Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(Ondatra @ 2013 01 02, 18:32)
kaip?kokiu budu?

Kokiu budu daromi sprendimai? Vidinis nusiteikimas,tikejimas savo sprendimo efektyvumu. Nusprendziau buti sveika. Kai kas kalba apie sveikata nuolat pabreziu, kad taip ir yra, esu tvirtai tuo isitikinusi ir stai jau daugiau nei metai matau, kad mano sis sprendimas turi rezultatus. Is pat pradziu dar pasigaudavau virusiuka, bet vizualizacijos pagalba, paracetamoliu ir arbatom sirgdavau max 2 dienas. Bet net ir sirgdama eidavau i paskaitas, vedziodavau suni, zodziu darydavau ta, ka ir sveikas zmogus. O paskui tie virusai tiesiog liovesi kibe. Be to, seniau kaskart persalus, keiciantis sezonui ar ilgiau pabuvus sauleje, kaskart nuvykus i palanga, prikibdavo herpes virusas. Dabar neatsimenu kada ji turejau thumbup.gif

Neleidziu zmonems man ikalbinet jokiu ligu. Pvz mano svoris gana mazas, tas mama kuri laika zyze, kad eiciau darytis kraujo tyrimus, taciau kadangi jauciuosi gerai, liepiau uzsiciaupti ax.gif
manau aplinka daro mums didele itaka, pamatom kokia ciaudincia drauge, iskarto pagalvojam "kad tik man neprikibtu" ir zinoma prikimba. Tad tokiu nesamoniu net nemastau smile.gif Ir isvis neziuriu jokiu sveikatinimo laidu ar panasiu tauskalu.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 02, 19:05)
bet vizualizacijos pagalba, paracetamoliu ir arbatom sirgdavau max 2 dienas.

konkreciai?
sakot - esu sveika/gerai jauciuosi ar kaip?
Atsakyti
Sveikos smile.gif esu pasyvi šios temos dalyvė jau ilgą laiką smile.gif bet šiandien nusprendžiau apsireikšt su pasakojimu, kaip, ko gero, veikia pasąmonė smile.gif
Atsitiko taip, kad po pakankamai ilgo laiko, netikėtai į mano gyvenimą atėjo vyriškis. Susipažinom netikėtai ir, nors ir paliko labai gerą man pirmą įspūdį, kai paklausė manęs, ar dar kartą su juo susitiksiu, pasakiau griežtą ne. Nors pati nesuprantu, kodėl. Neapsikeitėm jokiais kontaktais. Kaip ir truputį gailėjausi, na, bet - ai. Bet netikėtai jo kontaktai "patys atėjo pas mane". Ir nors nieko nepasikeitė po jų atėjimo, dar po savaitės, dar labiau netikėtai netyčia susitikom. Du kartus per vieną vakarą. Tiesiog pasilabinom kaip seni pažystami ir tiek.
Vis galvoju - kodėl pasakiau, kad nesusitiksiu su juo. Nurašiau viską pasąmonei, kad ji geriau žino. Matyt, dar nesu pasirengus kažkokiems romatiškiems santykiams ar jausmams.
Kita istorijos dalis. Pireš gerus metus į mano gyvenimą buvo su trenksmu atėjęs vienas žmogus. Su laaabai dideliu trenksmu. Bet greitai tyliai išėjo. Praėjo daug laiko. Kaip ir jokių nuoskaudų. Atrodo, ir pamiršau, ir viską. Bet.. aišku, kartas nuo karto jis vis apsireikšdavo mano gyvenime. Bet labai gražiai - tik labai gražiai vis pasiklausdavo, kaip man sekas, aš paklausdavau, kaip jam ir tiek.
Naujųjų metų naktį netikėtai susapnavau savo buvusį "trenksmą". Nelabai kreipiau dėmesio.. bet šiandien radau jo pasveikinimą su naujais metais. Vėl matgi apsireiškė. Nesureikšminau, kol nebuvau prisiminus, kad jį sapnavau. Ir tada galus suvedžiau su naujuoju pažįstamu.
Ir toptelėjo mintis - kad, ko gero, visgi pasąmoningai dar nesu atsisveikinusi su tuo "trenksmu" ir taip užkertu kelią bet kokiai naujai pradžiai. Nesąmoningai.
Tai va smile.gif tiesiog norėjau pasidalinti. Galbūt ir nesąmonė, bet jaučiu, kad reiks pradėt kartot atsisveikinimo maldelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 02, 17:56)
visada atsimink, kad niekas, absoliuciai niekas nesitesia amzinai  console.gif
as kada nervavausi del tariamai suknisto gyvenimo irgi vos ne lygioj vietoj parkritau ant asfalto, nusidzirinau delna iki gyvu mesu, paskui kaip lepse nedezinfekavau ir wuolia -drauge infekcija. Paskui antibiotikai, tepalai, skiepas ne i tema, isbere visa kuna  doh.gif  Supratau, kad nebuvo ir nera ko nervintis, nes buna ir blogiau.
Pernai mamai panasiai mamai buvo, nervinosi, paslydo, parkrito, susilauze riesa, blogai sudejo i gipsa, dar labiau nervinosi ejo is proto, blogai sugijo, pasireiske rieso simdromas, nes viena drauge uze kaip zmogui X atsitiko... zodziu pribure, idiege programa i smegeneles, ko pasekoje operacija  doh.gif

nereikia kovoti su savo as, svajok apie ka nori svajoti, nesvarbu ar ta svajone issipildys,nesvarbu ar tu abejoji ar tiki. padaryk tokia vizualizacija: "isivaizduok, kad ant tavo sirdies guli akmenukai (jie tavo skausmas), sukrauk tuos akmenukus i maisiuka, uztrauk maisiuka, nuvyk mintimis pas Dieva, sakyk jam "tu davei man si skausmas, taciau as nebenoriu ir nebegaliu jo pakelti. Viskas, passiimk ji sau, daryk su juo ka nori, as pasitikiu tavimi, atsiduodu tavo valiai"
viskas ka tu patyrei ar kada patirsi yra ivyke kitiems zmonems taip pat anksciau pries tave. Niekada nesi viena  gossip.gif

aciu,pasiskaitau si foruma ir jauciuosi kaip po seanso pas psichologa....pagereja..
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2013 01 02, 19:30)
konkreciai?
sakot - esu sveika/gerai jauciuosi ar kaip?

Na tiesiog viena diena nusprendziau nesirgti. Taip ir pasakiau mamai pirmai "nusprendziau, kad busiu sveika". Pries ta sprendima persalus naudodavau vizualizacija, isivaizduodavau, kad virusas kaip ledukas istirpsta delne , teka pro pirstus, liejasi ant zemes ir isnyksta" Taip sutrumpindavau sirgimo perioda. Kadangi pamaciau, kad minties galia veikia, as pagalvojau, kodelgi tureciau apskritai sirgti? Na ir as daugiau nieko nekartojau ir specialaus nedariau. Kai kasnors kalba apie sveikata as taip ir pasakau, kad nusprendziau nesirgti ir nesergu. Na ir laikas bega, ziuriu, kad tas sprendimas ir pasakymas veikia kaip programa. O daryti ar kartoti ar vizualizuoti man nereikejo ir nereikia.

Va, kad ir jis nuspreskite siandien buti visiskai sveika. Pasakykite sau tai garsiai. Ir viskas! Paprasta. Net jei susirgsite bukite tikra, kad sirgsite trumpiau del saviitaigos galios. Kaskart vis trumpiau, o kai praies daug menesiu suprasite ir susivoksite, kad net nebeatsimenate kada apskritai sirgusi.

Siaip mano programa nebuvo visai gera tuo, kad as galvodama apie nesirgima sau galvoje turejau tik visokius persalimus ir slogas ir matyt tik tai uzsifiksavo : )))
Papildyta:
QUOTE(jalka @ 2013 01 02, 20:07)
aciu,pasiskaitau si foruma ir jauciuosi kaip po seanso pas psichologa....pagereja..

laikui begant jausites vis geriau ir geriau. Pagerejimas daznai buna bangomis. 5 dienas atrodo viskas gerai ir buuum kokia dienike visiska apatija, susierzinimas, begalinis liudesys. Bet tos bangos bus retesnes ir retesnes ir retesnes, kol vel pajausite pilnutini gyvenimo dziaugsma.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 02, 20:20)
Taip ir pasakiau mamai pirmai "nusprendziau, kad busiu sveika".

kad nusprendziau nesirgti ir nesergu.

- maniau kad kazkokius teiginius kartojot (ar ne afirmacijom vadinat ? laugh.gif )
as cia be pasaipos, kazkiek domiuosi

-- bet ar tai nera neteisingas teiginys
juk negali buti neigiamo zodziuose
''as nesirgsiu'' pasamone nesupras kaip ''sirgsiu''?
ar as kazka painioju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ondatra: 02 sausio 2013 - 21:23
[quote=*Mirabella*,2013 01 02, 17:45]
Ziurint kokios vizualizacijos ir maldos. Jeigu tu darai atsipalaidavusi, be itampos, nesinervindama del galutinio rezultato tada viskas gerai. Bet jeigu tu "perspaudi", nekantrauji ir galvoji, kad tavo vizualizacijos -kova, tada manau maziau tiketina sulaukti teigiamo rezultato. Bet tai tik mano nuomone is patirties. Jeigu as labai smarkiai pergyvenu ir tas dalykas man tampa tiesiog mintimi, kurios as nei minutei negaliu ismest is galvos, jeigu as pavyduliauju, nekantrauju arba asaras del ko lieju, tai finalinis rezultatas buna ne tik norimas bet ir priesingas. O jeigu as susigalvoju troskima, uzsirasiau i svajoniu sasiuvinuka, pasvajoju su ramuma sirdyje ir laukimu, paremtu ne nekantrumu o tikejimu, kad anksciau ar veliau vistiek gausiu ko noriu, tada viskas buna gerai. Vis primenu sau, kad turiu viso pasaulio kantrybe smile.gif
Jeigu vizualizuoti malonu nereikia nustoti. Melstis gerai, bet is Dievo nereikia kaulyti smile.gif)) Jeigu vaikas zino, kad gaus kazka is Tevo, tai ar jis paprastai paprasys ar ilgai ir nuobodziai kaulins ir zirz ?Pati turiu sia "yda"kartais priekabiai pazirsti Dievuliui biggrin.gif tik itariu, kad jam toks panikavimas ne motais, atvirksciai galvoja kai nustosi draskytis-duosiu : )))) Mano realiam gyvenime, kai nusipirkau teniruokli, reikejo ji surinkti. Vyro neturiu, tai paprasiau tecio, emiau vadovauti, sakau darysim pagal instrukcija taip ir taip. O tetis pasaka "kai nusiraminsi, kai pasitikesi manimi, tada ir surinksiu". Puoliau i asaras, prisinervinau koks "nieksas" "nervuoja specialiai" lotuliukas.gif Su mama pacios surinkom, bet neveike :DDD galu gale vakare atejo vyriska ranka ir viska sutvarke : ))) Man regis su viskuo taip yra gyvenime...
Manau dalyku ritmas, daznumas-teigiamas dalykas, bet ne perspaudziant smile.gif Pvz maldele ar vizualizacija gali tapti puikiu iprociu ryte ar vakare geriant arbata/kavuka, vakare pries miega ar vairuojant automobili, kazkam pertraukos metu darbe...

Istikruju po jusu zodziu susimasciau, jog as per daug galvoju apie savo nora,esu tiesiog priklausoma nuo jo( vis mastydama apie ta pati nerandu ramybes). Galbut reiktu kazkokiu budu ji paleisti tiesiog laisvai nusklesti? Tik kokiu budu tai padaryti, kai esu tiesiog prisirisusi prie tu minciu?Galbut zinote kokiu maldu,leidzianciu "atsiristi" nuo noro, minciu,?
Atsakyti
[quote=Ondatra,2013 01 02, 21:22]- maniau kad kazkokius teiginius kartojot (ar ne afirmacijom vadinat ? laugh.gif )
as cia be pasaipos, kazkiek domiuosi

-- bet ar tai nera neteisingas teiginys
juk negali buti neigiamo zodziuose
''as nesirgsiu'' pasamone nesupras kaip ''sirgsiu''?
ar as kazka painioju?
[/quote]

Na SPECIALIAI del sveikatos afimraciju nekartoju, bet pvz net kai jums pasakoju, kad jokiais persalimais seniai nesergu ar kitiems , tai vistiek veikia kaip programa. Nera skirtumo kaip programa ieis i pasamone, svarbu, kad apskritai ieitu, zmones yra labai individualus. Kitas kartos gal menesi afirmacijas ir jos nesuveiks, nes jis tikesis, abejos. O as pagalvojau, kad jeigu suveike vizualizacijos, tai suveiks ir apsisprendimas, vidine nuostata.

Taip pasakymai su neiginiais nera teisingi, nieko nepainiojat smile.gif Patogumo delei taip tik parasau. Istiesu reikia sakyti "esu sveika". Bet kaip minejau jau pas mane yra tokia vidine nuostata, tad nebera skirtumo kaip as tai sakysiu. Ir tai veikia jau ne pirmus metus...

Manau esme supratote ir nebera reikalo placiau aiskinti smile.gif
Papildyta:

Istikruju po jusu zodziu susimasciau, jog as per daug galvoju apie savo nora,esu tiesiog priklausoma nuo jo( vis mastydama apie ta pati nerandu ramybes). Galbut reiktu kazkokiu budu ji paleisti tiesiog laisvai nusklesti? Tik kokiu budu tai padaryti, kai esu tiesiog prisirisusi prie tu minciu?Galbut zinote kokiu maldu,leidzianciu "atsiristi" nuo noro, minciu,?
[/quote]

Rasiau jalkai vizualizacija su akmenukus ant sirdies. Galite padaryti kazka panasaus su savo noru (patiketi ji Dievui) bet nebutinai idet i maisiuka. Tiesiog pavizualizuokite kaip isnesa jusu fnatazija is visos sirdies. Arba galite "ilieti " savo troskima i rozini burbula ir paleisti ji i visata. Stebeti mintyse kaip jis kyla aukstyn, tolsta ir isnkyksta. Na ir viskas. O paskui jeigu tos mintys ir ateis, tegul ateina, leiskite viskam vykti.

Yra tokia maldele, kuria man regis skm senbuve buvo pasidalinus su manimi. Ji labai ramina sirdi. Galiu pasidalinti "Viespatie,meile begaline, leisk man tavyje paskesti" kartoti 33 kartus. Skaiciavimas mintyse blasko, pametami skaiciai, tad galima susiverti kazka panasaus i rytieciu mala. Zodziu toki verini is apvaliu stambiu 33 karoliuku, uzbaigti ji kutu ar kokiu intarpu leidzianciu susivokti, kada "ratas baigiasi". 4u.gif

Man labai patinka toks autorius OSHO smile.gif Jo izvalgos ir mintys nuostabiai ramina. Yra nemokamu knygu internete (pvz "stebuklo beieskant")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 02 sausio 2013 - 22:38
QUOTE(Neus @ 2013 01 02, 19:39)
Galbūt ir nesąmonė, bet jaučiu, kad reiks pradėt kartot atsisveikinimo maldelę smile.gif

Viskas samone ir gyvenime atsitiktinumu nebuna mirksiukas.gif O vyriskiui "ne" galejot pasakyt ir todel, kad nesamoningai bijot nauju santykiu.
Laikas vistiek viska sustyguos. Kas tavo, tas pro sali nepraeis rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti