QUOTE(lyrute @ 2012 02 17, 18:13)
Mano sunelis tai mane neramina tuo, kad as matau kad jis visiskai nesupranta ka jam sakau. Labai mazai jis suvokia kalba ir daznai kartoja kazkokius veiksmus tik del to kad kartotu, bet be jokio suvokimo. Jis nekalba, turi kol kas du zodzius - didi - masina, nes megsta vaziuoti masina, ir nene, tai nappy time - kitaip sakat pamperso keitimas.
Jis daug stimingo naudoja - ploja mano rankas - tranko stala. Jis dar pats nevalgo - nors matau kad moketu, bet kol kas visiskai atsisako pats valgyti. Tas pats ir su reikalo darymu ant puoduko, nemanau, kad isvis dar laikas ji mokyti.
Man daznai uzeina depresija del tokios situacijos, bet bandau dirbti su juo. Kol kas jo suvokimas 12 men kudikio.
Jis daug stimingo naudoja - ploja mano rankas - tranko stala. Jis dar pats nevalgo - nors matau kad moketu, bet kol kas visiskai atsisako pats valgyti. Tas pats ir su reikalo darymu ant puoduko, nemanau, kad isvis dar laikas ji mokyti.
Man daznai uzeina depresija del tokios situacijos, bet bandau dirbti su juo. Kol kas jo suvokimas 12 men kudikio.
O kokia pagalba jums su vaikuciu siulo ten, Anglijoje? Gal gali papasakot placiau?Ar jums buvo atlikti kokie testai, nes is ko tu sprendi, kad jo suvokimas atsilieka butent tiek? Man tiesiog siaip idomu, kaip yra kitur...
Sveikos, likusios,
Mes pabaigem Vrc stacionara. Siaip si karta tikrai turiningai viskas praejo, atradau nemazai naujoviu savo vaikutyje. Jau zinom seniai, kad pas ji ypac sutrikusi sensorika-ypatingai regimoji, bet ir lytejimo gan panasiai, tad jis ir iesko tu stimulu kuo daugiau. Supratau eilini karta, kad jei ji tais stimulais pakankamai "pamaitinsiu"-isteriju zymiai apmazes, tik va budu, kaip tai padaryti, truksta, bet siaip Vrc ergoterapeutai labai neprastu patarimu dave. O siaip esminis momentas, kas mane laaaaaabbbbbaaaaiiiii nudziugino-darbas grupese. Buvau sventai itikejusi, kad vargu ar aplamai kada mes galesime grupese normaliai padalyvauti, bet stai Vrc sulig kiekvienu grupiniu uzsiemimu maniskis vis ramiau ziuredavo i kitus vaikucius, po to jau ir pats isijunge i zaidima ir pats eme laukt, kol jam zaisliukas is kito vaiko atkeliaus (anksciau butu lekes ir lupes tiems vaikams is ranku viska, o dabar po truputi ismoksta laukt, kol ateis jo eile zaist). O muzikeleje is viso- ir plojo, ir niuniavo ir viru viru-ko jis tik ten nedare, nors va pernai kai ten dalyvavom, neimanoma jo buvo islaikyt iki galo ten-taip saukdavo tieisog. Taigi suvokiau-jam darzelis turetu but naudingas, visgi...
O smagiausias nutikimas buvo siandien jau isvaziuojant. Koridoriuje laukem vyro biuletenio ir atejo 3 metuku mergyte su DS-bet tokia fainulka.. Ir ka jus galvojat? Maniskiui tiiiieeeekkkk ji patiko-kad jis ja eme glostyt, apkabino, glaudesi, uz rankyciu eme, vedesi kazkur-mes su vyru apake buvom, nes dar nebuvom mate sito.. Net valytoja, salia grinis plove, sako "Niu kas cia dabar per seksodromas

Dabar lauksim DISCO- nors ir neblizgesim, niu bet vistiek idomu, ka ten surase.
O planuose toliau- akinuku fotochromavimas, vel ART, ir suintensyvinsim ergoterapijos uzsiemimus, nes matau,kaip jam to reikia. Nuo rugsejo matyt-darziukas.