[quote=Ondatra,2013 01 02, 21:22]- maniau kad kazkokius teiginius kartojot (ar ne afirmacijom vadinat ?

)
as cia be pasaipos, kazkiek domiuosi
-- bet ar tai nera neteisingas teiginys
juk negali buti neigiamo zodziuose
''as nesirgsiu'' pasamone nesupras kaip ''sirgsiu''?
ar as kazka painioju?
[/quote]
Na SPECIALIAI del sveikatos afimraciju nekartoju, bet pvz net kai jums pasakoju, kad jokiais persalimais seniai nesergu ar kitiems , tai vistiek veikia kaip programa. Nera skirtumo kaip programa ieis i pasamone, svarbu, kad apskritai ieitu, zmones yra labai individualus. Kitas kartos gal menesi afirmacijas ir jos nesuveiks, nes jis tikesis, abejos. O as pagalvojau, kad jeigu suveike vizualizacijos, tai suveiks ir apsisprendimas, vidine nuostata.
Taip pasakymai su neiginiais nera teisingi, nieko nepainiojat

Patogumo delei taip tik parasau. Istiesu reikia sakyti "esu sveika". Bet kaip minejau jau pas mane yra tokia vidine nuostata, tad nebera skirtumo kaip as tai sakysiu. Ir tai veikia jau ne pirmus metus...
Manau esme supratote ir nebera reikalo placiau aiskinti
Papildyta:
Istikruju po jusu zodziu susimasciau, jog as per daug galvoju apie savo nora,esu tiesiog priklausoma nuo jo( vis mastydama apie ta pati nerandu ramybes). Galbut reiktu kazkokiu budu ji paleisti tiesiog laisvai nusklesti? Tik kokiu budu tai padaryti, kai esu tiesiog prisirisusi prie tu minciu?Galbut zinote kokiu maldu,leidzianciu "atsiristi" nuo noro, minciu,?
[/quote]
Rasiau jalkai vizualizacija su akmenukus ant sirdies. Galite padaryti kazka panasaus su savo noru (patiketi ji Dievui) bet nebutinai idet i maisiuka. Tiesiog pavizualizuokite kaip isnesa jusu fnatazija is visos sirdies. Arba galite "ilieti " savo troskima i rozini burbula ir paleisti ji i visata. Stebeti mintyse kaip jis kyla aukstyn, tolsta ir isnkyksta. Na ir viskas. O paskui jeigu tos mintys ir ateis, tegul ateina, leiskite viskam vykti.
Yra tokia maldele, kuria man regis skm senbuve buvo pasidalinus su manimi. Ji labai ramina sirdi. Galiu pasidalinti "Viespatie,meile begaline, leisk man tavyje paskesti" kartoti 33 kartus. Skaiciavimas mintyse blasko, pametami skaiciai, tad galima susiverti kazka panasaus i rytieciu mala. Zodziu toki verini is apvaliu stambiu 33 karoliuku, uzbaigti ji kutu ar kokiu intarpu leidzianciu susivokti, kada "ratas baigiasi".
Man labai patinka toks autorius OSHO

Jo izvalgos ir mintys nuostabiai ramina. Yra nemokamu knygu internete (pvz "stebuklo beieskant")