Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(eupforia @ 2012 03 05, 10:43)
Įsiklausykite į save.

Įsiklausius girdisi daug balsų... daug kelių...daug galimybių ... tai kuris iš jų TAS?
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2012 03 05, 21:10)
Įsiklausius girdisi daug balsų... daug kelių...daug galimybių ... tai kuris iš jų TAS?

Na vistiek kažkuris kelias dominuoja.... kviečia labiausiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eugi @ 2012 03 05, 15:02)
o jeigu negirdi? smile.gif
ka pasiulysit?

Jūs teisus. 4u.gif Negirdžiu. Nors bandau ir bandau klausytis... Bet vieno, tikro, kitus nustelbiančio balso - negaliu išskirt tame balsų chore.
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2012 03 05, 21:13)
Jūs teisus.  4u.gif Negirdžiu. Nors bandau ir bandau klausytis... Bet vieno, tikro, kitus nustelbiančio balso - negaliu išskirt tame balsų chore.

Tai gal laikas išjungti kontroliuojantį protą? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2012 03 05, 21:13)
Na vistiek kažkuris kelias dominuoja.... kviečia labiausiai. smile.gif

Deja ne. Kviečia visi pasaulio keliai. Bet gi negali visais jais eiti vienu metu.
Nors žinoma vis tik gali... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2012 03 05, 21:13)
Jūs teisus.  4u.gif Negirdžiu. Nors bandau ir bandau klausytis... Bet vieno, tikro, kitus nustelbiančio balso - negaliu išskirt tame balsų chore.

Širdies balsas paprastai būna pats tyliausias. Kai nutyla visi kiti balsai... dėl to ir įsiklausyti jo sunkiausia. Bet visada verta.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 05, 21:14)
Tai gal laikas išjungti kontroliuojantį protą?  mirksiukas.gif

vat butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 05, 21:14)
Tai gal laikas išjungti kontroliuojantį protą?  mirksiukas.gif

Iš kur žinai kad jis neišjungiamas? kai tam yra reikalas.
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2012 03 05, 21:15)
Deja ne. Kviečia visi pasaulio keliai. Bet gi negali visais jais eiti vienu metu.
Nors žinoma vis tik gali... cool.gif

Na ar tikrai kviečia visi vienodai? Netikiu. Nebūna taip. Negalim turėti visų pasaulio talentų. Kiekvienam savi.
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2012 03 05, 21:16)
Širdies balsas paprastai būna pats tyliausias. Kai nutyla visi kiti balsai... dėl to ir įsiklausyti jo sunkiausia. Bet visada verta.

žodžiai....
vadinasi nesat susidūrusi su mano situacija
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2012 03 05, 21:18)
žodžiai....

na nežinau kokia jūsų situacija, bet pati apie 4 metus ieškojau savo kelio. Ir radau, būtent klausydama širdies.
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2012 03 05, 21:17)
Na ar tikrai kviečia visi vienodai? Netikiu. Nebūna taip. Negalim turėti visų pasaulio talentų. Kiekvienam savi.

Neteisingai vertinat. Aš jokių talentų išvis neturiu. Nei visų, nei vieno. Bet noriu pažint pasaulio įvairovę. Tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2012 03 05, 22:18)
žodžiai....

kiek nusivilimo, liudesio ir abejoniu jauciat jus..

pradziai prasykit , issakikit ketinima- atsisakau visu keliu, visu nedievisku keliu, viso to kas ne mano, ir ne man. ne planuokit, ne rinkites, o pasitikekit sirdimi, Dievu.
paprasykit Prota nesikisti kai jus renkates..
prasau parodyti tikra ir vieniteli mano Dieviska kelia.

jeigu mes nzn ko norim, atsisakom tada to ko nenorim:) nereikia mums pasirinkimo, nereikia mums visko, mums reikia ir norim tik vieno, grysti i save, suprasti ir pazinti save.
to ir prasyti reikia..
Atsakyti