Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 12, 21:50)
Man atrodo, kad tu šiuo metu susipainiojus  mirksiukas.gif
Tavo pačios Esybė vienu metu yra keliuose lygmenyse dabar, o siela ta pati.

Tamstai niekas netrugdo manyti kaip jus norite. Zmogaus esme ir yra jo siela. Kas yra asmenybe? atskiras individas, velgi zmogaus esme . O esybe? Velgi esatis, siela. Nelabai suprantu kam imate skirtingus terminus tam paciam dalykui apibudinti.
Toliau nelabai suprantu apie kokius konkreciai lygmenis kalbate. Butis tokia ivairiapusiska, kad be abejones ji turi iv. lygmenis. Savo ruoztu ir tamsta esate keliuose, o ne viename. Nebent cia kazka isskirtinio turejote galvoje, ka tokiu atveju reikejo tiksliau ir paaiskinti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 02 12, 22:02)
Tamstai niekas netrugdo manyti kaip jus norite. Zmogaus esme ir yra jo siela. Kas yra asmenybe? atskiras individas, velgi zmogaus esme . O esybe? Velgi esatis, siela. Nelabai suprantu kam imate skirtingus terminus tam paciam dalykui apibudinti.
Toliau nelabai suprantu apie kokius konkreciai lygmenis kalbate. Butis tokia ivairiapusiska, kad be abejones ji turi iv. lygmenis. Savo ruoztu ir tamsta esate keliuose, o ne viename. Nebent cia kazka isskirtinio turejote galvoje, ka tokiu atveju reikejo tiksliau ir paaiskinti.  ax.gif

Yra du skirtingi dalykai- manyti ir žinoti.
Siela Esybės sudėtinė dalis, yra tų dalių ir daugiau, ne mažiau svarbių, todėl nereikėtų jos vienos sureikšminti smile.gif
Žmogaus esmė yra ne tik siela. Tai tas pats, kas pasakyti, kad žmogaus esmė yra jo kairioji koja smile.gif Bet žmogus yra ne vien kairioji koja, jis yra milžiniška sistema, kurios dalis yra matoma akimis, o didžioji dalis nėra matoma fizinėmis akimis.
Žinant tai, ir KV galima matyti kitomis akimis...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 12, 22:44)
Siela Esybės sudėtinė dalis, yra tų dalių ir daugiau, ne mažiau svarbių, todėl nereikėtų jos vienos sureikšminti smile.gif
Žmogaus esmė yra ne tik siela. Tai tas pats, kas pasakyti, kad žmogaus esmė yra jo kairioji koja smile.gif Bet žmogus yra ne vien kairioji koja, jis yra milžiniška sistema, kurios dalis yra matoma akimis, o didžioji dalis nėra matoma fizinėmis akimis.

Tai. Jus manote, kad zinote.
Sudetine. Teisybe.
Ne tik siela. Irgi teisybe, argi kur sakiau priesingai.
Kalbejau regis apie nematomus dalykus, kurie itakoja matomus. Apskritai nematau sios "pedagogines valandeles" esmes ir prasmes...
Kas kaip nori ir kam kaip iseina, taip ir mato : ) Pagal velgi ta pati sielos brandumo , pazengimo, supratimo ar kitoki matymo lygmeni. Vardu galim sugalvoti gelei daug, bet ar nuo to ji bus maziau grazi ax.gif
Visoms ramios, gydancios nakties.
Atsakyti
O mane kaip tik Mirabella is gerosios puses nustebino 4u.gif

Vaizgante, kai kazka uzneigiate, butu labai naudinga, kad uzneigimas butu pagristas pvz kad ir kitokiu paaiskinimu be atskiro paklausimo. Visoms butu lengviau, tame tarpe ir jums, nes butu isvengta spelioniu ir nepataikymu spejant. Gincas naudingas jei jis tiesa padeda atrasti
Atsakyti
http://connecting-pr...l/12022102angl/
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2012 02 13, 10:40)
O mane kaip tik Mirabella is gerosios puses nustebino  4u.gif

Vaizgante, kai kazka uzneigiate, butu labai naudinga, kad uzneigimas butu pagristas pvz kad ir kitokiu paaiskinimu be atskiro paklausimo. Visoms butu lengviau, tame tarpe ir jums, nes butu isvengta spelioniu ir nepataikymu spejant. Gincas naudingas jei jis tiesa padeda atrasti

Taip jau yra, kad ne visa info tinkama SM...Atsiprašau.
Be to, tai, apie ką mes dabar kalbam, labai menkai susiję su KV...Tiek, kad aš lieku prie savo nuomonės, kad kūrėju tikrąja to žodžio prasme negali būti žmogus, tebesinešiojantis karmą, kuri jį tampo tarsi marionetę...(Čia aš nekalbu apie meną.)
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 12, 23:44)

Тикраи таип bigsmile.gif нематома, а йауциама двасискаи инкрустуотаис органаис wub.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 13, 13:00)
Be to, tai, apie ką mes dabar kalbam, labai menkai susiję su KV...Tiek, kad aš lieku prie savo nuomonės, kad kūrėju tikrąja to žodžio prasme negali būti žmogus, tebesinešiojantis karmą, kuri jį tampo tarsi marionetę...(Čia aš nekalbu apie meną.)

drinks_cheers.gif таи аиску негали schmoll.gif пирмиаусиа реикиа нусикапоти карминес уодегас, йас сусикраути тасе, нуеити ир придуоти магазинан, арба исикеисти и тусциус бутелиус, куриуосе гали аптикти зиниа иваириу форму павидалу ъ арба нусипиркти уз бонка пигиау свенто герала, арба исмести бонка и йура тикинтис пагаути ауксине зуви, арба дарыти секрета слапта, арба исипилти ванден ир сиаип дауг далыку галима нувеикти wub.gif
Atsakyti
Gal kas turite arba galite pasakyti is kur gauti Valerijus Sinelnikovas "kelias link turtu.." pdf formatu? laaabai reikia
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 13, 12:00)

Man rodos dar ir kaip susije su KV, apie tuos pacius energijos desnius dazniausiai kalbam. O kurejais bet kokiu atveju kiekvienas esam, tik kurimo rezultatai skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2012 02 14, 10:29)
Man rodos dar ir kaip susije su KV, apie tuos pacius energijos desnius dazniausiai kalbam. O kurejais bet kokiu atveju kiekvienas esam, tik kurimo rezultatai skirtingi.

Svarbu, kas valdo tas energijas, kurias kūrybai naudoji. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 14, 13:01)
Svarbu, kas valdo tas energijas, kurias kūrybai naudoji.  ax.gif

Svarbiausia yra pačio žmogaus nuostatos. Viskas vyksta tik su pačio (pa)leidimu.
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2012 02 14, 14:04)
Svarbiausia yra pačio žmogaus nuostatos. Viskas vyksta tik su pačio (pa)leidimu.

Nuostatų ne visada užtenka. Daugybė žmonių naudojasi demonų paslaugomis ir tiki, kad neša gėrį ir šviesą.
Atsakyti