Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(Tanga @ 2012 02 07, 20:01)
Šitos priemonės irgi  thumbup.gif Tik sviestmedis sunkokai geriasi. Odai suminkštinti dar tinka kokosų ir avokadų aliejai. Aš tai juos perku eko maisto skyriuose, nes kosmetiniai iš tiesų yra tie patys tik į gražesnius indelius išpilstyti, todėl brangesni. Dar priminsiu, kad visus natūralius aliejus rekomenduojama tepti ant drėgnos odos. Tada aliejukas "užrakina" drėgmę, o drėgmė ir daro mūsų odą elastingą. Tiek straipsnių apie tai prirašiusi esu, kad jau atmintinai viską moku  biggrin.gif

Aciu visoms uz patarimus smile.gif va patiko aliejai is eko skyriaus eisiu siandien nusipirkti smile.gif uzissakiau ir taukmedzio sviesto pigiai tongue.gif manau tiks veliau ir tas.

Vilte nepanikuojam, dar gi liko kelios dieneles iki termino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2012 02 08, 12:09)
Aciu visoms uz patarimus smile.gif va patiko aliejai is eko skyriaus eisiu siandien nusipirkti  smile.gif uzissakiau ir taukmedzio sviesto pigiai tongue.gif manau tiks veliau ir tas.

Vilte nepanikuojam, dar gi liko kelios dieneles iki termino  mirksiukas.gif

taukmedzio sviesta naudojau ir as,sunku ji tepti,bet oda kaip kudykio thumbup.gif labai svelni ir prisidrekina labai ,naudojau dar makadamijos aliejuka irgi fainas.
dar nepanikuoju,laikausi is paskutiniuju ,butu tas kamstis neisejes,buciau neprisisvajujus,kad jau tuoj tuoj susitiksiu su maziumi
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 07, 13:27)

Rute, atsiliepk, jau neramu  unsure.gif

atsiliepiu. biggrin.gif pailsejau AK, susipažinau su akušerėm ir personalu iš arčiau. dabar jau namučiuose, tikiuosi dar nebyrėsiu, reik dar truputį mažyliui pilvuke paaugt mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, nestuke.gif 4u.gif

QUOTE(AnaMari @ 2012 02 06, 15:02)
Kaip tavo savijauta, kaip mazuliukas? wub.gif

Niekuo nesiskundziu 4u.gif Mazuliukas auga biggrin.gif
Paaiskejo, kad ir man pradeda sesti HB 4u.gif
O paprasta gliukoze normoj, tai gal, sakau, kad patroskina naktim del per didelio sausumo bute ir per karsto sildymo g.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 07, 13:34)
isejo tas gleiviu kamstis clap.gif

Vilte, dar biski kantrybes ir supuosi savo maziuka wub.gif

QUOTE(Madissa @ 2012 02 08, 13:09)
Aciu visoms uz patarimus smile.gif va patiko aliejai is eko skyriaus eisiu siandien nusipirkti  smile.gif uzissakiau ir taukmedzio sviesto pigiai tongue.gif

O kur uzsakei? g.gif

Rute, sveika grizus i namus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 08 vasario 2012 - 13:48
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 07, 22:36)

Vienas klausimas labai patiko:kontraceptikus vartojat? lotuliukas.gif Sakiau,kad truputi per velu jie man  biggrin.gif

KLAUSIMAS - griūk negyvas fool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 02 08, 14:47)
O kur uzsakei?  g.gif

ai zinok, sesuo kaip tik pasiule, jos ten drauge po 25 kg uzsisako, tada issidalina visos, ir pigiai gaunas. tai net nezinau is kur, bet kadangi 100 g. gaunasi tik 4 lt, tai paiimsiu pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 08, 15:00)
naudojau dar makadamijos aliejuka irgi fainas.
dar nepanikuoju,laikausi is paskutiniuju ,butu tas kamstis neisejes,buciau neprisisvajujus,kad jau tuoj tuoj  susitiksiu su maziumi

Aš irgi tepu makadamijos aliejų. Ir pritariu, kad tikrai geras. Kol kas pilvas be jokios strijos, o krūtinės netepiau ir atsirado. Tik kažkaip netikiu, kad nuo strijų aliejus pagelbėti gali, greičiau tai sutapimas toks.
Tuoj tuoj susitiksi. Viskam savas laikas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rute @ 2012 02 08, 15:31)
atsiliepiu.  biggrin.gif pailsejau AK, susipažinau su akušerėm ir personalu iš arčiau. dabar jau namučiuose, tikiuosi dar nebyrėsiu, reik dar truputį mažyliui pilvuke paaugt  mirksiukas.gif

Laikykis, augink 4u.gif 4u.gif O pažintuvės juk į naudą smile.gif

Aš tai susistresinau... šiąnakt jau beveik be blūdijimų miegojau, bet paaiškėjo, kad knarkiu, ko gyvenime nebuvo doh.gif Dar tokio malonumo betrūko įsigyti. Labai tikiuosi, kad tai tik nėštuminis dalykas unsure.gif
Atsakyti
merginos turiu klausimuką dėl kaklelio minkštėjimo ir trumpėjimo. mano kaklelis paminkštėjęs ir patrumpėjęs. gydytoja labai nenugasdino, bet pačiai pasidarė idomu kiek yra kaklelio norma, kad nebutu rizikinga. gal kam teko domėtis? nes mano kaklelis paminkštėjęs, ilgis tik 1,5 ( tik nelabai suprantu kokiu mato vnt gydytojai matuoja)
Atsakyti
Rute, gerai, kad grizai namo 4u.gif Del kaklelio neisivaizduoju kokie ten reikalai, ilgiai, dydziai, taigi nieko negaliu pasakyt.Bet baisia idomu kaip ta pazintis su personalu is arciau ? bigsmile.gif Ir man cekava tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 08, 14:38)
Rute, gerai, kad grizai namo  4u.gif  Del kaklelio neisivaizduoju kokie ten reikalai, ilgiai, dydziai, taigi nieko negaliu pasakyt.Bet baisia idomu kaip ta pazintis su personalu is arciau ?  bigsmile.gif  Ir man cekava  tongue.gif
personalas super. visos akuserses labai bendraujancios, viska paaiskina parodo atsako, jokiu rupesciu. gulejau nuo penktadienio, tai nei viena nebuvo bjauri ar negatyvi. jei visuose skyriuose toks personalas - galima ramiai gimdyti ir gimdyti biggrin.gif likau patenkinta.
siaip tik su rezidentem priemime nelabai pasisekė: apžiūrejo skaudžiai, net galvojau kad jei dar negimdau ir kaklelis neprasiveres, tai tuoj gimdysiu ir viskas prasivers hihihi.gif
taip jau gavosi, kad man nuvykus budintis gydytojas kalbejo su jursenu telefonu, tai kiek supratau jursenas nurode, kad jei yra koks nukrypimas guldyti priežiūrai. as labai ir nesispyriojau girdedama kad kaklelis paminkstejes ir yra maksties uzdegimas. paskui dar kraujuka patikrino, rado padidejusius leukocitus, tai dar ir antibu gavau. skyriaus gydytoja buvo linkusi vakar mane israsyti, bet dar pirmadieni po pakartotinu tyrimu jursenas mane nuteike, kad gal gulesiu iki siandien. tai va ir gulejau. zodziu priekaistu nei gydytojams nei personalui neturiu.
tik va priemime kazkoks bardakas gavosi: visi kas netingi klausineja, puse klauso, puse ne.. ir paskui pradedi nebesuprasti kas vyksta smile.gif

issiaiskinau, kaklelis 1,5 cm. Epikrize tereikejo perskaityt smile.gif

regatai, ačiū už paprotinimą chalatuką įsimest. isimeciau tik chaltuka su naktinukais ir tapkes, nes nesitikejau kad guldys. visa kita teko vyrui atvezti, bet labai dziaugiausi kad nors butiniausius daiktus prigriebiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 02 08, 15:09)
merginos turiu klausimuką dėl kaklelio minkštėjimo ir trumpėjimo. mano kaklelis paminkštėjęs ir patrumpėjęs. gydytoja labai nenugasdino, bet pačiai pasidarė idomu kiek yra kaklelio norma, kad nebutu rizikinga. gal kam teko domėtis? nes mano kaklelis paminkštėjęs, ilgis tik 1,5 ( tik nelabai suprantu kokiu mato vnt gydytojai matuoja)

blush2.gif isiterpsiu
Kaip supratu norma turetu buti virs 3cm (bent pas mane 20kazkelinta sav tiek buvo) veliau,t.y .24-25sav bebuvo 2.7, 2.2 cm tada gulejau del nepakankamumo jo,kadangi ziotys nesivere tai ir nesiuvo...
30sav. kaip ir tau tebuvo 1.5cm gyd.nieko nebeminejo doh.gif

O patirtis mano dar tokia,kad guldei GN su viena moteriske kurios kaklelis irgi buvo ~1.5cm tik dar su negraziom isskyrom,na ka paguldo ja i potologini,po kiek laiko nubega vandenys blink.gif po ju gal uz 2-3min.uzgimsta kudikis swoon.gif,nei pervest i gimdykla nespejo,nei gyd.susirinkt,skyriaus vedejas prieme gimdyma palatoj swoon.gif mergyte gime 30sav.Tai gerai,kad ne kur gatvej tas ivyko.
Taip,kad buna visaip su tais kaklais doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif nu va du gydytojai pziurejo ehoskopu ir nusprende nesiuti, kita gydytoja pamaciu mano kakleli is viso nustebo, kad norejo siuti, pasake, kad jis normalus g.gif ilgis dabar 3 cm. nesutrumpejes, tonusu nebera ir at6sidarimas 1 mm ir tai sake, jei gulesiu daugiau uzsidaris, sake viskas atrodo iodealu, leliukas auga puikiai. Pasakiau daktarei , kad sutinku lai siuva, bet nusprende , kad nedaris to doh.gif nebesuprantu as ju. Nusprende, kad lankisiuos pas ginekologa labai daznai ir kad pastoviai matuos ir ziures ta kakleli ir tonusus ziures, bet man visvien baime, kad isnesiociau, kad neatsitiktu taip , kad atsidaris kokia 24 savaite unsure.gif
Salygiene pasake, kad uzsiuva tik iki 18 sav. ir jei vdrug kas bus negerai man pades Galvosiene ji klaipedoje gimdimo namuose skyriaus vedeja. tai dabar mastau ka daryti toliau, kad tik isnesiociau leliuka.
Atsakyti