QUOTE(Beta1 @ 2012 02 08, 14:38)
Rute, gerai, kad grizai namo

Del kaklelio neisivaizduoju kokie ten reikalai, ilgiai, dydziai, taigi nieko negaliu pasakyt.Bet baisia idomu kaip ta pazintis su personalu is arciau ?

Ir man cekava
personalas super. visos akuserses labai bendraujancios, viska paaiskina parodo atsako, jokiu rupesciu. gulejau nuo penktadienio, tai nei viena nebuvo bjauri ar negatyvi. jei visuose skyriuose toks personalas - galima ramiai gimdyti ir gimdyti

likau patenkinta.
siaip tik su rezidentem priemime nelabai pasisekė: apžiūrejo skaudžiai, net galvojau kad jei dar negimdau ir kaklelis neprasiveres, tai tuoj gimdysiu ir viskas prasivers
taip jau gavosi, kad man nuvykus budintis gydytojas kalbejo su jursenu telefonu, tai kiek supratau jursenas nurode, kad jei yra koks nukrypimas guldyti priežiūrai. as labai ir nesispyriojau girdedama kad kaklelis paminkstejes ir yra maksties uzdegimas. paskui dar kraujuka patikrino, rado padidejusius leukocitus, tai dar ir antibu gavau. skyriaus gydytoja buvo linkusi vakar mane israsyti, bet dar pirmadieni po pakartotinu tyrimu jursenas mane nuteike, kad gal gulesiu iki siandien. tai va ir gulejau. zodziu priekaistu nei gydytojams nei personalui neturiu.
tik va priemime kazkoks bardakas gavosi: visi kas netingi klausineja, puse klauso, puse ne.. ir paskui pradedi nebesuprasti kas vyksta
issiaiskinau, kaklelis 1,5 cm. Epikrize tereikejo perskaityt
regatai, ačiū už paprotinimą chalatuką įsimest. isimeciau tik chaltuka su naktinukais ir tapkes, nes nesitikejau kad guldys. visa kita teko vyrui atvezti, bet labai dziaugiausi kad nors butiniausius daiktus prigriebiau.
Ten, kur protas padeda tašką, viltis visada padeda dar du.[FONT=Times]