Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 03, 13:23)
Turim nauja akcija.Labai noriu paprasyti visu norinciu ir galinciu prisideti,kad skyrelis pasipildytu dar viena nestuke.Juk musu niekada nebus per daug,ar ne?

http://www.supermama...howtopic=811877

thumbup.gif drinks_cheers.gif be galo skaudu skaityti tokia liudna istorija, bet didelius aciu tau T.P.Keberiokst ir Citukui irgi uz jusu tokia gera sirdi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 02 03, 10:21)
Pastudijavau sarašiuką, tai kiek mergyčių kovo mėnesį byrės bigsmile.gif wauuuuu...............

aciu, Streamy, uz naujus namucius
taip kovas jau arteja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sonteli, aciu mergyt uz nuoroda, aisiu sportuot dabar bigsmile.gif biggrin.gif

Pelenuroze, keliausiu i Northway, nes ten yra kvarcuotas vanduo, o ne chloro privarytas, taigi sveikesnis mums rolleyes.gif Ten vyksta nestukem manksteles ir uzsiemimai pirmadieni, treciadieni ir ketvirtadeini 18 val. Galim kartu keliaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 02 03, 11:38)
Labas rytas,

Streamy, dekui uz naujus namelius smile.gif

Sangria, tai mums ta pacia diena gimdyt drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Madissa, roziniai sveikinimai, 4u.gif  o tau genetikai per echo lyti nustate, ar paprasta gine, kazkaip praleidau g.gif

O as jau pora dienu gerus tokius bumsiukus jauciu, pas save net pasizymejau kad 14sav ir 1dienos pajutau blush2.gif  wub.gif
toks keistas jausmas tiesa pasakius, db kazkaip kaip tikra nestuke.gif jauciuos lotuliukas.gif

Labas merginos 4u.gif
Genetike 12 savaiciu buvo nustacius berniuka smile.gif , bet sake 80 proc, taciau vandenu tyrimas parode mergaite, manau kad jis jau 100 proc. kaip as dziaugiuosi, ne del to kad mergaite ar berniukas, bet man kazkada bureja pries 10 metu buvo isburus kad turesiu 2 dukras, ne sunus, o jos burtai labai jau pildesi, na tie nesusije su vaikais, tai va buvau issigandus kad nebus to berniuko sad.gif, bet cia taip, siaip as tokia realiste netikiu burejais, ekstrocensais ir t.t. bet zinot visko prisigalvoji belaukdama atsakymu...

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 03, 13:23)
Turim nauja akcija.Labai noriu paprasyti visu norinciu ir galinciu prisideti,kad skyrelis pasipildytu dar viena nestuke.Juk musu niekada nebus per daug,ar ne?

http://www.supermama...howtopic=811877

butinai prisidesiu, palaikau afrodite ir labai sergu uz jos sekme wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! Norejau paklausti ar besiruosdamos gimdymui ziurite visokius gimdymo video,as pries kelias dienas paziurejau tokia laida "one born every minute" ten rodo gimdymus ir mane kazkaip blogai paveike,nes buvau labai ramiai ir uztikrintai nusiteikusi,bet po tos laidos kazkaip isibaiminau ir vos beuzmigau.Taigi nusprendziau,kad daugiau jokiu laidu ar video nebeziuresiu,kad saves nenervinti.Nors siaip anksciau esu maciusi,ir per nestumo pamokeles ziurejom ir studentavimo metais teko ligoninej matyti,nes esu susijusi su medicina,bet kazkaip niekad nebuvo manes taip stipriai paveike.O gal cia i pabaiga hormonai? kazkoks nerimas apeme,iki gimdymo liko 1 diena fear.gif
Atsakyti
vasareuk, man kaip tik daugiau aiskumo ivede visi tie filmukai, ziurejau per youtube kelis, tycia rinkaus natur, su epiduru ir cp, perziurejau visus ir buvau rami ax.gif
gali buti ir hormonai taip paveike, manau, kad vertetu paziureti koki nors filmuka su gimdymu namuose ar kazka panasaus, gal vandeny, ten kazkaip pastebejau viskas parodyta graziai ruzavai ir pukuotai-gal nuramins mirksiukas.gif

arba visai neziurek, uzsiimk tas dieneles megztamas mintis nukreipiancia veikla, juk to kaip bus nenumatysi 4u.gif

linkiu ramaus, sklandaus ir nepamirstamo susitikimo su maziuku/e 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 02 03, 13:00)
vasareuk, man kaip tik daugiau aiskumo ivede visi tie filmukai, ziurejau per youtube kelis, tycia rinkaus natur, su epiduru ir cp, perziurejau visus ir buvau rami ax.gif
gali buti ir hormonai taip paveike, manau, kad vertetu paziureti koki nors filmuka su gimdymu namuose ar kazka panasaus, gal vandeny, ten kazkaip pastebejau viskas parodyta graziai ruzavai ir pukuotai-gal nuramins mirksiukas.gif

arba visai neziurek, uzsiimk tas dieneles megztamas mintis nukreipiancia veikla, juk to kaip bus nenumatysi 4u.gif

linkiu ramaus, sklandaus ir nepamirstamo susitikimo su maziuku/e 4u.gif

Aciu uz gerus palinkejimus 4u.gif
Pradzioj nestumo ziurejau ir dziaugiausi,nes kaip sakai,inese daug aiskumo,esu maciusi ir tuos vaizdelius namie ir vandeny(beje pati labai noriu vandeny tai labai tikiuosi,kad baseinas bus neuzimtas),bet vat i pabaiga kazkaip protas supanikavo,na nurasysiu viska ant hormonu ir daugiau nebeziuresiu,geriau uzsiimsiu vonios generaline smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif , registruojuosi naujuose namuciuose.
Taip norejau ruzavai nusispalvint, bet ir vel nepavyko blush2.gif , Streamy, tai i temos gala tave informuot az ax.gif ?

Mila, kokie jus jau dideli bigsmile.gif , antra trimestra pradejot ir judesiukus jau jauti wub.gif . Tik ko del ju nerimauji, juk pati puikiai zinai, kad dar labai anksti, kad ju daug jaustum. Niu bet mes jau tokios esam, kad ir ne pirmas nestumas, juk ramioms but neiseina doh.gif

As pastaruoju metu visiska kerepla pasidariau doh.gif , sianakt sugebejau i busimo leliuko lovytes krasta koja labai stipriai susitrenkt, net saldziau, nes guzas i sauja tilpo, tik aciu D, kad keliais centimetrais toliau nuo lovytes soninio krasto, tai vel pilva buciau trenkus gan stipriai unsure.gif , vel i ligonine butume leke, ir per kelias savaites butu jau antras kartas, net geda i priemima uzeit butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2012 02 03, 14:45)
Aciu uz gerus palinkejimus  4u.gif
Pradzioj nestumo ziurejau ir dziaugiausi,nes kaip sakai,inese daug aiskumo,esu maciusi ir tuos vaizdelius namie ir vandeny(beje pati labai noriu vandeny tai labai tikiuosi,kad baseinas bus neuzimtas),bet vat i pabaiga kazkaip protas supanikavo,na nurasysiu viska ant hormonu ir daugiau nebeziuresiu,geriau uzsiimsiu vonios generaline smile.gif

taip. generaline yra gerai thumbup.gif

QUOTE(milima @ 2012 02 03, 14:54)
Sveikutes  4u.gif , registruojuosi naujuose namuciuose.
Taip norejau ruzavai nusispalvint, bet ir vel nepavyko  blush2.gif , Streamy, tai i temos gala tave informuot az  ax.gif ?

Mila, kokie jus jau dideli  bigsmile.gif , antra trimestra pradejot ir judesiukus jau jauti  wub.gif . Tik ko del ju nerimauji, juk pati puikiai zinai, kad dar labai anksti, kad ju daug jaustum. Niu bet mes jau tokios esam, kad ir ne pirmas nestumas, juk ramioms but neiseina  doh.gif

As pastaruoju metu visiska kerepla pasidariau  doh.gif , sianakt sugebejau i busimo leliuko lovytes krasta koja labai stipriai susitrenkt, net saldziau, nes guzas i sauja tilpo, tik aciu D, kad keliais centimetrais toliau nuo lovytes soninio krasto, tai vel pilva buciau trenkus gan stipriai  unsure.gif , vel i ligonine butume leke, ir per kelias savaites butu jau antras kartas, net geda i priemima uzeit butu  blush2.gif

Dekui wub.gif nemazi jau aha blush2.gif
nera taip kad nerimauju, tiesiog rasiau, kad nori nenori vis tiek minciu visokiu kyla, to neisvengsi, taip jau yra biggrin.gif
kas del nerangumo-stadija cia tokia, matyt, prasidejo irnesakyk.gif linkiu kantrybes, pagimdzius, zinai gi, praeis biggrin.gif
db pilvuziukas tikriausiai nemazas, tai ir kliuni visur 4u.gif
aciu D, kad gerai viskas baiges, ba su tom ligoninem, tai oi unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2012 02 03, 15:45)
Aciu uz gerus palinkejimus  4u.gif

Mergyt, ir taip jau esi visa "uzsiemus" mintim apie gimdyma, tai nebeaudrink daugiau savo vaizduotes, nes tau vis tiek bus kitaip nei youtube ar dar kur parodyta mirksiukas.gif Taigi eik geriau tos vonios kuopti, nes paskui nebus kada tongue.gif

As tai samoningai vengiu dabar tokiu ir panasiu vaizdu, nes zinau, kad jeigu pradeciau ziureti kokius CP, tai rimtai is ligonines pabegciau atejus laikui hihihi.gif

Einu siandien i kazkokia parde, ten maciau graziu maitinimo liemeneliu turi rolleyes.gif Nes tos paprastos maitinanciom skirtos tai baisios kaip gyvenimas doh.gif O as noriu grazi mamyte but flirt.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Streamy, aciu uz nauja temele 4u.gif

QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 02 02, 23:06)
Ar ilgam, nežinau. Darys kažkokius tai tyrimus. Klausiau gydytojos, bet šiandien man neatsakė, kiek tai užtruks.

Tikekimes, kad neilgai 4u.gif Laukiam sugriztant mirksiukas.gif

QUOTE(kristinuke @ 2012 02 03, 08:34)
Vakar buvau apžiūroje ir man davė siuntimą šiam tyrimui. Sakė, nuo 24 iki 28 sav.

Aciu 4u.gif

Mila, kaip smagu, kad islindai is pogrindzio, o tai jau buvau pradejus nerimaut blush2.gif

QUOTE(Tanga @ 2012 02 03, 12:37)
Šįryt kažkodėl pilvuko apačią maudžia. Lyg tempia, lyg duria, lyg apendicito vietoje, lyg kiaušidėse. Kol guliu nieko, atsistoju skauda, net norisi susirietus vaikščioti. O gal čia tie raiščiai tempiasi? Gal reikia vėl magnio pagerti?

Kiausides nestumo metu turetu buti ramybes busenoj mirksiukas.gif Tikrai butu ne pro sali isgerti magnio 4u.gif O siaip tu jo negeri?

QUOTE(Beta1 @ 2012 02 03, 16:17)
Einu siandien i kazkokia parde, ten maciau graziu maitinimo liemeneliu turi  rolleyes.gif  Nes tos paprastos maitinanciom skirtos tai baisios kaip gyvenimas  doh.gif  O as noriu grazi mamyte but  flirt.gif

Kas cia per parde?
Atsakyti
panikuoju po truputį. kaip atrodo paruošiamieji sąrėmiai? iškažkur išlindo tikras mmm jausmas su visu papykinimu. nepasakysiu, kad kažką labai skauda, bet maudalioja visur po truputį. nugarą ir tą pradėjo nejuokingai laužti.
gal jau iki AK palėkt kad patikrintų, ar dar nepulti panikuoti?
kai guliu, lyg ir rimsta viskas. kai atsikeliu iš lovos ir vėl atsiranda skausmai.
gimdyt dar nenoriu, anksti gi unsure.gif
Atsakyti