Keberiokst, galiu ir as paantrinti Milai, kad jeigu jau saremiai tikri, jie nepraeitu.
Dekui Mila,apraminai biski,bo sedejau ar nezinojau ka daryt.Laukti ar varyt i ligonine.Zinai,as dar gi su siulais vaikstau,visai nenoriu,kad koks nors veiksmas prasidetu ju neisemus.Siaip nuo to laiko,kelis kart vel sueme buvo,bet jau toks mm labiau maudimas,nesmarkus,bet reguliarumo jokio.
Daugiau nieko nebijau.Penktadieni juos jau isims.
Jo,jau ir taip primazinus gerokai,nes indenai toliau dziugauja.Dabar i nauja poliklinika nuejau apziurai pirmai,ka tik prisireginau ten-nu svoris,ugis ir t.t.Tai dar ta pacia proga i mark&spencer uzejau pyrageliu ir kavos nusipirkt,nu bet ten salia pat.
Vienas klausimas labai patiko:kontraceptikus vartojat?
Sakiau,kad truputi per velu jie man
O siaip spaudimas 138/88-cia nelabai geras ane?Nes ligoninej man visada ismatuoja 110/70.
Daugiau nieko nebijau.Penktadieni juos jau isims.
Jo,jau ir taip primazinus gerokai,nes indenai toliau dziugauja.Dabar i nauja poliklinika nuejau apziurai pirmai,ka tik prisireginau ten-nu svoris,ugis ir t.t.Tai dar ta pacia proga i mark&spencer uzejau pyrageliu ir kavos nusipirkt,nu bet ten salia pat.
Vienas klausimas labai patiko:kontraceptikus vartojat?

O siaip spaudimas 138/88-cia nelabai geras ane?Nes ligoninej man visada ismatuoja 110/70.
Keberiokst, siandiena tiketina, kad savijauta siek tiek pageres, bet nesitikek stebuklo, rytoj, po ramiai ismiegotos nakteles turetumei pasijausti geriau
Kad del siuliu, aha, tikiu, as turbut irgi nerimauciau, bet stai, tik pora dienukiu beliko, tai jau nesumastyk sau jokios veiklos
Del kontraceptiku
prie ko cia?
Spaudimas mano galva tikrai normalus, gal virsutinis kiek aukstokas, bet tikrai nebaisiai.
Del indenu-sorry, nenuraminsiu, niekur jie nepasitrauks iki pat pabaigos...cia jau neatsiejami nestumo *malonumai*, nieko cia nepadarysi...nu aisku, nebent gulet istisai, bet argi cia imanoma

Kad del siuliu, aha, tikiu, as turbut irgi nerimauciau, bet stai, tik pora dienukiu beliko, tai jau nesumastyk sau jokios veiklos

Del kontraceptiku

Spaudimas mano galva tikrai normalus, gal virsutinis kiek aukstokas, bet tikrai nebaisiai.
Del indenu-sorry, nenuraminsiu, niekur jie nepasitrauks iki pat pabaigos...cia jau neatsiejami nestumo *malonumai*, nieko cia nepadarysi...nu aisku, nebent gulet istisai, bet argi cia imanoma

QUOTE(*Mila* @ 2012 02 07, 19:47)
Keberiokst, siandiena tiketina, kad savijauta siek tiek pageres, bet nesitikek stebuklo, rytoj, po ramiai ismiegotos nakteles turetumei pasijausti geriau
Del kontraceptiku
prie ko cia?

Del kontraceptiku

Tai tiek to,pakentesiu,ne baisiai cia daug ir liko.Leisiuos palepinama

Del kontraceptiku,tai manau cia visoms is eiles toks klausimas buna per pirma apziura,tik moteriske nelabai ivertino esamos padeties.Nu bet uztat pasijuokem gerai

Kaip tu jautiesi?Gal jau zinai kas gyvena?Ka nuojauta kuzda?
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 07, 18:55)
Nu dabar man greitai papasakojat su kuom tie kietejimai valgomi,paruosiamieji nuo tikru kuom skiriasi?
Parejau is miestuko nei siokia nei tokia,sonus maudzia,kas kokia 15 min su pilvu idomybes dedasi,kelioms sekundems lyg sutrauktu ir sunkokas pasidaro,bet neskaudus.Pasidariau arbatos,nukritau ant sofkes nu lyg geriau.Tik idomu kartosis ar ne?
Parejau is miestuko nei siokia nei tokia,sonus maudzia,kas kokia 15 min su pilvu idomybes dedasi,kelioms sekundems lyg sutrauktu ir sunkokas pasidaro,bet neskaudus.Pasidariau arbatos,nukritau ant sofkes nu lyg geriau.Tik idomu kartosis ar ne?

Netikrųjų sąrėmių požymiai yra tokie:
Sąrėmiai yra nereguliarūs ir nestiprėja.
Skausmo centras yra apatinėje pilvo dalyje ir kirkšnyse, jis nesklinda per visą gimdą į apatinę nugaros dalį.
Sąrėmiai aprimsta, kai judi ar vaikščioji.
Tikrųjų sąrėmių požymiai yra tokie:
Tai intensyvūs sąrėmiai, kurie nesiliauja.
Vaikelis nusileidžia žemyn. Kai kurios moterys pajaučia vaikelio nusileidimą į dubenį likus net kelioms savaitėms iki gimdymo. Kai vaikelis nusileis, tau greičiausiai bus lengviau giliai įkvėpti, nes jis nebespaus diafragmos, tačiau gali padidėti pūslės ir dubens srities spaudimas.
Iškrenta gleivinis kamštis. Tai nedidelis kiekis tirštų gleivių, kurios užkemša gimdos kaklelį. Kartais dėl kraujo priemaišų šis gleivių gumulėlis būna rausvos, rusvos ar raudonos spalvos. Kamščiui iškritus, gimdymas prasideda per dieną ar dvi.
Nubėga vaisiaus vandenys. Jie gali nubėgti įvairiai: maždaug pusė visų moterų sako, kad vandenys išsiliejo staiga stipria srove, penktadalis sako, kad vandenų tik šiek tiek ištekėjo, o kitų potyriai buvo tarpinis variantas tarp šių dviejų kraštutinumų. Gimdymas prasideda netrukus po to, kai nubėga vandenys.
Tarp kitų tikrojo gimdymo požymių gali būti viduriavimas ir nugaros skausmas.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 07, 20:51)
Tai tiek to,pakentesiu,ne baisiai cia daug ir liko.Leisiuos palepinama
Kaip ir pripratau as jau prie tu indenu,atrodo neatsiejama gyvenimo dalis.
Del kontraceptiku,tai manau cia visoms is eiles toks klausimas buna per pirma apziura,tik moteriske nelabai ivertino esamos padeties.Nu bet uztat pasijuokem gerai

Taip, is taves dar pasimokinti reiktu to pakentesiu

Dekui, kad klausi, siaip jau gereja ta mano savijauta, kartais net nesijauciu labai jau nescia

siaip vemiu kasryt stabiliai viena karteli, ir todel, nesvarbu ar speju lovoj ka uzkast ar ne, vis tiek tenka, bet ten jau daugiau refleksas, nes skrandis dazniausiai tuscias buna, taip kad cia baika..
Judesiukus kasdien jauciu, pasilabinam, pasisnekam su maziuku

Nezinau, kas gyvena, pradzioj buvo tikrai smalsu, taip, cekava....o db kai jau jauciu judesiukus, po genetiku tyrimo nurimau ir man neber taip svarbu, mazai apie tai ir begalvoju, kai paklausia, atsakau, o siaip ka as zinau...vardai berniukiski grazus, tiksliau vienas...MB irgi berniukiskus siulo...nors mergaitiska irgi turiu sumascius...
ka as zinau...nebezinau

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 07, 20:55)
Nu dabar man greitai papasakojat su kuom tie kietejimai valgomi,paruosiamieji nuo tikru kuom skiriasi?

Na tau merginos prirase daug info apie paruosiamuosius

QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 07, 22:17)
nu siaip logiskai mastant aisku gal ir nesamone, juk ne kilogramais valgiau. \kartais ir as pagalvoju, kad gal per anksti nutraukiau crinona, nes mano prg nuo pat pradzios buvo labai mazas, o kazin del prg trukumo gali padideti tonusai ir atsidaryti kaklelis
gal prasyti gyydytojos, kad vel leistu ji naudoti.

Nuo vienos bandeles tikrai nieko nebutu

Labas rytas

labas rytas mergaites
as vis dar cia

as vis dar cia

QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 08, 10:57)
Eik tu sau

As tai nuo vakar vis stebiuosi savo vaiko judrumu

QUOTE(Beta1 @ 2012 02 08, 10:41)
Eik tu sau
Tai ka, visai visai nieko ?
Gal nukeiauk vel pasitikrint, nu maza kas, gal jau kokie 8-9 cm
Man atrodo, kad jis ten ne tik, kad sedi, bet jau ir stovi
Toks malimas kojom apacioj, kad atrodo, tuoj iskis tas kojytes lauk pasimakaluot
Eisiu vel siandien i baseina, gal gi sugalvos vaikas savo visa sita energija nukreipti tinkama linkme, pvz. apsivertimui i teisinga poza 

biski tik pilva paskaudejo i ryta,bet daugiau nieko.

eisiu dar i karsta vonia pabandysiu

beta kaip fainai ,kad eini i baseina,as taip ir nespejau nueiti:( ejau tik i manksteles nesciuju.labai sveika mazyliui ir aisku mamytei baseinas.ai beta dar norejau pasakyti ,kad mano draugei visa laika iki 38 savaites vaikas sedejo ir atrode kad nebesiruose apsiversti,o sutare del cp ir kita sav. jis jau apsivertes buvo,net nejuto kada ir kaip,ziurek gal ir tau bus palankius baseina.geras butu

QUOTE(*Mila* @ 2012 02 07, 22:03)
Judesiukus kasdien jauciu, pasilabinam, pasisnekam su maziuku
Nezinau, kas gyvena, pradzioj buvo tikrai smalsu, taip, cekava....o db kai jau jauciu judesiukus, po genetiku tyrimo nurimau ir man neber taip svarbu, mazai apie tai ir begalvoju, kai paklausia, atsakau, o siaip ka as zinau...vardai berniukiski grazus, tiksliau vienas...MB irgi berniukiskus siulo...nors mergaitiska irgi turiu sumascius...
ka as zinau...nebezinau
svarbu sveikas lelius butu 

ka as zinau...nebezinau

Labukas visoms

Oho, jau jauti judesiukus, eina sau kaip anksti , o as laukiu nesulaukiu, jau taip noreciau pajusti kazka, tuomet ramiau butu, nes triedaline is prigimties, tai jau noretusi labai, bet nieko

laba ryta
prisiskaiciau cia apie cinamona ....nu sakes net nezinojau tokio dalyko ... ir dabat turiu klausima
tepuosi kartais va tokiu aliejumi :
Arnikos masažo aliejus (50ml, 100ml, 200ml)
Šildo raumenis ir palaiko odos stangrumą
Šildantis masažo aliejus padeda išvengti priešlaikinio odos senėjimo, raumenų skausmo, sausgyslių patempimo ir išsukimų. Masažuojant prieš treniruotes, sušildo ir pagerina kraujotaką; po treniruočių padeda atsipalaiduoti ir išvengti raumenų skausmo
Naudojimas: idealiai tinka masažui ar į šiltą vonią.
tai ar neprisidarysiu sau kokiu bedu? jo toks kvapas astrokas..

prisiskaiciau cia apie cinamona ....nu sakes net nezinojau tokio dalyko ... ir dabat turiu klausima

tepuosi kartais va tokiu aliejumi :
Arnikos masažo aliejus (50ml, 100ml, 200ml)
Šildo raumenis ir palaiko odos stangrumą
Šildantis masažo aliejus padeda išvengti priešlaikinio odos senėjimo, raumenų skausmo, sausgyslių patempimo ir išsukimų. Masažuojant prieš treniruotes, sušildo ir pagerina kraujotaką; po treniruočių padeda atsipalaiduoti ir išvengti raumenų skausmo
Naudojimas: idealiai tinka masažui ar į šiltą vonią.
tai ar neprisidarysiu sau kokiu bedu? jo toks kvapas astrokas..