Įkraunama...
Įkraunama...

Narcizai

QUOTE(ORDI @ 2010 05 07, 20:57)
Ooo bigsmile.gif  O kur matei ir kokia kaina? Gal verta surizikuoti ax.gif ?

Mačiau ,,thomas philips''parduotuvėje, kainavo apie 2,50 Lt, buvo mišinys man atrodo ten turėjo kokia 15 gumbukų būti. Vienas kitas su daigeliu, kiti lyg visai išdžiūvę, dar tas maišiukas toks nelabai gerai permatomas, sunku gerai apžiūrėti, galvoju, kai praplėšiu namuose, kažin kiek normalių rasiu, o dar kai nesu tokiu laiku sodinusi, tai ir nepirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomajo72: 07 gegužės 2010 - 20:06
QUOTE(tomajo72 @ 2010 05 07, 21:04)
Mačiau ,,thomas philips''parduotuvėje, kainavo apie 2,50 Lt, buvo mišinys man atrodo ten turėjo kokia 15 gumbukų būti. Vienas kitas su daigeliu, kiti lyg visai išdžiūvę, dar tas maišiukas toks nelabai gerai permatomas, sunku gerai apžiūrėti, galvoju, kai praplėšiu namuose, kažin kiek normalių rasiu, o dar kai nesu tokiu laiku sodinusi, tai ir nepirkau.

Aš vakar ir mačiau, visus metus prekiauja narcizais ir tulpėm, niekaip nesuprantu jų tokio biznio schmoll.gif Aš buvau nusipirkus vaario mėn tai palaikiau šaldytuve ir susiodinau į dėžutes, beveik visi pražydo, dabar persodinsiu į dirvą. Aš pakilnojau ir nesiryžau pirkt unsure.gif

Nuostabios narcizų nuotraukos, labai nuostabūs žiedai mergaitės wub.gif
Atsakyti
Dar pora narcizų ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jediara, fantastika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 09, 16:05)
Dar pora narcizų  ax.gif

Ech koks grozis wub.gif ,
as neiskentus si savaitgali, pas save turgeli, supirkau visus narcizus blush2.gif , taip namo parsiveziau toki plastmasini krezi kur parduotuvėse yra. Visi ziurejo ir stebejos kiek narcizu cia vezuos, laukiu kito savaitgalio ta pati padarysiu blush2.gif ax.gif Noriu palei siltnamio prieki susodinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 05 09, 22:13)
Noriu palei siltnamio prieki susodinti smile.gif

O ką paskui sodinsi, kai nugels?
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 05 09, 23:13)

as neiskentus si savaitgali, pas save turgeli, supirkau visus narcizus blush2.gif ,

Ir kokių pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 09, 16:05)

Šitas labai gražus (man labai panašus į pilnavidurę tulpę).
Atsakyti
Na pas jus cia labai jau grazus narcizai thumbup.gif ...
Pas mane tai kol kas tik paprastesni tokie user posted imageuser posted image
Atsakyti
jediara , puikūs narcizai , pas mane jie vargani , nors pirkau brangius svogūnėlius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 09, 15:05)
Dar pora narcizų  ax.gif

thumbup.gif wub.gif ypač geltonas ax.gif

QUOTE(daivasen @ 2010 05 09, 22:10)
Pas mane tai kol kas tik paprastesni tokie

bet gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 05 10, 00:35)
jediara , puikūs narcizai , pas mane jie vargani , nors pirkau brangius svogūnėlius rolleyes.gif

Gal netinkama vieta? g.gif Šie taip pat mano naujokai - sodinti rudenį ax.gif
Atsakyti