Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(Beta1 @ 2012 02 08, 20:56)
Man irgi  unsure.gif  ir nesuprantu kas cia daros, bet jau siutas ima.......

kas yra betut? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 02 08, 20:02)
Rute, kažkaip prisiminiau Treijsą (nostalgiją jaučiu kelionėms), ar ne su Tavim kalbėdamas jis pasakė, kad gražūs batai ?  biggrin.gif

turbūt jis su kažkuria kita apie batus kalbėjo smile.gif aš nepamenu, kad jis man būtų ką nors apie batus minėjęs 4u.gif
sakai nostalgoja kelionėms.. tai gal va pasigimdom ir neilgai trukus startuojam dar po kartelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 02 08, 22:52)
turbūt jis su kažkuria kita apie batus kalbėjo  smile.gif aš nepamenu, kad jis man būtų ką nors apie batus minėjęs  4u.gif
sakai nostalgoja kelionėms.. tai gal va pasigimdom ir neilgai trukus startuojam dar po kartelį  biggrin.gif

o gal stebuklas ivyks ir nebereiks treijso paslaugu smile.gif tikras stebuklas butu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 08, 20:54)
o gal stebuklas ivyks ir nebereiks treijso paslaugu smile.gif  tikras stebuklas butu wub.gif

Dar tu negimdai su savo 5cm????? blink.gif
Atsakyti
Labas naktis smile.gif
Vilte-kns, niu tu duodi bigsmile.gif , gal tikrai kai nuvaziuosi jau kokie 9cm bus, tai tik bac ir viskas smile.gif . O nesake gyd, kad kazkada dar pasirodyt idomumo delei, ar laukt jau tikru saremiu? Beje, mane labai viskas domins kaip ir kas su tuo gydytoju, nes pas ji taip pat planuojam gimdyt, tai jei po gimdymo kada atrasi laiko, patrukdyt noresiu per az 4u.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2012 02 08, 21:42)
nu imkit, negi gaila ...
user posted image

Irgi uzsimaniau, bet tikrai pati neuzsiimsiu darymais, ka daryt g.gif , gal bent jau kugeli prisiruost issikept ax.gif
Atsakyti
jai niekas neprasides tai 12 d. jis budes ir ateit pas ji reiks,tada ziuresim kas ir kaip,bet jis sake ,kad neislauksiu as tos 12d.bet nieks nesidaro tai gal ir islauksiu,nors noreciau,kad cia ir dabar prasidetu biggrin.gif
klausk drasiai,man jis nerealus gydytojas,labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 09, 00:52)
jai niekas neprasides tai 12 d. jis budes ir  ateit pas ji reiks,tada ziuresim kas ir kaip,bet jis sake ,kad neislauksiu as tos 12d.bet nieks nesidaro tai gal ir islauksiu,nors noreciau,kad cia ir dabar prasidetu biggrin.gif
klausk drasiai,man jis nerealus gydytojas,labai labai thumbup.gif

labas rytas 4u.gif
kadangi jau gera valanda nesimiega, sakau apsilankysiu SM biggrin.gif Vilte, idomu, tu dar cia?? blink.gif bigsmile.gif
O as kazkaip planavau su niekuo nesitarti g.gif bet visi aplink tik gasdina koks baisus yra gimdymas, o ir mergaiciu daugelis tariasi, tai inesa man tokia netikrumo gruda i galva doh.gif

Labai dziaugiuos, kad Ana Mari pagaliau namie, aukit ir stiprekit su D. 4u.gif
Rute, sveika parvykusi ir tu 4u.gif Kol taves nebuvo, mane buvo pora kartu rimtai suriete... Pas kosmetologe gulejau 2 val. i sonus pasikraipydama, reikia eit po proceduros, tooooks dieglys desinej pusej blink.gif as i masina, dar i turgeli, dar i parduotuve ir kad suriete skausmas blink.gif galvojau iki namu nebeparvairuosiu, vos uzslinkau namo ir i lova doh.gif tai dabar bijau kur nosi bekisti viena doh.gif

ir kas pasakys, ko as cia nakti bludiju, ko man nesimiega? g.gif

Merginos, bendrakeleives, kaip manot, ar nieko tokio butu kita savaite isvaziuot i sodyba pabut kokias 4-6 dieneles? Kadangi MB nedirbs, atsipustume nuo civilizacijos truputi... Butu paskutine tokia tolimesne kelione pries finisa ax.gif Galvoju, jei ka, tase susikraut i bagazine ir varyt... blush2.gif bet baisu, kad nesuriestu rimtai manes. nors dar tikrai anksti butu doh.gif ar man su galva negerai? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myciute: 09 vasario 2012 - 05:17
myciute as dar cia cray.gif cray.gif cray.gif
kazkokia nesamone ,kad su 5 cm nieks nesidaro,gal blogai pamatavo,nes nebenormalu jau verysad.gif snd.tikrai esu very sad,jau nakti prisigalvojau visko,kad nuejus 12d. apsizliumsiu pas gydytoja verysad.gif

o del tavo keliones tai manau tikrai nieko cia blogo,susidek tase,pasiimk kartu ir vaziuok,nemanau,kad nespesi i lygonine jai kas ir prasidetu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 09 vasario 2012 - 08:00
labas rytas

Rute, matyt kažką supainiojau.... sakai, varom pakartot ?
aš pirmiau šį reikalą noriu užbaigti, o paskui... bus matyt....

man paskutiniu metu irgi dažnai galvą skauda....
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 09, 07:59)
myciute as dar cia cray.gif  cray.gif  cray.gif
kazkokia nesamone ,kad su 5 cm nieks nesidaro,gal blogai pamatavo,nes nebenormalu jau verysad.gif  snd.tikrai esu very sad,jau nakti prisigalvojau visko,kad nuejus 12d. apsizliumsiu pas gydytoja  verysad.gif

o del tavo keliones tai manau tikrai nieko cia blogo,susidek tase,pasiimk kartu ir vaziuok,nemanau,kad nespesi i lygonine jai kas ir prasidetu 4u.gif

Vaje kaip aš tave suprantu .... Man termina vėlavo ir pagimdžiau 9d. po termino. Ir žinok ir esu gailiai apsiverkusi prie savo gydytojo, kad DAR negimdau. Bet matai, mano kakklelis visą tą laiką buvo 1,5cm atsidaręs ir nė krust daugiau. O kai paguldė į ligoninę skatint staigiai gimdymas prasidėjo nors jau kur jau kur, bet jokiais būdais jau nebetikėjau, kad be skatinimo išsiversiu. Tad manau viskas tau bus gerai, neprisigalvoj blogų dalykų juk dar ir terminas tau neatėjo ax.gif Linkiu, kad jau per Valentino dieną tikrai tikrai turėtum džiaugsmą rankose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 02 09, 08:57)
Vaje kaip aš tave suprantu .... Man termina vėlavo ir pagimdžiau 9d. po termino. Ir žinok ir esu gailiai apsiverkusi prie savo gydytojo, kad DAR negimdau. Bet matai, mano kakklelis visą tą laiką buvo 1,5cm atsidaręs ir nė krust daugiau. O kai paguldė į ligoninę skatint staigiai gimdymas prasidėjo nors jau kur jau kur, bet jokiais būdais jau nebetikėjau, kad be skatinimo išsiversiu. Tad manau viskas tau bus gerai, neprisigalvoj blogų dalykų juk dar ir terminas tau neatėjo  ax.gif  Linkiu, kad jau per Valentino dieną tikrai tikrai turėtum džiaugsmą rankose  wub.gif

aciu levandut wub.gif
as tik bijau ,kad su tokiu dideliu atsidarymu nebutu kokios infekcijos ar kazko negero,prisiskaiciau jau intike sad.gif
bijau ,kad galiausiai skatinti nereiktu,o tada dazniausiai plysimai buna,po to galiausiai neisgimdo ir padaro cp,nu zodziu jau fantazija siuo metu nesiskundziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 09, 10:14)
aciu levandut wub.gif
as tik bijau ,kad su tokiu dideliu atsidarymu nebutu kokios infekcijos ar kazko negero,prisiskaiciau jau intike sad.gif
bijau ,kad galiausiai skatinti nereiktu,o tada dazniausiai plysimai buna,po to galiausiai neisgimdo ir padaro cp,nu zodziu jau fantazija siuo metu nesiskundziu doh.gif 

Ziurek, gal nebefantazuok, nes jau per toli fantazija nunesus, o nuvaziuok dar karteli pasitikrint ir pasiklausi ar cia taip normalu, ko galima arba negalima tiketis ir pan.Bus daug naudingiau praleistas laikas nei sedeti ir fantazuoti, o tos fantazijos, kaip taisykle, dazniausiai kuo tolyn tuo baisyn eina doh.gif

Siandien nebeskauda galvos thumbup.gif Ir jau kaip atsibodo laukti kol praeis tas likes laikas.............
Atsakyti