Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 25, ruošiamės ilsėtis 2012m.

http://www.yr.no/sted/Tyrkia/Antalya/Kemer~308220/

yra dar
http://www.gismeteo....ty/daily/14318/
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 02 29, 23:52)
Šiaip tiek UAL tiek UAI, reikštų ultra viskas įskaičiuota. Tokiu atveju jums priklauso ne tik vietinės gamybos, bet ir importiniai alkoholiniai gėrimai. Ir dar galybė kitų nemokamų paslaugų. Kokių konkrečiai - priklauso nuo viešbučio

Daima resort parduodama su UAI. Ka ten is importinio alkoholio pilsto ? Martini, roma, pinacolados kokteili ir dar kazka pirkau po 6 EUR ax.gif Ir del "galybes nemokamu paslaugu" tam viesbutyje labai suabejociau.
Mano asmeninė patirtis sako, kad UAI nuo AI gali ir nelabai skirtis. Kaskart reikia domėtis konkretaus viesbucio konkreciais pasiulymais
Atsakyti
Gali skirtis nelabai, gali skirtis ir labai
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2012 02 29, 20:11)
Sveiki,
Gal kas buvote isvyke atostogoms balandzio menesi? Labai idomu butu suzinoti, kokia mazdaug oro temperatura buna balandzio pabaigoje smile.gif
Esame uzsisake kelione i Alanija su vaikuciais ir truputi neramu del oro, gal kas buve ir galetu pakomentuoti?
Aciu.

Va ka radau-balandis 2011 http://www.gismeteo....ry/3787/2011/4/
balandis 2010 http://www.gismeteo....ry/3787/2010/4/
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 01, 08:51)
Daima resort parduodama su UAI. Ka ten is importinio alkoholio pilsto ? Martini, roma, pinacolados kokteili ir dar kazka pirkau po 6 EUR  ax.gif Ir del "galybes nemokamu paslaugu" tam viesbutyje labai suabejociau.
Mano asmeninė patirtis sako, kad UAI nuo AI gali ir nelabai skirtis. Kaskart reikia domėtis konkretaus viesbucio konkreciais pasiulymais

drinks_cheers.gif raideles UAI tikrai negarantuoja nemokamu importiniu gerimu ir kitu paslaugu, viskas priklauso tik nuo paties viesbucio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LARSA @ 2012 03 01, 19:57)

2010 -uju orus noreciau siems metams uzsisakyti vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 01, 07:51)
Daima resort parduodama su UAI. Ka ten is importinio alkoholio pilsto ? Martini, roma, pinacolados kokteili ir dar kazka pirkau po 6 EUR  ax.gif Ir del "galybes nemokamu paslaugu" tam viesbutyje labai suabejociau.

drinks_cheers.gif Daima iki UAI toli, labai smile.gif
Net jei viesbutyje UAI, normalus UAI, tai importiniai gerimai ne visi, kurie yra viesbucio bet kuriame bare, yra for free. Jack Daniels'o tikrai neipils smile.gif Tokioje sistemoje, kiek pastebejau, daugiau (ar visi) a la carte vakarieniu nemokamu. Ir mini baras papildomas kasdien.
Man, tarkime, tikras UAI, kai yra naturaliu sulciu smile.gif Na, dar gerai butu, ir tikro sampano wub.gif smile.gif
Palyginimui - Rixos Lares UAI - sultys mokamos, a la carte daug ir visi nemokami (skaniausios vakarienes is visu viesbuciu lankytu a la carte), mini baras papildomas kasdien gaiviais gerimais, vandeniu ir alumi. Futbolo, teniso aikstes - vakare mokama uz apsvietima, iranga uz uzstata.
Botanikas AI - sultys nemokamos ir ivairios visa diena, visos, pabreziu visos, atrakcijos vaikams nemokamos - lunaparkas, popcornas, cukraus vata ir t.t. Mini baras papildomas kasdien gerimais ir sokoladukais bei riesutais.
O va, Silence beach UAI, sulciu nemokamu ner ir uz lunaparka teks ploti po euriuka smile.gif Raso, atvykus duos zmogui po tris bilietus, bet su trim vaikais, 12 dienu, kas tie 15 bilietu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš taip pasvajojau netyčia, galėtu būt dar viena maitinimo programa "AI-no alkohol" tada daug pigiau mano šeimynai kainuotu atostogos biggrin.gif
Atsakyti
Ieškau, bet nerandu, ar nėra temos kur registruodavomės, kas kur ilsėsis Turkijoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2012 03 02, 09:23)
drinks_cheers.gif Daima iki UAI toli, labai smile.gif
Net jei viesbutyje UAI, normalus UAI, tai importiniai gerimai ne visi, kurie yra viesbucio bet kuriame bare, yra for free. Jack Daniels'o tikrai neipils smile.gif

Is tikruju keista pas juos su tuo jack danielsu, net brangesnis viskis kartais buna for free, o jackutis mokamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(pabėgusI @ 2012 03 02, 08:48)
Ieškau, bet nerandu, ar  nėra temos kur  registruodavomės,  kas  kur ilsėsis Turkijoje?  ax.gif

Tikriausiai nera,nes as irgi sito klausiau pries kokia savaite,bet ats nieks neparase smile.gif

O mes tai visgi isigijom kelione 05.26-06.06 i delphin deluxe thumbup.gif Agentura pritaike 7proc nuolaidele nuo sistemoje rodomos kainos,tai visai nemazai susitaupe,plius dar kuro mokescio negausim,spejom i tas ribas,tik va keista bet kainos nepasikeite nuo kovo 1d,pratese teztour isankstini pirkima g.gif
Atsakyti
Keliaujančiųjų į Turkiją sąrašas CIA
Atsakyti