Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(Singerita @ 2012 02 09, 09:07)
Žinau, kad čia mergaitės su įvairia patirtimi, ir tikrai galės atsakyti. Kažkada ir aš šiam skyreliui priklausiau, taigi norėjau paklausti tų, kurios gėrė aspiriną, skystinantį kraują, iki kelintos savaitės jis buvo paskirtas gerti ?  g.gif  Man nei koks AFS nenustatytas, gėriau šiaip profilaktiškai, bet nebežinau kiek ilgai jį naudoti.  unsure.gif

Man iki 34,be jokiu AFS.

Ir siaip, malonu cia tave matyti 4u.gif

Labas rytas,laukiu kirpejos ax.gif Pagaliau nebematysiu savo ataugusiu saknu,br.....tempiau iki maksimum,kad pries pat gimdyma irgi nereiktu begti.
O veliau,grisiu prie tamsios spalvos,prisiblondininau-uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2012 02 09, 12:48)

Ačiū. Net pačiai nesitiki, kad po šitiekos metų pagaliau.  thumbup.gif

Singerita, kaip malonu tave matyti, kazkada ejom kartu su ivf ax.gif
Papasakok-kaip pavyko-naturaliai ? mirksiukas.gif

O mano snd nuotaika ne kokia, gal irgi menulis veikia doh.gif Atsibudau nakti ir ziuriu mano herpes toliau plinta schmoll.gif , eina sau, prisigalvojau jau nakti nesamoningu dalyku, kol uzmigau paskui, tai atsikeliau visa suirzusi, pikta, vel baime ima, kad viskas butu gerai ir tas herpes nedaeitu iki maziuko. Dar tas pilvas kaip tycia paskutinem dienom pamazejes, eina peklon kaip nesigauna islaikyti ilgai ramybe doh.gif

Beje, Kamelija, Dangutex, pasislepusi-jus jau jauciat judesiukus? Labai jau laukiu, gal butu ramiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2012 02 09, 13:48)
Nelabai turiu kieno paklausti, nes lankausi pas paprastą ginę, o ji bijau liks net nesupratusi kam aš apskritai jį geriu.  doh.gif Bet gal dar kuri turi su tuo patirties.  ax.gif
Papildyta:

Man aspiriną leido nutraukti pasidarius kraujo krešumo tyrimą 8 savaitę.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 09, 12:12)
Man iki 34,be jokiu AFS.

Ir siaip, malonu cia tave matyti  4u.gif

Didelis dėkui 4u.gif
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 02 09, 12:35)
Singerita, kaip malonu tave matyti, kazkada ejom kartu su ivf  ax.gif

Natūraliai, pasikeitus aplinkybėms. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2012 02 09, 12:53)
Man aspiriną leido nutraukti pasidarius kraujo krešumo tyrimą 8 savaitę.

Taip išeina jei krešėjimas normalus, gerti nebereikia ? Bet jei tyrimas daromas geriant aspiriną ar atsakymas tikslus ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 09 vasario 2012 - 12:56
QUOTE(Singerita @ 2012 02 09, 14:56)
Didelis dėkui  4u.gif

Natūraliai, pasikeitus aplinkybėms.  rolleyes.gif
Papildyta:

Taip išeina jei krešėjimas normalus, gerti nebereikia ? Bet jei tyrimas daromas geriant aspiriną ar atsakymas tikslus ?  g.gif

Nežinau, kiek ten tas tyrimas tikslus, bet man LV liepė pasidaryti ADTL, kuris buvo 29,5, ir leido nutraukti.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 09, 12:12)
Man iki 34,be jokiu AFS.

Ir siaip, malonu cia tave matyti  4u.gif
Labas rytas,laukiu kirpejos ax.gif Pagaliau nebematysiu savo ataugusiu saknu,br.....tempiau iki maksimum,kad pries pat gimdyma irgi nereiktu begti.
O veliau,grisiu prie tamsios spalvos,prisiblondininau-uztenka smile.gif

Labas,
Keberiokst, ir as tempiau, bet ryt jau i kirpyklaaaaaa thumbup.gif
Papildyta:
vakar buvau pas dantista, remontavo mano danties kanalus 2 val. skirtingi dantistai. Galutinai pabaigs po gimdymo, nes reikia daryti rentgena ir t.t.
Bet nebeskauda, dabar vaistukai uzdeti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Singerita, kaip malonu tave matyti, kazkada ejom kartu su ivf  ax.gif

O mano snd nuotaika ne kokia, gal irgi menulis veikia  doh.gif  Atsibudau nakti ir ziuriu mano herpes toliau plinta  schmoll.gif , eina sau, prisigalvojau jau nakti nesamoningu dalyku, kol uzmigau paskui, tai atsikeliau visa suirzusi, pikta, vel baime ima, kad viskas butu gerai ir tas herpes nedaeitu iki maziuko. Dar tas pilvas kaip tycia paskutinem dienom pamazejes, eina peklon kaip nesigauna islaikyti ilgai ramybe  doh.gif

Beje, Kamelija, Dangutex, pasislepusi-jus jau jauciat judesiukus? Labai jau laukiu, gal butu ramiau  blush2.gif

Angeliuke, o ka gine sako del herpes? Turbut reik daryt, ka sako ir bus ramu, ar ne taip? Imk balioncika, parsisiusk kokiu komediju pasiziuret, kad turetum, kur linksmiau mintis nukreipt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 02 09, 13:35)
Beje, Kamelija, Dangutex, pasislepusi-jus jau jauciat judesiukus? Labai jau laukiu, gal butu ramiau  blush2.gif

As dar nieko nejauciu verysad.gif Arba tiesiog nesuprantu blush2.gif Bet skaiciau, kad su pirmu vaikuciu, normalu pradet jaust net apie 20 sav. Taip, kad laiko dar turim.

O as issiaiskinau nuo ko galva skyla. Spaudimas 99/44 doh.gif Kai siaip dabar visuomet buvo 110/70.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 09 vasario 2012 - 13:23

O mano snd nuotaika ne kokia, gal irgi menulis veikia  doh.gif  Atsibudau nakti ir ziuriu mano herpes toliau plinta  schmoll.gif , eina sau, prisigalvojau jau nakti nesamoningu dalyku, kol uzmigau paskui, tai atsikeliau visa suirzusi, pikta, vel baime ima, kad viskas butu gerai ir tas herpes nedaeitu iki maziuko. Dar tas pilvas kaip tycia paskutinem dienom pamazejes, eina peklon kaip nesigauna islaikyti ilgai ramybe  doh.gif

Man herpes buvo per nestuke.gif 2k, viskas gerai. Svarbu kad nebutu po 36 savaites, nes tada CP, o jei nera tada 38 savaite reikia vaistus pradeti gerti - kad neatsirastu
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 02 09, 14:24)
Man herpes buvo per  nestuke.gif 2k, viskas gerai. Svarbu kad nebutu po 36 savaites, nes tada CP, o jei nera tada 38 savaite reikia vaistus pradeti gerti - kad neatsirastu

Dekui, merginos, uz ats 4u.gif Kazkaip pasiguodi ir net nesulaukus jusu atsakymu-iskart ramiau pasidaro biggrin.gif

Pas mane matai apacioje herpes, tai ir dilgcioja ir skauda, eina sau, kaip nemalonu schmoll.gif

Kamelija, taip, man irgi galva plysdavo, tai irgi spaudimas 80/60 doh.gif , tai ligonineje lasaline statydavo ir praeidavo, o namuose sake gerti daug daug vandens, nes vanduo pakelia kazkiek spaudima mirksiukas.gif

Meiles vaisiau, dekui uz paguoda, bandysiu taip daryt, bet kai tokia nuotaika, net komedijos nelinksmos buna, po keliu juokeliu norisi isjungti "nu ir nesamone" biggrin.gif Beje, labai lauksiu ziniu po gydytojos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 02 09, 13:36)
Pas mane matai apacioje herpes, tai ir dilgcioja ir skauda, eina sau, kaip nemalonu  schmoll.gif

man irgi taip buvo, po savaites praeina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2012 02 09, 14:22)
O as issiaiskinau nuo ko galva skyla. Spaudimas 99/44 doh.gif Kai siaip dabar visuomet buvo 110/70.

Kamelija, pas mane visa nestuma spaudimas irgi beveik nulinis, tai uzeina tie galvos plysimai po keleta dienu is eiles unsure.gif Man gydytoja liepe nesikankint ir gert citramona, nes jis yra paracetamolis+kofeinas, nestukam saugus mirksiukas.gif Tai zinok is kart akyse prasvieseja bigsmile.gif
Atsakyti