Įkraunama...
Įkraunama...

Narcizai

QUOTE(Palme22 @ 2010 09 20, 09:47)
sveikos, gal galite patarti, noriu narcizus ir tulpes perkelti i kita vieta, ar dabar jas persodinti ar pavasari?

rudenį smile.gif aš sodinu rugsėjo pabaigoje-spalio pradžioje.
Atsakyti
noriu darzeli pertvarkyti tai reikes perkelti tulpes su narcizais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2010 09 20, 12:15)
noriu darzeli pertvarkyti tai reikes perkelti tulpes su narcizais doh.gif

Bus geras laikas sodinimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip čia numirus tema. Ar niekas nesodina narcizų? Aš labai norėčiau pasodinti, bet kad akcijos dar tik tulpių...
Atsakyti
Jau senokai svogūnėlius turiu, bet dar laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 05, 10:25)
Jau senokai svogūnėlius turiu, bet dar laukiu  ax.gif

O ko gi laukiat? g.gif Aš jau susodinau narcizus rugsėjo 24, pats laikas buvo, nes kitas sodinimas išeitu spalio 24, o kas gali žinot koks ten oras bus, o gi narcizam reikia spėt isišaknit, kitaip negu tulpėm.
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2010 10 06, 10:38)
O ko gi laukiat?  g.gif Aš jau susodinau narcizus rugsėjo 24, pats laikas buvo, nes kitas sodinimas išeitu spalio 24, o kas gali žinot koks ten oras bus, o gi narcizam reikia spėt isišaknit, kitaip negu tulpėm.

Nieko, spėsiu irnesakyk.gif - visas žydinčias gėles stengiuosi sodinti per mėnulio jaunatį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 06, 09:58)
Nieko, spėsiu irnesakyk.gif - visas žydinčias gėles stengiuosi sodinti per mėnulio jaunatį rolleyes.gif

Pagal viską tai narcizus ir tulpes, kaip ir česnakus, reikia sodinti per pilnatį ir dylanti menulį, o ne per jauną tongue.gif
Paskaitinėkite literatūroje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2010 10 06, 13:39)
Pagal viską tai narcizus ir tulpes, kaip ir česnakus, reikia sodinti per pilnatį ir dylanti menulį, o ne per jauną  tongue.gif
Paskaitinėkite literatūroje  smile.gif

Nereikia literatūros - seniai išbandyta praktikoje mirksiukas.gif , juk ne maistui auginu tongue.gif
Atsakyti
o as sodinsiu ryt-neziuresiu i joki menuli irnesakyk.gif turesiu laisva diena,ir tikiuos-gražu ora g.gif biggrin.gif o ziedu vistiek kazkiek sulauksiu ..is puses kibiro narcizu svoguneliu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 10 06, 15:57)
o as sodinsiu ryt-neziuresiu i joki menuli irnesakyk.gif turesiu laisva diena,ir tikiuos-gražu ora g.gif  biggrin.gif o ziedu vistiek kazkiek sulauksiu ..is puses kibiro narcizu svoguneliu doh.gif  lotuliukas.gif

Jau net kibirais svogūnų kiekis matuojamas lotuliukas.gif bigsmile.gif Bus daug žiedų pavasarį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 06, 14:42)
Jau net kibirais svogūnų kiekis matuojamas  lotuliukas.gif bigsmile.gif Bus daug žiedų pavasarį thumbup.gif

Tikrai taip lotuliukas.gif prikasiau tai kibira doh.gif(nes noriu persodint i kita vieta) bet kai isidalino-nudziuvo dar ... liko puse kibiro biggrin.gif ziedu tikrai buna wub.gif
Atsakyti