Pritariu Giedrei.v, nebent pats kambarys kažkaip įpareigotų
...kitam variantui...

QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 03 20, 08:04)
Manau, kad reiktų pamatyti Jūsų kambarį, kad kažką galėtume bent įsivaizduoti..O šiaip man atrodo idealiausias paskutinis variantas, kai banglentė tampa paveikslu - interjere, manau, kad reikalu esant ją būtų galima bet kada nukabinti..
nuotraukos tai grazios,minciu truputis kilo,bet deja foto tai banglentes butaforines

o kambarys remonto stadijoj tai jame nieko nera

QUOTE(tyli upė @ 2012 03 20, 09:44)
Aš, perskaičius klausimą, pagalvojau, kad nieks nieko nepatars, nes LT nėr įprasta/kasdieniška.. bet, pasirodo, klydau. Paskutinis variantas ir man atrodo labai vykęs
Galima nusikabinti tą "dekoraciją", kai reikia eit gaudyti bangų
Įdomi, jauki tema, Jurgita

Įdomi, jauki tema, Jurgita

na as ne LT

QUOTE(Serra do Mar @ 2012 03 21, 08:05)
nuotraukos tai grazios,minciu truputis kilo,bet deja foto tai banglentes butaforines
vientele kur kampe stovi panasi i tikra
bet ir ta tokia jau isciustyta ir vasko nematyt,bandysiu imesti kiek veliau na nera tos banglenetes (naudojamos tokios jau grazios
14m2 su dideliu langu is 4 daliu ir langinemis,ai teisingai dar smelio spalvos grindu plytelemis

O gal visas smagumas, kad banglentė natūrali - pagal ją gal ir visas kambarys gali būt... Lauksim foto.
Papildyta:
QUOTE(Deme @ 2012 03 21, 12:37)
Pas mus dar tik pati pati pradzia, bet vistiek pasirodau. Dar laukiam likusiu baldeliu ir trukstamu medziagu aksesuaru gamybai
Tikiuosi pavyks igyvendinti ka esu sumasciusi 

Santūru, bet neabejoju, kad kai viskas susidėlios bus gražu. Sveika prisijungusi

sveiki,
na ir grozybiu prisiziurejau
turim viena kambariuka saltos, neryskios, zalsvos spalvos, kaip manot ar imanoma tokios spalvos kambaryje padaryti marinistini stiliu?
na ir grozybiu prisiziurejau

Reiktų foto, jei įmanoma. Bet iš aprašymo - tai neabejoju, kad pavyktų "pritempt" iki šio stiliaus...
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 03 21, 14:04)
Reiktų foto, jei įmanoma. Bet iš aprašymo - tai neabejoju, kad pavyktų "pritempt" iki šio stiliaus...
gal galeciau i pasta atsiusti, nes cia ikelt nemoku

Nieko tokio. Pamokysim
,gal pravers ir kitose temose 
Prašom, labai paprasta "pamokėlė"
- nors ir iš vyriško forumo, bet gana informatyvi 
http://www.oldschool...?t=3166&p=39001

Prašom, labai paprasta "pamokėlė"

http://www.oldschool...?t=3166&p=39001
QUOTE(rom@ntika @ 2012 03 21, 14:33)
Jei nepavyksta įkelti, atsiųskite man. Įkelsiu

QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 03 23, 13:21)
nebuvo kada pamegint