Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

Ačiū wub.gif
Atsakyti
oi ir as prisidedu prie sveikinimu graziajam sviesiaplaukiui wub.gif birthday.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laguna11: 19 vasario 2012 - 09:12
Ačiū biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Niu koks iškalbingas J šįryt, mėgaujuosi kiekvienu jo žodžiu. Nors sėdžiu prie kompo ir bandau nuveikti kažką moksliškai naudingo doh.gif . Bet be šansų doh.gif Čiauška čiauška čiauška ir vis liepia, kad sureaguočiau į tai, ką jis sako.
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 02 19, 09:27)
lotuliukas.gif Niu koks iškalbingas J šįryt, mėgaujuosi kiekvienu jo žodžiu. Nors sėdžiu prie kompo ir bandau nuveikti kažką moksliškai naudingo doh.gif . Bet be šansų  doh.gif Čiauška čiauška čiauška ir vis liepia, kad sureaguočiau į tai, ką jis sako.

saunuolis drinks_cheers.gif

Sveikiname ir mes Cukruota pudrinuka 4-ojo gimtadienio proga. Linkime dauuuuuggg pasiekimu thumbup.gif
Atsakyti
Jokubuka su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif

LisJa, smagu girdet tokius postus apie tavo mazyli.....saunuolis vaikas thumbup.gif
Mes ryt i VRC gulames rolleyes.gif

Ice, vakar buvau susitikus su neurochirurgu, tai kalbejomes apie ta magnetini rezonansa. Tai isvada buvo tokia, kad jei rasim kazka, bus gerai kad ji darem, o jei nieko nerasim, tai kaip ir be reikalo busim dare.....bet visgi nusprendem daryt. Ir jis sako, kad nei tos trumpos narkozes, nei to rezonanso bijot nereikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 19 vasario 2012 - 11:01
QUOTE(Žvėriukė @ 2012 02 19, 10:55)
Jokubuka su gimtadieniu  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

LisJa, smagu girdet tokius postus apie tavo mazyli.....saunuolis vaikas  thumbup.gif
Mes ryt i VRC gulames  rolleyes.gif

Nu sekmutes. Linkiu isbut iki galo, nes tiek sirgaliuku ten, mes irgi jau galop griuvom-dabar miega vyriskis su temperatura, kosuliu ir raudona gerkle. Silciau renkites, nes man ten saltoka buvo (nors gal del to, kad as tokia amzinai susalusi). Ir nepamirsk vsi prisiduot, kaip einasi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 02 19, 11:01)
Nu sekmutes. Linkiu isbut iki galo, nes tiek sirgaliuku ten, mes irgi jau galop griuvom-dabar miega vyriskis su temperatura, kosuliu ir raudona gerkle. Silciau renkites, nes man ten saltoka buvo (nors gal del to, kad as tokia amzinai susalusi). Ir nepamirsk vsi prisiduot, kaip einasi... 4u.gif

Aciu 4u.gif Ziuresim kaip seksis. Ir aisku prisiduosim kaip sekasi.

O tai serganciu i namus nepaleidzia unsure.gif

Man irgi visada salta buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2012 02 19, 10:55)

Ice, vakar buvau susitikus su neurochirurgu, tai kalbejomes apie ta magnetini rezonansa. Tai isvada buvo tokia, kad jei rasim kazka, bus gerai kad ji darem, o jei nieko nerasim, tai kaip ir be reikalo busim dare.....bet visgi nusprendem daryt. Ir jis sako, kad nei tos trumpos narkozes, nei to rezonanso bijot nereikia g.gif

As tikrai pritariu. Nelabai suprantu, na kogi cia bijot tos narkozes? Maniskiui darem kai buvo tik vos 10 menesiuku, nu aisku, neramu buvo man taip pat, po narkozes sunkokai atsigavinejo vaikiukas, bet siaip labai dziagiuosi, kad ja padarem, nes bent jau galiu atmest akivaizdzius smegenu pakitimus-mes ju neturim.

Dar noriu pasidziaugt, kad VRC darem ir dukrytes smegenu EEG-tai isvada tokia, kad ji epilepsijos kolkas neturi. Tai nors tiek.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žvėriukė @ 2012 02 19, 11:04)
Aciu  4u.gif Ziuresim kaip seksis. Ir aisku prisiduosim kaip sekasi.

O tai serganciu i namus nepaleidzia unsure.gif

Man irgi visada salta buna  doh.gif

Paleidzia i namus bet trumpam-kiek suprantu maksimum 2-3 parom, mus irgi buvo paleide. Bet zinai, jei smarkokai isisergi, tai jau tos 2 paros nepades..
O, tai apsirenkit labai siltai tada, nes ten tikrai buvo saltoka..
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 02 19, 11:06)
As tikrai pritariu. Nelabai suprantu, na kogi cia bijot tos narkozes? Maniskiui darem kai buvo tik vos 10 menesiuku, nu aisku, neramu buvo man taip pat, po narkozes sunkokai atsigavinejo vaikiukas, bet siaip labai dziagiuosi, kad ja padarem, nes bent jau galiu atmest akivaizdzius smegenu pakitimus-mes ju neturim.

Dar noriu pasidziaugt, kad VRC darem ir dukrytes smegenu EEG-tai isvada tokia, kad ji epilepsijos kolkas neturi. Tai nors tiek.. smile.gif

Paleidzia i namus bet trumpam-kiek suprantu maksimum 2-3 parom, mus irgi buvo paleide. Bet zinai, jei smarkokai isisergi, tai jau tos 2 paros nepades..
O, tai apsirenkit labai siltai tada, nes ten tikrai buvo saltoka..

Tai va sako, kad tas aparatas kur sviecia (nezinau kaip vadinas ta procedura doh.gif nu kai liepia pvz. plaucius persisviest) tai neva tas dalykas labiau kenkia organizmui, nei tas magnetinis rezonansas g.gif

Kodel kolkas....niekada jos netures, pamatysi 4u.gif

Del paleidimo aisku. Bandysim rengtis ir nesusirgt 4u.gif Cia man paciai aktualiau turbut blush2.gif
Bat jus kazkaip trumpai buvot...ar man taip atrodo g.gif Dvi savaites kazkur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2012 02 19, 11:25)
Tai va sako, kad tas aparatas kur sviecia (nezinau kaip vadinas ta procedura  doh.gif nu kai liepia pvz. plaucius persisviest) tai neva tas dalykas labiau kenkia organizmui, nei tas magnetinis rezonansas  g.gif

Kodel kolkas....niekada jos netures, pamatysi  4u.gif

Del paleidimo aisku. Bandysim rengtis ir nesusirgt  4u.gif Cia man paciai aktualiau turbut  blush2.gif
Bat jus kazkaip trumpai buvot...ar man taip atrodo  g.gif Dvi savaites kazkur  g.gif

Taip, kai maniski tyrem del epilepsijos Santaruose siule vietoj magnetinio rezonanso kompiuterine tomografija daryt, bet as pasikalbejau su pazistamu neurologu, tai man irgi pasake, kad magnetinis isties maziau kenksmingas nei tomografija. O rentgenas tai taip-irgi girdejau, kad blogis tie spinduliai..

Mes isbuvom 2,5 savaites, is kuriu 2 dienas buvom namie, nes sirgom. mirksiukas.gif Na, maniskiui juk diagnoze kaip ir aiski (nors kolkas gavom F.83-misrus raidos sutrikimai su autizmo elementais, o pries tai turejom F84.8), diska gan greit padare, tai nelaike tu 3 sav, nors as dar buciau norejus ten pabut vien del uzsiemimu..

Man tik va siaip-idomiu tokiu pastebejimu is vrc uzsiliko...Kad ir del kai kuriu mamyciu...Tarkim buvo 5metukas vienas...Nu man tai akivaizdu, kad tas vaikiukas irgi autistiskas, bet mamyte sake "tik dabar suzinojau"...Bet sioji nors pripazino, sutiko,kad jam yra bedeliu, o va kelios tai piktais balsais, vos ne "nesamone, maniskis tikrai ne invalidas, o is jo cia toki bandopadaryt".. Matyt uzsilieka ilgeliau toj neigimo stadijoj kai kurios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisJa: 19 vasario 2012 - 12:05
Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti