oi ir as prisidedu prie sveikinimu graziajam sviesiaplaukiui

QUOTE(Ice @ 2012 02 19, 09:27)

saunuolis

Sveikiname ir mes Cukruota pudrinuka 4-ojo gimtadienio proga. Linkime dauuuuuggg pasiekimu

Jokubuka su gimtadieniu
LisJa, smagu girdet tokius postus apie tavo mazyli.....saunuolis vaikas
Mes ryt i VRC gulames
Ice, vakar buvau susitikus su neurochirurgu, tai kalbejomes apie ta magnetini rezonansa. Tai isvada buvo tokia, kad jei rasim kazka, bus gerai kad ji darem, o jei nieko nerasim, tai kaip ir be reikalo busim dare.....bet visgi nusprendem daryt. Ir jis sako, kad nei tos trumpos narkozes, nei to rezonanso bijot nereikia

Mes ryt i VRC gulames

Ice, vakar buvau susitikus su neurochirurgu, tai kalbejomes apie ta magnetini rezonansa. Tai isvada buvo tokia, kad jei rasim kazka, bus gerai kad ji darem, o jei nieko nerasim, tai kaip ir be reikalo busim dare.....bet visgi nusprendem daryt. Ir jis sako, kad nei tos trumpos narkozes, nei to rezonanso bijot nereikia

QUOTE(Žvėriukė @ 2012 02 19, 10:55)
Jokubuka su gimtadieniu
Mes ryt i VRC gulames

Mes ryt i VRC gulames

Nu sekmutes. Linkiu isbut iki galo, nes tiek sirgaliuku ten, mes irgi jau galop griuvom-dabar miega vyriskis su temperatura, kosuliu ir raudona gerkle. Silciau renkites, nes man ten saltoka buvo (nors gal del to, kad as tokia amzinai susalusi). Ir nepamirsk vsi prisiduot, kaip einasi...

QUOTE(LisJa @ 2012 02 19, 11:01)
Nu sekmutes. Linkiu isbut iki galo, nes tiek sirgaliuku ten, mes irgi jau galop griuvom-dabar miega vyriskis su temperatura, kosuliu ir raudona gerkle. Silciau renkites, nes man ten saltoka buvo (nors gal del to, kad as tokia amzinai susalusi). Ir nepamirsk vsi prisiduot, kaip einasi... 

Aciu

O tai serganciu i namus nepaleidzia

Man irgi visada salta buna

QUOTE(Žvėriukė @ 2012 02 19, 10:55)

As tikrai pritariu. Nelabai suprantu, na kogi cia bijot tos narkozes? Maniskiui darem kai buvo tik vos 10 menesiuku, nu aisku, neramu buvo man taip pat, po narkozes sunkokai atsigavinejo vaikiukas, bet siaip labai dziagiuosi, kad ja padarem, nes bent jau galiu atmest akivaizdzius smegenu pakitimus-mes ju neturim.
Dar noriu pasidziaugt, kad VRC darem ir dukrytes smegenu EEG-tai isvada tokia, kad ji epilepsijos kolkas neturi. Tai nors tiek..

Papildyta:
QUOTE(Žvėriukė @ 2012 02 19, 11:04)
Aciu
Ziuresim kaip seksis. Ir aisku prisiduosim kaip sekasi.

Paleidzia i namus bet trumpam-kiek suprantu maksimum 2-3 parom, mus irgi buvo paleide. Bet zinai, jei smarkokai isisergi, tai jau tos 2 paros nepades..
O, tai apsirenkit labai siltai tada, nes ten tikrai buvo saltoka..
QUOTE(LisJa @ 2012 02 19, 11:06)
As tikrai pritariu. Nelabai suprantu, na kogi cia bijot tos narkozes? Maniskiui darem kai buvo tik vos 10 menesiuku, nu aisku, neramu buvo man taip pat, po narkozes sunkokai atsigavinejo vaikiukas, bet siaip labai dziagiuosi, kad ja padarem, nes bent jau galiu atmest akivaizdzius smegenu pakitimus-mes ju neturim.
Dar noriu pasidziaugt, kad VRC darem ir dukrytes smegenu EEG-tai isvada tokia, kad ji epilepsijos kolkas neturi. Tai nors tiek..
Paleidzia i namus bet trumpam-kiek suprantu maksimum 2-3 parom, mus irgi buvo paleide. Bet zinai, jei smarkokai isisergi, tai jau tos 2 paros nepades..

Tai va sako, kad tas aparatas kur sviecia (nezinau kaip vadinas ta procedura

Kodel kolkas....niekada jos netures, pamatysi

Del paleidimo aisku. Bandysim rengtis ir nesusirgt

Bat jus kazkaip trumpai buvot...ar man taip atrodo

QUOTE(Žvėriukė @ 2012 02 19, 11:25)
Tai va sako, kad tas aparatas kur sviecia (nezinau kaip vadinas ta procedura
nu kai liepia pvz. plaucius persisviest) tai neva tas dalykas labiau kenkia organizmui, nei tas magnetinis rezonansas
Cia man paciai aktualiau turbut
Dvi savaites kazkur 

Taip, kai maniski tyrem del epilepsijos Santaruose siule vietoj magnetinio rezonanso kompiuterine tomografija daryt, bet as pasikalbejau su pazistamu neurologu, tai man irgi pasake, kad magnetinis isties maziau kenksmingas nei tomografija. O rentgenas tai taip-irgi girdejau, kad blogis tie spinduliai..
Mes isbuvom 2,5 savaites, is kuriu 2 dienas buvom namie, nes sirgom.

Man tik va siaip-idomiu tokiu pastebejimu is vrc uzsiliko...Kad ir del kai kuriu mamyciu...Tarkim buvo 5metukas vienas...Nu man tai akivaizdu, kad tas vaikiukas irgi autistiskas, bet mamyte sake "tik dabar suzinojau"...Bet sioji nors pripazino, sutiko,kad jam yra bedeliu, o va kelios tai piktais balsais, vos ne "nesamone, maniskis tikrai ne invalidas, o is jo cia toki bandopadaryt".. Matyt uzsilieka ilgeliau toj neigimo stadijoj kai kurios...