Įkraunama...
Įkraunama...

Narcizai

jediara, gražumėlis thumbup.gif Tokių narcizų dar nebuvau mačiusi.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 03, 09:41)
jediara, tu vis nustebi retenybėmis wub.gif
Mano narcizas pražydo:

Primena vejo maluneli wub.gif
Atsakyti
Ačiū aciuks.gif 4u.gif

diasaja, Tavo su"sijonėliu" labai simpatiškas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, nors savu neturiu zydinciu narcizu (tik lapelius), bet parodysiu mano mamytes dovanotus man wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 02, 21:44)
Mažyliai narcizai  smile.gif

labai grąžūs thumbup.gif wub.gif

QUOTE(diasaja @ 2010 05 03, 09:41)
Mano narcizas pražydo:

ir maniškiai pražydo ax.gif tik negaliu foto įkelt unsure.gif

Atsakyti
Na ir gražumėliai wub.gif thumbup.gif
Sakykit, o kur šiemet neiškentus nusipirkus įkišau bent kažkokių lapukų turėtų iškišt, kaip jis iki kito pavasario gyvens ką veiks?
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 05 05, 13:54)
Na ir gražumėliai wub.gif  thumbup.gif
Sakykit, o kur šiemet neiškentus nusipirkus įkišau bent kažkokių lapukų turėtų iškišt, kaip jis iki kito pavasario gyvens ką veiks?

Mano rudenį pasodinti narcizai sukrovė žiedelius, tikiuosi kad saulutė sušildys ir jie parodys savo gražumą. Tai ir jūsiškiai turi žydėti, nebent iššąlo ar kažkas gumbelius ,,sukramtė" g.gif
Atsakyti
tai tie ir žydi, aš klausiu kur prieš kokį mėnesį įkišau, gi nusiminiau kad nelabai beliko ir neiškentus nusipirkau, niekad nesu jokių rudens svogūnėlių sodinus pavasary, tai ir įdomu kaip dabar su jais kas?
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 05 05, 20:02)
tai tie ir žydi, aš klausiu kur prieš kokį mėnesį įkišau, gi nusiminiau kad nelabai beliko ir neiškentus nusipirkau, niekad nesu jokių  rudens svogūnėlių sodinus pavasary, tai ir įdomu kaip dabar su jais kas?

Aš i tokių gumbų pavasarį nesu pirkusi, bet esu iš bobučių pirkusi žydinčių narcizų su žiedais, tai žiedus nusipirkusi nuskindavau, o lapai jų greitai apgelsdavo, bet kitais metais viskas būdavo gerai, žydėdavo jie. O jūsų svogūnėliai ar nepradės lapelius rudenį leisti. Juk kai rudenį pasodiname, kiek mėnesių praeina, kol jie išdygsta. Jiems ramybės būsena reikalinga. Net nežinau ką atsakyti, gal atsiras ,kas yra sodinusios rudeninius svogūnėlius pavasarį. g.gif
Atsakyti
o jei dabar pasodinus nuzydejusius narcizus , a? as esu gavus dovanu toki vazona narcizu jie daba nuzydejo g.gif liko tik lapai ir tie nugelte g.gif jei as juos i darzeli susodinsiu g.gif
Atsakyti
Dar narcizų ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
jediara, kaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti