QUOTE(ispamas @ 2012 06 13, 11:12)
Šiuo metu jau sėdžiu su implantu ir šiek tiek priauginto sintetinio kaulo ir po truputėlį vis didėju (tinstu). Visa tai truko vos valandą, įskaitant papildomą nuotrauką, pora perverstų žurnalų su pasisėdėjimu laukiamajame gal 10-15 min. bei susimokėjimą už paslaugas - ko gero, kartais apsikirpti užtrunka ilgiau. Antibiotikų negeriu, tik Nimesil'į, vakar vakare taip staigiai pagavo skausmas, kad pamiršau, kur padėjau ką tik iš rankinės išimtus vaistus - šaldytuve, kambary ar dar bala žino kur - isteriškai verčiau namus, ko suradau padėtus aiškiai ant stalo

Naktį pabudinėjau, skausmo nebuvo, bet tik pasijudinus iš karto ir skausmas pabunda. Dabar darbe nelabai ką suprantu, vakare į treniruotę galima, tik į pirtį ne. Rytoj jau turėčiau būti padorus burundukas
Kur darėtės ir kiek jums visas tas 'malonumas' kainavo?
Kaip šiandien jaučiatės?
QUOTE(IceT @ 2012 06 14, 11:07)
Noriu paklaust Jusu ar Jums tos pacios operacijos metu ir kaula priaugino ir susuko implantus? Man sudare gydymo plana, tai ten tarp kaulo piauginimo ir kitu proceduru menesiai turi praeit.
Beje, manes kaulo priauginimo operacija laukia rugsejo 23 d
Ne manęs klausėt, bet pasisakysiu (nors jau rašiau apie tai prieš 3-4 metus). Aš, kai ėjau implantuotis, nė nežinojau, kad man reiks dirbtinio kaulo. Gerai, kad piniginėj buvo daugiau pinigų nei numatyta (2500 Lt +

800 Lt). Tik po visko sužinojau, kad man dar ir d. kaulo
įsodino.