Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos

Gyvenimo išmintis: princesės, kurios atidarinėja šaldytuvą po 18 val., pavirsta moliūgais hihihi.gif
Atsakyti
Man nereikia jokios dovanos, nebent pakankamai ilgų kopėčių, kad galėčiau apkabinti tuos, kurie išėjo per anksti...

Tu negali pakartoti klaidos. Nes antras kartas, kai tu ją darai, tai jau nebėra klaida, tai - pasirinkimas..

Blakstienos ilgos. Plaukai ilgi ilgi. Nagai ilgi. Kojos ilgos. O meilė pas ją trumpa trumpa.

-Gersi arbatos? - Gersiu. - Su cukrumi, su citrina, su pienu? - Su Tavimi.

Gali būti, kad Dievas nori, jog mes sutiktume netinkamus žmones iki tol, kol sutiksime tą vienintelį, kad kai tai atsitiks, mes būtume už tai dėkingi.

Mes esame ta karta, kurios širdies ritmas priklauso nuo vardo, kuris pasirodo telefono ekrane.

Atsakyti
Gimus vaikui, moteris įgyja nežemiškų gebėjimų - matyti tamsoje, girdėti sapne, vaikščioti be garso, gyventi be miego - ištisas dienas!
Atsakyti
Indai sako: jei jūs pažinsit grynojo vyriškumo ir moteriškumo paslaptis, jūsų rankose bus visų gyvenimo paslapčių raktas - ir pinigų, ir visokios sėkmės, sveikatos, šeimos.

Indai sako, kad yra vienintelis teisingas šeimos santykių modelis: vyras su žmona turi elgtis kaip tarnas su karaliene, o žmona su vyru - kaip tarnaitė su karaliumi. Ir taip visą gyvenimą.
Atsakyti
I love you not because you are the most beautiful in the world. I love you, cause you can make my world the most beautiful.

Nepaisant visko, MAN reikalinga ta sumaištis , kurią įneši į mano gyvenimą...

Jei išdrįsi pasakyti "Viso" - Gyvenimas Tave apdovanos nauju "Labas"

Reikia mokėti užversti nuobodžią knygą, išeiti iš prasto kino filmo ir išsiskirti su tais, kurie tavęs nevertina...

There's always a little truth behind every "just kidding", a little knowledge behind every "I don't know", a little emotion behind every "I don't care" and a little pain behind every "it's okay".

Jeigu laimė dar neatėjo,vadinasi,ji labai didelė ir eina mažais žingsneliais

'Tikra draugė yra draugė. Тu jai skambini naktį ir praneši, kad įsimylėjai. Ji kimiu balsu pasako "Miegok!" ir padeda ragelį. Po ko perskambina ir sako: "Atidaryk man duris. Tik tyliai, aš su buteliu."

Niekada neignoruok žmogaus, kuriam tu patinki, nes vieną rytą gali pabusti ir suprasti, kad praradai mėnulį, kol skaičiavai žvaigždes.

..Aš nemėgstu atsisveikinimų, pabaigų, ilgų diskusijų lovoje prieš miegą, greitų apsikabinimų ir prisirišimo. Juk dėl visų šitų išvardintų priežasčių ryte skauda. Jei ne galvą, tai ką nors kitą. Gal net stipriau.
Atsakyti
Kodėl visi turi būti tokie vieniši, pamaniau. Kodėl reikia tapti tokiems vienišiems? Pasaulyje gyvena tiek žmonių, kiekvienas jų jaučia ilgesį, ieško kitų ir vis dėlto nuo jų atsiriboja. Kam? Ar šita planeta sukasi varoma žmonių liūdesio?

[Haruki Murakami "Mylimoji Sputnik" ]
Atsakyti
Kai žmogus įžengia į meilės karalystę, pasaulis, kad ir koks netobulas jis būtų, tampa turtingas ir nuostabus...

[S.A. Kierkergaardas]
Atsakyti
Gyvename tik pereidami iš vieno paveikslo į kitą, pakeisdami foną ir spalvų gamą. atrodo, neseniai peržengiau dar vieną rėmelį ir įstrigau kitame paveiksle, kitame etape, kuris vis dar atrodo lyg pasikartojantis sapnas, kur visus veidus atpažįsti, visus balsus esi girdėjęs, o vietos ir vietovardžiai neturi prasmės.

Vaikyste pati geriausia-nieko nesupratau ir suprasti nereikėjo.

Man reikia ORANŽINIŲ žmonių. Tokių, kuriuos sunku apibūdinti. Jie nepaprasti, nes jie kitokie. Jie nebijo išsiskirti, nebijo būti savimi ir save išreikšti. Jie nelaiko savęs savyje. Jų neįsprausi į dėžę su užrašu iš vieno žodžio. Jų nepažinsi per vieną dieną. Tokių žmonių man reikia.
Aurimas Gudas

Knygos keičia mano mąstymą, o filmai norus ir ateities planus.

Žmonės, pasakantys tiesiog "einam susitikt?" yra nuostabūs bei nykstantys. Jie neturi baimės, apie ką ir kaip šnekės, ką veiks, kur bus... Šalia jų nesijauti toks vienišas kaip su kitais. Net ir tyla tada jaukesnė...

Maži jausmai
Prašo
Valgyti, gerti, miegoti
Dėvi

Ryškiais rūbais spalvotais
Kaklaraiščiais
O didelis jausmas

Toli pievose gano karves
Ir jam nė motais, kad kažkas jo

Visą gyvenimą ieško
[keistuoliai]
Atsakyti
Atsistojusi ant svarstyklių mergina suprato, kad užrašas ant saldainių popierėlių "Karvutė" buvo ne pavadinimas, o įspėjimas ;}
Atsakyti
Qwertyio, happysmile, galite savo žodžius apie vaikus įkelti į šitą temutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 03 18, 19:32)
Qwertyio, happysmile, galite savo žodžius apie vaikus įkelti į šitą temutę  ax.gif

Padaryta smile.gif
Atsakyti

Moterys - keisti sutverimai su jomis sunku, be jų - nepakeliama
Atsakyti