Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(milima @ 2012 02 03, 14:54)
Sveikutes  4u.gif , registruojuosi naujuose namuciuose.
Taip norejau ruzavai nusispalvint, bet ir vel nepavyko  blush2.gif , Streamy, tai i temos gala tave informuot az  ax.gif ?

Greičiausiai būsiu pražiopsojusi, kad pas tave mergytė ax.gif bet jau pasižymėjau 4u.gif Dabar net juokas buvo paėmęs, nes tave buvau netyčia nuspalvinusi ružavai, tai kol atitaisiau, pasirodo be reikalo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 03, 13:23)
Turim nauja akcija.Labai noriu paprasyti visu norinciu ir galinciu prisideti,kad skyrelis pasipildytu dar viena nestuke.Juk musu niekada nebus per daug,ar ne?

http://www.supermama...howtopic=811877

Aciu, Keberiokst, kad tokios saunuoles su Citu esate. Skaiciau ir verkiau darbe sededama. Butinai prisidesiu.
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 02 03, 18:23)
panikuoju po truputį. kaip atrodo paruošiamieji sąrėmiai? iškažkur išlindo tikras mmm jausmas su visu papykinimu. nepasakysiu, kad kažką labai skauda, bet maudalioja visur po truputį. nugarą ir tą pradėjo nejuokingai laužti.
gal jau iki AK palėkt kad patikrintų, ar dar nepulti panikuoti?
kai guliu, lyg ir rimsta viskas. kai atsikeliu iš lovos ir vėl atsiranda skausmai.
gimdyt dar nenoriu, anksti gi  unsure.gif

Na zinok man irgi buna panasiu i mmm paskaudenimu 4u.gif paruosiamieji saremiai turetu praeiti pakeitus poza, prigulus ir pan. 4u.gif stebek, jei skausmas stipreja, nesiliauja, kartojasi, vaziuok i AK pasitikrinti 4u.gif kol kas dar nepanikuojam 4u.gif
Atsakyti
Rute,man irgi uzeina karts nuo karto.Siandien tokie visai nelinksmi,bet ne pastovus ir vis praeina.Jei reguliariai butu,gal ir vaziuociai pasitikrint ax.gif
Atsakyti
Rute, nueik i dusa ir jeigu jame bunant vis dar jausi tuos saremius, tuomet gal ir palekciau iki AK g.gif O ir siaip jeigu jausmas ne koks, nuvaziuok, ten tikrai visi labai malonus mirksiukas.gif

Valerie, kazkokia Lilu, Vilniuj.Ka tik grizau, tai jau kokia grazi busiu rolleyes.gif biggrin.gif ir kainos visai nesikandzioja.Nusipirkau 3 maitinimo liemeneles, naktinukus taip pat maitinancioms, kelnaites po gimdymo, kad pilvas greiciau i vieta suliptu atgal ir uz viska sumokejau netoli 400 lt.Uz tiek pirkiniu, nemanau, kad daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 02 03, 16:52)
Mila, kaip smagu, kad islindai is pogrindzio, o tai jau buvau pradejus nerimaut  blush2.gif
Kiausides nestumo metu turetu buti ramybes busenoj  mirksiukas.gif Tikrai butu ne pro sali isgerti magnio  4u.gif  O siaip tu jo negeri?

Geriu, bet dabar pertraukėlę darau. Reikės dėl šventos ramybės dar pagerti.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 03, 10:49)
Labas rytas damos  4u.gif

Alda, lovyte sudesim dar ne artimiausiom dienom, nes ten visa supimo sistema, tai MB nesiryzta pats imtis sio darbo, prasysim pagalbos kazko, kas turi nagingas rankas sitiems darbams  tongue.gif

vajej vajej, o as tikejausi, kad apsispresiu greiciau pamacius kaip ji atrodo. ir dar idomu kaip tas supimasis. negirgzdes ir nebraske tas visas mechanizmas? na gal lb jau ilgai nelauksit vis tiek smile.gif
Atsakyti
klausykit,o jus po gimdymo koki nors korseta planuojat nesioti?Ar pasiteisina jie?

Tiesa,rasau gimdymo plana-klausimas vaikuti paduoti tik gimusi ar apvalyti ir tada paduoti?Kaip cia dazniausiai buna?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 03, 18:13)

Valerie, kazkokia Lilu, Vilniuj.Ka tik grizau, tai jau kokia grazi busiu  rolleyes.gif  biggrin.gif  ir kainos visai nesikandzioja.Nusipirkau 3 maitinimo liemeneles, naktinukus taip pat maitinancioms, kelnaites po gimdymo, kad pilvas greiciau i vieta suliptu atgal ir uz viska sumokejau netoli 400 lt.Uz tiek pirkiniu, nemanau, kad daug  g.gif

Nu geru dalyku tam vilniuj yra. as cia kada kotrynoj paziurejau, tai ojojoj kokios baisios tos liemeneles. mano mociutei pats tas butu doh.gif ir nepirkau aisku. bet reikes kazkur ieskot. gal kaune mergaites ka gero zinot?

Rute, jei lb nerimauji, vziuok, kad paziuretu. apsiraminsi bent wink.gif
Atsakyti
Rute, reikėtų nuvažiuoti iki ligoninės dėl visa ko. Man buvo tas pats 28 sav. Pastatė magnio lašinę, nurimo per porą dienų. Pagulėjau ligoninėj 5 dienas. Būna tokie paruošiamieji, bet geriau jau nerizikuoti.
jeigu važiuosi, tai susikrauk tašę, nes vis tiek paguldys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 03 vasario 2012 - 17:29
QUOTE(Alda1 @ 2012 02 03, 18:20)
vajej vajej, o as tikejausi, kad apsispresiu greiciau pamacius kaip ji atrodo. ir dar idomu kaip tas supimasis. negirgzdes ir nebraske tas visas mechanizmas? na gal lb jau ilgai nelauksit vis tiek smile.gif

Zinok neskubam, nes patys ja matem savom akytem ir ciupinejom savom rankytem biggrin.gif Kai ka galiu pasakyt is karto, kad supama negirgzra ir kitokiu garsu neleidzia, o ir atrodo tvirtai, ne skysta tokia.Nes nu pagalvok, jeigu is jos pasidaro lova didesniam vaikui, tai ji jau pati savaime turi tvirtesne buti.Tai jeigu mano patariamasis balsas i dangu eina, tai man kazkaip nebaisu del sito pirkinio rolleyes.gif Nes matai, dabar su MB apsiziurejom, kad print pastatyti lovyte, tiek apsiverte daigtais, kad patys laipom tarp ju kojas kilnodami, tai norim palaukti kol ta buitis susitupes per ateinancias pora savaiciu, perkelsim mano pirmoka i kita kambari, tada galesim pilnai atsiduoti princo atejimo pasiruosimui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 03 vasario 2012 - 17:31
ačiū už nuraminimą ir patarimus. 4u.gif palindau po dušu, mmm skausmo lyg ir nebėra, nors pilvukas ir nelabai ramus bei kietokas. nu ką bandau kol kas gulinėti, jei nepraeis ir bus neramu pašoksim iki antakalnio.
Atsakyti