Sveikos nestules,
Vilte-kns, taip mazai liko ir susitiksi su savo mazuleliu. Vow
AnaMari, kaip dziugu, kad jau grizote su suneliu namo. Aukite, stiprekite
Sangria, brangioji, neabejok ka siulo gydytojai. Pasitikek jais, nebijok, nestresuok, nes viskas daroma tik tavo leliuko labui.
Madissa, as naudoju sviestmedzio alieju pilvukui. Truputi riebaluotas tas mano pilvukas, bet odai jauciu tinka ir svarbiausia naturalus
As vis dar bumpsiuku laukimo stadijoje. Iki siolei apturejome tik kelis ir tai ne kiekviena diena. Bet jausmas nerealus, tik su bakstelejimais pilnai suvoki, kad viduje gyvybe krebzdena.
Papildyta:
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 02 07, 17:15)
Ne, tyrimus darausi be jokiu siuntimu, tiesiog ant lapelio man uzraso priminimui ir tiek, pacius tyrimus einu darytis i seimos klinika, kurioje esu prisiregistravus, kainuoja, bet tikrai nedaug, keli litai

as vaikstau pas gyd.
Meceju privaciai. Siaip as tyrimu daznai labai nedariau, nes pas gydytoja man kas 4-6 savaites reikedavo

dabar kraujuka dazniau nusileidziu, nes HB labai zemas

tai tiesiog stebim, ar krenta, ar kyla...bet pastoviai krenta, net ir vartojant visus imanomus produktus, kuriuos bent kiek yra gelezies ir geriant gelezies preparata...taip iki anemijos prisigyvenau
O
Mecejus ir gimdymus priima? Man jis dare kelias operacijas ir labai patiko. Bet kazkodel galvojau, kad jis tik ginekologijos chirurgas. Ar tau patinka kaip jis priziuri Tavo nestuma?