Įkraunama...
Įkraunama...

Marinistinis interjeras

Tiesa, sukūriau Skelbimų lentoje temą, šiam interjero stiliui, tad jei turite kažką tinkančio kelkite ten - http://www.supermama...?...=818193&st=

Atsakyti
Įkelsiu pora foto iš savo namų user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Smagu atrasti tokia tema smile.gif Akys atsigauna smile.gif

Astuliuk - sauniai thumbup.gif O kaip dulkes nuo palanges surenki? Nepaprastai grazu, bet nevargina prieziura?
Atsakyti
Pagaliau sulaukėm sulaukėm realaus rezultato thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ... Jaučiu, kad genai klaipėdietiški, ar bent iš to krašto...
Atsakyti
Gyvenu aš Klaipėdoje smile.gif Per langus matosi senamiesčio stogai smile.gif . Taip palanges ir visą interjerą buvau papuošusi pernai per jūros šventę. Ir apie mėnesį taip buvo gražu smile.gif O dėl dulkių kažkaip jų nesijaučia, gal kad dažnai siurbiamės namus, tvarkomės, tai ant palangės nenusėda. O jei jau kažkais negerai, pavalau.
Rudenį interjerą pakeičiau jau kitaip smile.gif
Jei turėčiau savo nuosavą butuką ar namuką Kuršių nerijoje, tokį atotogom ir savaitgaliams -- jį tik taip dekoruočiau wub.gif tikrai labai gražu ir atitinka atmosferą smile.gif
Atsakyti
Šaunuolė, ypač man patiko meškis su pagalvėlėm smile.gif

Nors esu "emigrantė" šiame krašte, bet visada "sirgau" Klaipėda - net neįsivaizduoju savęs kitame Lietuvos mieste, kitam Lietuvos pakraštyje - nors gyvenimas nenuspėjamas...

Bet va tie dryželiai, mėlyna - balta spalva, dar geriau jei koks raudonas akcentas vyrauja... Net silpna, kai pamatau... Atrodo, "širdis dainuoja" blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 02 28, 12:58)
Nors esu "emigrantė" šiame krašte, bet visada "sirgau" Klaipėda - net neįsivaizduoju savęs kitame Lietuvos mieste, kitam Lietuvos pakraštyje - nors gyvenimas nenuspėjamas...

Aš taip pat "emigrantė" mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes su vyru visad juokaujam, kad Klaipėda - Lietuvos "emigrantų" miestas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 28 vasario 2012 - 18:42
Mes dabar ruosiames irengineti vaiku kambari marianistine tema. Ilgai ieskojome sofos - lovos tinkancios tokio stiliaus kambariui ir atrodo pagaliau radome sia kolekcija.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai gražu, medis taip natūraliai pasendintas, jei ne paslaptis iš kokios kolekcijos ir kas gamina-parduoda šiuos baldus? Mums aktualu - tokia lova smile.gif

O man norisi tokios fofos iš IKEA - svetainei smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 02 kovo 2012 - 13:41

[quote=Jurgita Decor,2012 03 02, 14:40]
Labai gražu, medis taip natūraliai pasendintas, jei ne paslaptis iš kokios kolekcijos ir kas gamina-parduoda šiuos baldus? Mums aktualu - tokia lova smile.gif

Tai ne medis o laminuota plokste ir ganetinai pigi kokybes prasme. Lenku gamybos. Akropolio baldu salone yra, SBA taip pat lygtais. Paciam labai patiko kazkada nuotraukos, kai pamaciau gyvai labai nusivyliau.
Atsakyti
Na, kad ir ne medis - svarbu pamatyt ir galbūt "pasiskolinti" idėją, o visada atsiras, kas ją padės įgyvendinti... thumbup.gif
Atsakyti