakyti
Aš galiu labiau tavęs nekęsti, bet negaliu mažiau mylėti... wub.gif
Atsakyti
Tik amerikietiškuose filmuose vyrai nesustodami kartoja "aš tave myliu", "aš tave myliu, "aš tave myliu"... Mūsų vyrai jei jau ir pasako kartą - tai visam gyveniui.. na arba kol nepersigalvoja...

Ar žinote gerą ir greitą būdą atvėsinti arbatos puodelį? Ne? Jis labai paprastas: užsipili arbatą, įsijungi kopiuterį, atsidarai facebook'ą (ar supermamas) ir BAC - arbata šaltut šaltutėlė...
Atsakyti
Patarimas, duodamas kitų žmonių akivaizdoje - yra priekaištas.

Niekuomet nepatarinėkite tam, kuris iš jūsų prašo tik pinigų.

Nemokantis joti žmogus nesiryš patarinėti, kaip prajodinėti arklius. Bet moralės srityje labiau pasitikime savimi. Čia mes visada manomės žiną ir sugebą patarti kitiems.

Išklausyti reikia viską, tik nereikia skubėti patikėti.
Atsakyti
QUOTE(The Giedre @ 2012 02 07, 13:51)
Kada moteris laikoma subrendusia? - Kai iš Facebooko persikrausto į Supermamas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Labai gera mintis.

Gyvenimas kaip stora knyga – kiekviena diena žymi naują puslapį, bet ateina laikas kai paskutinis puslapis pažymį : „PABAIGA“.
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 02 13, 16:21)
Gyvenimas kaip stora knyga – kiekviena diena žymi naują puslapį, bet ateina laikas kai paskutinis puslapis pažymį : „PABAIGA“.

Graziai pasakyta
Atsakyti