QUOTE(Žvėriukė @ 2012 02 15, 15:38)
Tai jau dabar kai moka, tai kasdien pusim

Del to seiletekio, tai nera taip, kad man valyt reiketu ar rubai slapi butu, bet pvz. kai kazka susikaupes dirba, tai ziurek ir nutysta...arba per TV kazka idomaus pamato, tai vel lupu kamputyje seiles pasirodo, bet jis ir nusivalo. Va kai slogavo dabar, tai lyg daugiau seilejos
O del tu leksciu sutepimo....nu megsta jis ir saldainius, ir ledus, bet beda kitur...kaip isaiskint, kad cia tie patys pvz. ledai lekstej, jei jis valgo tik vafliniam indelyje....cia galima ir pusmeti pralaukt, kol itikinsiu, kad gal paragauk

Nes ant pagaliuko ledus visiskai neseniai pradejo valgyt, ir tai kolkas juos turiu pati ir palaikyt

O, kad ledai gali but ir indelyje....niekaip
tai ir man nutysta - kai tarkim miegu - bet bedu tame neieskau
va kai sloguoja - vadinas vaiko kvepavimas sutrikes ir seiletekis dideja, nes jis kvepuoja per burna, daznai vaikai, kurie nemoka kvepuot per nosi (arba negali) - seileteki turi (bent kiek as esu susidurus). Mano sunus seiletekio neturejo - bet turejo iproti but issiziojes, tai vienas loristas rekomendavo vietoje vaistu i muzikos mokykla uzrasyt dudos pust (jam ir su klausa bedu buvo del bugneliu islinkimo) - tai va putimu ir ausys susitvarke ir kvepavimas, ko pasekoje jis vaiksto uzsiciaupes, maziau serga (nebeserga) gerkles ligom
o jei jis pats ledus tarkim ar kazka pamozotu ir islaizytu? dar geriau butu jei mama sedi lekste laizo, tete sedi ir lekste laizo - gal ir jam toks zaidimas patiktu.
is tikro irodyta, kad autistukai nemoka imituoti, nemegdzioja, todel kyla visos ju bedos del sutrikusios raidos, nes visi vaikai mokosi megdziodami, kartodami, imituodami, o pas mus vaikus si funkcija daugiau maziau sutrikus... Tad tikslinga juos visame kame mokyti - PAZIUREK, kaip darau as, PADAROM KARTU (jo ranka), PADAROM ABU (vienas salia kito), PADARYK PATS. Ir tai taikyt visame kame

Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."