Įkraunama...
Įkraunama...

Narcizai

QUOTE(simson @ 2010 06 14, 22:52)

thumbup.gif super - taip ir matydavau thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2010 06 14, 21:52)
blush2.gif

user posted image

kaip fainai thumbup.gif o aš saviškius jau nupjoviau blush2.gif
Atsakyti
O pas mus dar tik prasideda zydejimas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 06 15, 16:04)
O pas mus dar tik prasideda zydejimas  ax.gif

Kaip vėlai blink.gif - mano jau visi nužydėję ax.gif
Atsakyti
Mano irgi visi narcizai nužydėjo.
Atsakyti
Ar jau kasate narcizus?
Atsakyti
As tai jau savaitgali lyg ir planuoju kast,nes lapai beveik nudziuve g.gif po to neberasiu doh.gif ir nezinau ar cia sutapimas ar taip jau turejo but-tu kelmeliu kur supyniau kasas ,lapai greiciau nudziuvo,nei palaidais plaukais smile.gif g.gif sakau gal ten nelabai patiko tas supynimas,nors nespaudziau labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 07 01, 19:05)
As tai jau savaitgali lyg ir planuoju kast,nes lapai beveik nudziuve g.gif po to neberasiu doh.gif ir nezinau ar cia sutapimas ar taip jau turejo but-tu kelmeliu kur supyniau kasas ,lapai greiciau nudziuvo,nei palaidais plaukais smile.gif  g.gif sakau gal ten nelabai patiko tas supynimas,nors nespaudziau labai ax.gif

Aš tai lapų nesupyniau, vienų lapai jau nudžiūvę tai tuos šiandien nukasiau, kitų jau apgeltę, o dar kitų lapai žali, tik vos gelsti pradeda, tai teks dar kiek palaukti. O tie jūsiškiai, kur supinti gal daugiau saulės gavo, todėl pirmiau ir nudžiūvo. g.gif
Atsakyti
Maniškių lapai buvo gelsvi, tai ravėdama ir "nuroviau" juos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 07 01, 21:23)
Aš tai lapų nesupyniau, vienų lapai jau nudžiūvę tai tuos  šiandien nukasiau,  kitų jau apgeltę, o  dar kitų  lapai  žali, tik vos gelsti pradeda, tai teks dar kiek palaukti. O tie jūsiškiai, kur supinti gal daugiau saulės gavo, todėl pirmiau ir nudžiūvo.  g.gif

g.gif net nezinau,tai kad jie visi pietinej pusej auga,saules pakankamai gauna.
Eisiu siandien kast,bent jau dali,nes tikrai nemazas plotas prisiveises doh.gif
Atsakyti
Isroviau vakar savo visus 5 lotuliukas.gif narcizus... Bus jau 7 svoguneliai bigsmile.gif Tai man juos dabar padziovinti ir laukti rudens g.gif
Atsakyti
Aš nekasu blush2.gif
Atsakyti