Ar jūs mergaitės vengiate negatyvių žmonių draugijos? Apie spaudą ir TV nė nešneku jau
žinot,pavargau nuo darbo, atėjau paskaityt
pertraukėlė 
Ar jūs mergaitės vengiate negatyvių žmonių draugijos? Apie spaudą ir TV nė nešneku jau
QUOTE(malram @ 2013 01 02, 08:52)
Apie tai skaičiau Murphy knygoj irgi,kad aiškiaregiai mato,jau mūsų minčių suprojektuotą ateities modelį..ir kad jie tikrai turį tų galių. Tik tiek,kad bet kokią ateitį galima keisti, pertvarkant mintis ir emocijas
Papildyta:
Ačiū Agile už patarimą dėl darbo rašymo pasinaudosiu.
Man puikiai sekasi kol kas magistro studijos,ir todėl,kad aš nuo pradžių sau pasakiau,kad viskas labai gerai seksis
O kolegė vis keikia, dejuoja,ir..jai labai sunkiai einasi, nors ir gabi ir gali..
pernai pas dėstytoją "kirvį" mes dvi su drauge atsiskaitinėjom,abi pozityvistės,tai patikėkite,tikri stebuklai vyko
Vat taip
TIKĖKITE
malram, o kuria merfio knyga skaitet?
fainai
Butinai papasakok
Nuostabu 
O aš turbūt jau visas Murphy knygas perskaičiau,kas tik yra išleista lietuviškai
ir po kelis kartus,nes vis ką nors nauja randu,sau pritaikau. Grynas antidepresantas
Ir permainų knygą nuolat naudoju
irgi padeda 
Man tikėjimas,kad jei Dievas su manimi-tai kad gali būti prieš mane??? Bet TIKĖJIMAS, labai padeda
gal jau pasakojau,kad sustabdė policija, ir bauda grėsė didžiulė,o jis tik paklausė,kur gyvenu, pvaratė dokumentus, paklausė kur važiuojam ir paleido...man net nespėjus susivokti iš baimės
Nes prieš kelionę sau pasakiau tą frazę, apie Dievo buvimą su manimi, bet ji kažkaip giliai tąsyk įkrito
Nors tą teiginį sau pasakiau dėl kitos priežasties,bijojau, kad mašina nesigestų, nes buvo su ja problemų..o čia še tau..
Tik paskui suvokiau,kas įvyko 
Su pinigais irgi kesiti dalykai dedasi-dievas visų gėrybių šaltinis, turiu visko tiek,kiek reikia... tai nė iš šio, nė iš to,vis jų atsiranda,kad ir neypatingom sumoms, bet šimtiniukai ar šiaip netikėtos nuolaidos juk nesimėto..
dabar sau sakau,kad niekas manęs negali nė suerzinti, nė veikti, nes jie tiesiog neturi tokios galios..,kad Tikėjimo šviesoje ištirpsta visi negeri dalykai. Ir daug kas tiesiog pasitraukia
O aš turbūt jau visas Murphy knygas perskaičiau,kas tik yra išleista lietuviškai
Man tikėjimas,kad jei Dievas su manimi-tai kad gali būti prieš mane??? Bet TIKĖJIMAS, labai padeda
gal jau pasakojau,kad sustabdė policija, ir bauda grėsė didžiulė,o jis tik paklausė,kur gyvenu, pvaratė dokumentus, paklausė kur važiuojam ir paleido...man net nespėjus susivokti iš baimės
Su pinigais irgi kesiti dalykai dedasi-dievas visų gėrybių šaltinis, turiu visko tiek,kiek reikia... tai nė iš šio, nė iš to,vis jų atsiranda,kad ir neypatingom sumoms, bet šimtiniukai ar šiaip netikėtos nuolaidos juk nesimėto..
dabar sau sakau,kad niekas manęs negali nė suerzinti, nė veikti, nes jie tiesiog neturi tokios galios..,kad Tikėjimo šviesoje ištirpsta visi negeri dalykai. Ir daug kas tiesiog pasitraukia
QUOTE(malram @ 2013 01 02, 12:01)
Nuostabu 
ir po kelis kartus,nes vis ką nors nauja randu,sau pritaikau. Grynas antidepresantas
Ir permainų knygą nuolat naudoju
irgi padeda 
Nes prieš kelionę sau pasakiau tą frazę, apie Dievo buvimą su manimi, bet ji kažkaip giliai tąsyk įkrito
Nors tą teiginį sau pasakiau dėl kitos priežasties,bijojau, kad mašina nesigestų, nes buvo su ja problemų..o čia še tau..
Tik paskui suvokiau,kas įvyko 
As permainu knyga buvau parsinesus, bet net neskaiciau
Man neseniai irgi ivyko toks ivykis, kur Dievas tarsi apsaugojo mane nuo pergyvenimu. Tevukas is ryto isvede suni ir po kurio laiko paskambino, kad pabego. Islekiau ieskot, dar pamaciau, kad policija isvaziavo is aiksteles netoli musu namo, galvoju ar nebus kas del suns paskambines... po kazkiek minuciu paskambino mama ir pranese, kad pas mus buvo atejus moteris, kuri pazista is matymo ta musu suniuka, tai vedziodama savaji pamate, kad blaskosi ir parsivede namo, nes kazkoks piktas zmogus jau spejo paskambint policijai, kad neva didelis suo puldineja zmones. O jis per 6 metus nera net niekam ikandes... Jeigu ne ta moteris, tai tikrai mano suneli butu pagave ir isveze ir neaisku koks butu jo likimas, nes jis kovinukas, o su tokiais "nesicackina"
malram, o jus afirmacijas kartojat ivairias per diena ar pasirenkat ta diena kokia viena labiausiai patinkancia? ta paskutiniaja reiketu keisti, nes yra koncentracija i zodzius "suerzinti, veikti". Geriau sakyti "As esu rami ir harmoninga, tik as turiu galia" arba "tik as esu savo jausmu ir minciu seimininke"
Papildyta:
QUOTE(malram @ 2013 01 02, 11:43)
žinot,pavargau nuo darbo, atėjau paskaityt
pertraukėlė 
Specialiai nevengiu, tik pavyduoliams stengiuos maziau pasakotis ir artimiems zmonems taip pat liepiu to nedaryt, nors pvz mano mama turi bloga iproti pavydziai draugei viska nuo a iki z isplepet apie savo dukteris. Sakau ar tu nesiliausi... Ta drauge naujais metais man palinkejo "neapsisnqrgliuot ir susirast daug bernu" nors man seniai ne niolika , o ir sveikatos linket tokiais budais sveikam jaunam zmogui kazkaip nei sis nei tas...
o jeigu kas is seimos nariu negatyviai nusiteike tai paburbuliuoju, kad kaip snekes, taip ir bus
aha,tai pranašavimai, na,gal net ir ne tai, jis išksaito pasąmonės infomaciją ir duoda tik pozityvius patarimus, o aš turiu lenormand kortas..tai lygiai tas pats
tik neviltį man varo jos
o ši knyga puiki man, ji nurodo,kad sustot,priimt ar nepriimt sprendimo, kaip elgtis,ir taip taikliai,kad net keista man pačiai,ir labai daug su ja būnu,daug ką bandau analizuoti, jame jokio blogio,tik pozityvumas absoliutus.
Dėl "erzinimo", tai čia tik taip,paparstai pasakiau, žinau,kad ne visi žodžiai vartotini
maldeles skaitau įvairiai, pagal poreikį arba kai kurią tik vieną...teigimus dažnai murmuliuoju kai važiuoju, ar naktį atsibudusi,ar šiaip ką nors veikdama, bet visad turiu būti rami, paskutiniu metu širdis streikuoja,permušinėja, pasilpo,tai nuolatinį jaudrumą jaučiu, tenka pagert vaistų,kad apsiraminčiau, ir kalio prisiena gert dabar,matyt išsieikvojau. Jei nesu rami,jaučiu,kad neįsisavinu savo murmėjimų
Baigiu įprasti kasryt pasiprogramuoti gerai dienai
Ir dar darbe yra kolegų, kurie kankindavo tiesiog mane
pradėjau jiems linkėti mintimis gražių dalykų,ir ką jūs manot?? iškart suveikė, beveik nustojo ieškot priekabių :")
Dėl "erzinimo", tai čia tik taip,paparstai pasakiau, žinau,kad ne visi žodžiai vartotini
maldeles skaitau įvairiai, pagal poreikį arba kai kurią tik vieną...teigimus dažnai murmuliuoju kai važiuoju, ar naktį atsibudusi,ar šiaip ką nors veikdama, bet visad turiu būti rami, paskutiniu metu širdis streikuoja,permušinėja, pasilpo,tai nuolatinį jaudrumą jaučiu, tenka pagert vaistų,kad apsiraminčiau, ir kalio prisiena gert dabar,matyt išsieikvojau. Jei nesu rami,jaučiu,kad neįsisavinu savo murmėjimų
Baigiu įprasti kasryt pasiprogramuoti gerai dienai
Ir dar darbe yra kolegų, kurie kankindavo tiesiog mane
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 01, 19:45)
"Jau dabar i mano gyvenima ateina nuostabus vyras, kuris tobulai tinka man dvasiniu, protiniu ir fiziniu poziuriu. Jis ateina i mano gyvenima laisva valia, visiskai laisvas, pagal Dieviska tvarka"
Yra ir daugiau tu maldeliu (kaip matau ju merginos jau ir prirase ), o sita vienintele pamenu mintinai, tik ji nera labai apibrezta, todel ateiti gali ir mokytojas
Neiseina agiles zinutes pacituot, bet as manau meile yra tokia dovana del kurios kovoti nereikia. Jeigu tu kovoji, iskarto sukuri itampa, pergyvenima, nepasitikejima savimi, nors ir nesamoninga. Jeigu tu kovoji, reiskia tu netiki giliai sirdyje, kad meile ateis pati, kad kitas zmogus pats sugris nepaprastai issilges. O netikejimo rezultatai dazniausiai yra arba neigiami arba laikini. Reikia kelti npasitikejima savimi. Nuolat.
Yra ir daugiau tu maldeliu (kaip matau ju merginos jau ir prirase ), o sita vienintele pamenu mintinai, tik ji nera labai apibrezta, todel ateiti gali ir mokytojas
Neiseina agiles zinutes pacituot, bet as manau meile yra tokia dovana del kurios kovoti nereikia. Jeigu tu kovoji, iskarto sukuri itampa, pergyvenima, nepasitikejima savimi, nors ir nesamoninga. Jeigu tu kovoji, reiskia tu netiki giliai sirdyje, kad meile ateis pati, kad kitas zmogus pats sugris nepaprastai issilges. O netikejimo rezultatai dazniausiai yra arba neigiami arba laikini. Reikia kelti npasitikejima savimi. Nuolat.
Na, o jeigu as ta kova suvokiu kaip vizualizavima,maldas?Negi tai, kad nuolat galvoju apie ta zmogu,rodo jog as isties netikiu, kad jis sugris?Galbut, man reiktu nustoti vizualizuoti ir kalbeti maldas?Nors esu nemazai skaiciusi, kad norint pasiekti tiksla, tai reiketu daryti kuo dazniau.
manau,kad visos priemonės yra tinkamos 
Bet iš esmės žiūrint,tai galbūt reikia melsti dieviškos tvarkos savo gyvenime, troškimų išpildyme ir meilėje?...
Bet iš esmės žiūrint,tai galbūt reikia melsti dieviškos tvarkos savo gyvenime, troškimų išpildyme ir meilėje?...
merginos bet ar jums taip nera,kad skaitant maldele lig koks kipsas tavo viduje vidinis balsas sako-durne tu durne nu ka tu cia darai???
kaip isigilint kaip patiket kai viddinis balsas priestarauja...
esu tiek nusivylusi savo gyvenimu,suvokiu kad visa jovala uzviriau pati,pati sau ligas isikalbejau,nes norejau,kad kazka skaudetu labiau nei sirdi...bandziau keist savo gyvenima,begau is namu i treniruotes ko pasekoje truko raisciai,atliko operacija...paskui truko apendiksas...taip tada ''kazka skaudejo labiau nei sirdi''...dabar jauciu kad vel ''rauna''stoga...kad vel noriu kad kazka skaudetu labiau....bijau kad vel save programuoju,nors vasari paskirta antra kojos operacija...
kaip kovot su savo vidiniu''as''??ko klausyt proto balso ar sirdies balso,nes jie man kalba skirtingai..
esu tiek nusivylusi savo gyvenimu,suvokiu kad visa jovala uzviriau pati,pati sau ligas isikalbejau,nes norejau,kad kazka skaudetu labiau nei sirdi...bandziau keist savo gyvenima,begau is namu i treniruotes ko pasekoje truko raisciai,atliko operacija...paskui truko apendiksas...taip tada ''kazka skaudejo labiau nei sirdi''...dabar jauciu kad vel ''rauna''stoga...kad vel noriu kad kazka skaudetu labiau....bijau kad vel save programuoju,nors vasari paskirta antra kojos operacija...
kaip kovot su savo vidiniu''as''??ko klausyt proto balso ar sirdies balso,nes jie man kalba skirtingai..
QUOTE(aqile @ 2013 01 02, 14:28)
Na, o jeigu as ta kova suvokiu kaip vizualizavima,maldas?Negi tai, kad nuolat galvoju apie ta zmogu,rodo jog as isties netikiu, kad jis sugris?Galbut, man reiktu nustoti vizualizuoti ir kalbeti maldas?Nors esu nemazai skaiciusi, kad norint pasiekti tiksla, tai reiketu daryti kuo dazniau.
Ziurint kokios vizualizacijos ir maldos. Jeigu tu darai atsipalaidavusi, be itampos, nesinervindama del galutinio rezultato tada viskas gerai. Bet jeigu tu "perspaudi", nekantrauji ir galvoji, kad tavo vizualizacijos -kova, tada manau maziau tiketina sulaukti teigiamo rezultato. Bet tai tik mano nuomone is patirties. Jeigu as labai smarkiai pergyvenu ir tas dalykas man tampa tiesiog mintimi, kurios as nei minutei negaliu ismest is galvos, jeigu as pavyduliauju, nekantrauju arba asaras del ko lieju, tai finalinis rezultatas buna ne tik norimas bet ir priesingas. O jeigu as susigalvoju troskima, uzsirasiau i svajoniu sasiuvinuka, pasvajoju su ramuma sirdyje ir laukimu, paremtu ne nekantrumu o tikejimu, kad anksciau ar veliau vistiek gausiu ko noriu, tada viskas buna gerai. Vis primenu sau, kad turiu viso pasaulio kantrybe
Jeigu vizualizuoti malonu nereikia nustoti. Melstis gerai, bet is Dievo nereikia kaulyti
Manau dalyku ritmas, daznumas-teigiamas dalykas, bet ne perspaudziant
Papildyta:
QUOTE(malram @ 2013 01 02, 14:48)
manau,kad visos priemonės yra tinkamos 
as dabar savo maldose daznai prasau "parodyti man kelia, vesti teisingu keliu arba istiesti man savo ranka"
QUOTE(jalka @ 2013 01 02, 17:09)
merginos bet ar jums taip nera,kad skaitant maldele lig koks kipsas tavo viduje vidinis balsas sako-durne tu durne nu ka tu cia darai???
sunku konkreciai patarti, kiekvienas zmogus kitoks
man asmeniskai padeda kuomet nueinu i vonia, atsipalaiduoju, uzsidegu zvakiu,pasileidziu megstamos muzikos ir tiesiog bandau vizualizuoti grazius dalykus(juos lyg realiai pajausti), tada sukalbu kokiu maldeliu ir dazniausiai pavyksta.Kuo dazniau tai pavyks, tuo greiciau ,tai ka nori ,sau ir isikalbesi
QUOTE(jalka @ 2013 01 02, 16:09)
visada atsimink, kad niekas, absoliuciai niekas nesitesia amzinai
as kada nervavausi del tariamai suknisto gyvenimo irgi vos ne lygioj vietoj parkritau ant asfalto, nusidzirinau delna iki gyvu mesu, paskui kaip lepse nedezinfekavau ir wuolia -drauge infekcija. Paskui antibiotikai, tepalai, skiepas ne i tema, isbere visa kuna
Pernai mamai panasiai mamai buvo, nervinosi, paslydo, parkrito, susilauze riesa, blogai sudejo i gipsa, dar labiau nervinosi ejo is proto, blogai sugijo, pasireiske rieso simdromas, nes viena drauge uze kaip zmogui X atsitiko... zodziu pribure, idiege programa i smegeneles, ko pasekoje operacija
nereikia kovoti su savo as, svajok apie ka nori svajoti, nesvarbu ar ta svajone issipildys,nesvarbu ar tu abejoji ar tiki. padaryk tokia vizualizacija: "isivaizduok, kad ant tavo sirdies guli akmenukai (jie tavo skausmas), sukrauk tuos akmenukus i maisiuka, uztrauk maisiuka, nuvyk mintimis pas Dieva, sakyk jam "tu davei man si skausmas, taciau as nebenoriu ir nebegaliu jo pakelti. Viskas, passiimk ji sau, daryk su juo ka nori, as pasitikiu tavimi, atsiduodu tavo valiai"
viskas ka tu patyrei ar kada patirsi yra ivyke kitiems zmonems taip pat anksciau pries tave. Niekada nesi viena
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 02, 13:04)
kaip?kokiu budu?