Įkraunama...
Įkraunama...

Marinistinis interjeras

QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 03 19, 09:29)
Dailu  4u.gif - o kambario paskirtis kokia? Dukters kambarėlis, ar klystu?

Toliau taip, eina dukters kambariukas pamokas ruosti 4u.gif
Atsakyti
O kaip kilo mintis susieti interjerą su jūros tema - atsitiktinai, ar buvot iš anksto apgalvoję? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 03 19, 14:45)
O kaip kilo mintis susieti interjerą su jūros tema - atsitiktinai, ar buvot iš anksto apgalvoję?  blush2.gif

Atsitiktinai, is pradziu norejau zydrai balto kambario, o paskui Thomas Philipse pamaciau visokiausio marinistinio dekoro, patiko, tai taip irpadariau.... bet ne iki galo 4u.gif
dukros kambaris toks, matosi kazkiek

user posted image

o koridorius is pradziu taip atrode, tuscias labai buvo unsure.gif
user posted image
tai po biski nupirkau kai ka
user posted image
Atsakyti
Sakyčiau pasirinkot labai neįprastą spalvą namams ir juolabiau mergaitės kambariui, kadangi paprastai visi dažo rožine, nors man pačiai asmeniškai rožinė ir pabodusi, ir nuobodi...
Atsakyti
mano mergaite 10 metu irgi nori marinistinio kambario !
as jau dabar suku galva kokius cia pagalius reikia tysti is pajurio ir ka is ju gero pagaminti !

ruzava spalva mergaitems tinka kol jos mazytes wub.gif ...

ps olgunia :jaukios tavo nuotraukas ,melyna labai visur ;man kai jura tai visada atrodo atostogos... tik geri silti prisiminimai ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 03 19, 17:13)
Sakyčiau pasirinkot labai neįprastą spalvą namams ir juolabiau mergaitės kambariui, kadangi paprastai visi dažo rožine, nors man pačiai asmeniškai rožinė ir pabodusi, ir nuobodi...

pas mus visas namas spalvuotas labai, bet visiskai nera ruzavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 03 19, 18:05)
ps olgunia :jaukios tavo nuotraukas ,melyna labai visur ;man kai jura tai visada atrodo atostogos... tik geri silti prisiminimai ... thumbup.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
o gal kuri turit ideju kaip grziai i namu interra ikomponuoti 2 banglentes?
viena naudojama kiekviena savaitgali ar net dazniau kita padeta kol vakas neismoks,ar bent kokiems metams ar net ilgiau (banglentes tikros ne kokios butaforines mano nebenaudojama nes nestuke.gif ,vyro labai labai naudojama) ta nenaudojama galvoju gal kur vaiko kambaryje (jam dabar 3 metai) bet kaip graziai tai padaryt nesugalvoju,ir kur ikomponuot ta naudojama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 03 19, 19:05)

ruzava spalva mergaitems tinka kol jos mazytes wub.gif  ...

Manau, apie tai kas tinka galima kalbėti daug... Čia jau nuo tėvų priklauso, kaip jie "mato" savo vaiką... Pvz. aš savo pirmagimės su rožiniais drabužiais - na, niekaip net neįsivaizduoju, kadangi ji labai aktyvi ir tiesiog negali nusėdėti vienoje vietoje... Jai labai tinka mėltyna ir visi jos atspalviai - kadangi yra mėlynakė ir šviesiaplaukė...
Papildyta:
QUOTE(Serra do Mar @ 2012 03 20, 00:12)
o gal kuri turit ideju kaip grziai i namu interra ikomponuoti 2 banglentes?

Keletas idėjų banglenčių tema:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Manau, kad reiktų pamatyti Jūsų kambarį, kad kažką galėtume bent įsivaizduoti..O šiaip man atrodo idealiausias paskutinis variantas, kai banglentė tampa paveikslu - interjere, manau, kad reikalu esant ją būtų galima bet kada nukabinti..
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 03 20, 10:04)
user posted image

Šitas geras nebenaudojamos banglentės panaudojimo būdas bigsmile.gif

Aš, perskaičius klausimą, pagalvojau, kad nieks nieko nepatars, nes LT nėr įprasta/kasdieniška.. bet, pasirodo, klydau. Paskutinis variantas ir man atrodo labai vykęs thumbup.gif Galima nusikabinti tą "dekoraciją", kai reikia eit gaudyti bangų bigsmile.gif

Įdomi, jauki tema, Jurgita 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, prašom prisijungti ir dalyvauti diskusijose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 03 20, 06:04)

user posted image

jei vaiko kambary, tai man sitoks variantas pats paciausias. paprasciausiai pastatyti kur nors. aisku, dar ziurint kaip ta banglente atrodo (spalvos, piesiniai)... gal visai netinka tam kambary.
mano brolis turi snieglente kambary. tiesiog pastatyta ir atrodo kaip interjero detale. labai kietai atrodo smile.gif
Atsakyti