Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 25, ruošiamės ilsėtis 2012m.

QUOTE(Cobre @ 2012 02 28, 12:04)
man atrodo, kad Linole tada nedaug mokejo  g.gif  Bent jau tuo metu ji praktiskai pigiausiai Kemere pardavinejo organizatoriai  g.gif
Bet kokiu atveju, as tik kaip pavyzdi del atstumu ir taksi kainu ji paminejau, man jis labai toli nuo juros, o ir aplamai vieta tokia, kad as tikrai jo nesirinkciau vien del jos.  Tai jei buvai, tada dar aiskiau bus isivaizduoti koks atstumas kiek kainuoja su taksi mirksiukas.gif

Nusistaciau laika, bet vistiek man Jofky komentaro apie viesbuti nerode iskart, kitu maciau, o jos tik dabar uzciokinau  doh.gif

Vieta jo normali, o atstumas iki pliažo manęs visai nejaudina, vistiek vežioja. Nepatiko v/b išplanavimas, arhitektas matyt laiptų manjakas biggrin.gif Valgyti tik vienintelis pasirinkimas, požemio valgykloje, kur dar ir eilę reikdavo atstovėt, paskui ieškot kur sėstis, maistas greit pasibaigdavo todėl neapsimokėdavo laukti kol eilės baigsis ir ateiti vėliau. Prie baseino ar lauko baro maisto neštis neleisdavo, ten galima tik po vakarienės eiti, buvau ir pigesniuose v/b bet ir ten buvo galimybė valgyti kieme, kas man labai patinka. Prie baseino būti neįmanoma, iš visų pusių apsuptas mūrų tai sąlygos kaip perkaitintoje pirtyje. Šeiminkas rūpinasi tik savo draugais ir ruske boba, o klientai dzin dzilin doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 28, 12:01)
Vieta jo normali, o atstumas iki pliažo manęs visai nejaudina, vistiek vežioja. Nepatiko v/b išplanavimas, arhitektas matyt laiptų manjakas  biggrin.gif  Valgyti tik vienintelis pasirinkimas, požemio valgykloje, kur dar ir eilę reikdavo atstovėt, paskui ieškot kur sėstis, maistas greit pasibaigdavo todėl neapsimokėdavo laukti kol eilės baigsis ir ateiti vėliau. Prie baseino ar lauko baro maisto neštis neleisdavo, ten galima tik po vakarienės eiti, buvau ir pigesniuose v/b bet ir ten buvo galimybė valgyti kieme, kas man labai patinka. Prie baseino būti neįmanoma, iš visų pusių apsuptas mūrų tai sąlygos kaip perkaitintoje pirtyje. Šeiminkas rūpinasi tik savo draugais ir ruske boba, o klientai dzin dzilin  doh.gif

Kiekvienam savi reikalavimai viesbuciui mirksiukas.gif As zinau, kas buvo jame ir liko patenkinti, kiekvienas juk savaip reaguoja i ivairius niuansus. Vat jum normali vieta, o man ten uzkampis baisinis blush2.gif . Ir net jei vazioja iki juros, tai jau minusas. Turetu buti kazkas kito tokiame viesbutyje nerealaus, kad man ta minusa kompensuotu biggrin.gif Na, bet ne esminis tos mano fanaberijos mirksiukas.gif , kazkam gal jusu atsiliepimas pravers, jus juk buvote, o as tik galiu parasyti, del ko i si viesbuti net neziureciau mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tezturas įveda kuro mokestį:

100 Lt kuro mokestis asmeniui bus taikomas kelionėms į Turkiją (Antaliją, Marmarį ir Bodrumą), Ispaniją (Maljorką ir Barseloną) ir Graikiją (Kretą), Bulgariją (Varną, Burgasą).

150 Lt kuro mokestis asmeniui bus taikomas kelionėms į Ispaniją (Tenerifę) ir Egiptą (Hurgadą, Šarm El Šeichą).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 28 vasario 2012 - 18:50
QUOTE(Udrius @ 2012 02 28, 18:49)

100 Lt kuro mokestis asmeniui bus taikomas kelionėms į Turkiją (Antaliją, Marmarį ir Bodrumą), Ispaniją (Maljorką ir Barseloną) ir Graikiją (Kretą), Bulgariją (Varną, Burgasą).

150 Lt kuro mokestis asmeniui bus taikomas kelionėms į Ispaniją (Tenerifę) ir Egiptą (Hurgadą, Šarm El Šeichą).

Nuo kada cia taip? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2012 02 28, 11:40)
O aš su klausimu, gal kas gali patarti Bodrume kokią fainą vietelę, kad ir pavakarieniaut ar pavakarot, kur būtų verta apsilankyt dėl fainos aplinkos ar panašiai?  4u.gif  Būsiu Izmire, planuojuos užsukt į Bodrumą kokioms trims naktims. Aišku dar ne sezonas, bet gal veiks kas faino  mirksiukas.gif
Jei ten nuskrisiu išvis.. Lufthansa su savo streikais  doh.gif

Zuvies turgus mirksiukas.gif pries atsisedant restorane, kurioj nors is parduotuviu (zuvies) issirinksi, ka nori kad tau pagamintu, tada paklaus, kaip nori, kad pagamintu, issirinksi uzkandzius, kuriais megausies, kol ruos patiekalus, gali muzikantu uzsisakyt, arba kas nors uzsisakys prie gretimo staliuko (o taip buna beveik visada) ir pasiklausysi gyvai cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2012 02 28, 20:57)
Nuo kada cia taip?  doh.gif

Nuo kovo 9 d.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 02 28, 19:01)
Nuo kovo 9 d.

O jei jau turim nusipirke, bet tik avansa sumokeje i turkija? Tikiuos nereiks damoket unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 02 28, 18:49)

blink.gif doh.gif blink.gif Kodel ne po kokius 400 Lt?Idomu kaip bus su jau apmoketom kelionem,negi teks primoket? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 02 28, 19:05)
blink.gif  doh.gif  blink.gif Kodel ne po kokius 400 Lt?Idomu kaip bus su jau apmoketom kelionem,negi teks primoket? doh.gif

Vat ir man idomu, nors sutartyje parasyta, jog kaina galutine.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2012 02 28, 19:08)
Vat ir man idomu, nors sutartyje parasyta, jog kaina galutine..  g.gif

Parasyta,bet jauciu kanors sugalvos ir visvien "paprasys"primoketi doh.gif Nors MB sako,kad negali taip buti schmoll.gif ,nes sutartis pasirasyta,apmokejimas pagal sutarti padarytas,taip,kad prasome mus skraidinti atostogu clap.gif
Papildyta:
QUOTE(gurmans @ 2012 02 28, 19:14)
Parasyta,bet  jauciu kanors sugalvos ir visvien "paprasys"primoketi doh.gif Nors MB sako,kad negali taip buti schmoll.gif ,nes sutartis pasirasyta,apmokejimas pagal sutarti padarytas,taip,kad prasome mus skraidinti atostogu clap.gif

bigsmile.gif Oi cia Tezturas iveda,is to soko net nepamaciau doh.gif Mes su Novaturu skrendam ax.gif Bet, aisku ir tas ives koki mokestele papildoma mastau.gif
Atsakyti
Manau bus kaip kiekvienais metais, mokestis bus taikomas kelionėms pirktom nuo kovo 9 d. Ankščiau pirktom primokėt niekad nereikėdavo 4u.gif
Atsakyti
Kuro mokestis bus taikomos tik užsakant naujas keliones. Jei užsakėte ankščiau - primokėti nereikės
Atsakyti