QUOTE(laguna11 @ 2012 02 02, 12:32)
vakar toks sokas buvo ,kad pagalvojus iki siol rankos kojos dreba..virtuveje ruosiau maziui varskyte ir isgirdau kambary siaubinga trenksma,atlekusi matau nuvirtusi per puse kambario sekcijos viduri,visur stiklai,dokumentai,medienos atplaisos,televizorius nuverstas.kazkur ten mano vaikas!! laime sone tik kojyte apauta kroksu siek tiek prispausta,islaisvinau ir nere i virtuve...panika didziausia,kol isitikinau kad vaikui viskas gerai,tada bandymas kazka sutvarkyti duzenas..ogi pasirodo mazasis nusprende atsisesti ant atdaru spinteles dureliu,ant kurios stovi tv ir auksciau ejo lentynos su stiklinem durelem,galiu tik isivaizduoti kad jis ten isjudino,griuvo aukstielninkas,kas ji ir isgelbejo virstant visai sekcijai,kitaip butu suspaude ji tarpu stiklu sunkios lentynos
siandien per toki speiga teko vezt ji i darzeli kad galeciau isvalyti stiklus,sutvarkyti viska
Viešpatėliau, man net širdis perskaičius pradėjo tabaluotis

Pas mus didelė sekcija visa sujungta į didžiulį vos ne 3 metrų bloką, kaip ir neturėtų virsti (nors atsikėliau ir pabandžiau pajudinti

), o viena aukštoka komodą prieškambaryje senelis yra net prie sienos nepajudinamai prisukęs. Seniau, kai gyvenome kitoje vietoje ir J dvimetis-trimetis ypatingai labai mėgo laipioti sekcija (tokia mažesne) ir dar telikas pajudinamai didžiulis stovėjo -tai visad akylai stebėjau, kad tik neužsivesrtų ant savęs. Ptiu, ptiu , ptiu, fui
Papildyta:
QUOTE(meri-le @ 2012 02 02, 15:25)
Ta puikiai suprantu, kad tai visam gyvenimui, bet padeti vaikui, gal kazkaip imanoma, na, kad ir
del tu viduriu, menesi nejo i darza, daznaiu sriubas paviriau jogurto daviau ir dabar viskas ok

, tai gal taip ir del to jautrumo, gal yra kokie preparatai kurie gali tas emocijas truputi slopinti, o dabar tai kas ne pagal ji tai lupa tuoj tempesi ir asaros. Ausytes tampymas irgi nerimo zenklas, tai negi nera budu tuos nerimus sumazinti? aisku turbut situacijos labai skirtingos, turbut ne visi vaikuciai ta nerima turi.
Mano berniukui vidurių užkietėjimas buvo pastovi problema nuo kūdikystės. Pradėjus primaitinimą - susitvarkė. Kai tik pradėjo eit į daržą nuo 2,8 m - vėl vargelis iki kokių 3,5 m.

Ir tai susiję buvo su nerimu ar pervargimu dėl darželio, plius vaikai
tokius didelius reikalus vengia daryti darželyje

Tai jau kokius 1,5 metų pastoviai su kartkartinėmis pertraukomis duodu kramtomas bifidu tabletes. Susitvarkė superiškai
Nerimui sumažinti aš bandyčiau tik homeopatiją. Beje, mes ją jau bandėme. Šiuo metu kolkas nebenaudojame.