Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(SweetCheery @ 2012 02 07, 14:59)
Gal kas bandėte šias dirbtines Essence blakstienas ?

g.gif

Turėjau , nieko gero negaliu pasakyt. Jos tokios labai barbiškos , plastmasinės schmoll.gif labai sunkiai prisilipdo ,o jeigu ir prisilipdo tai paskui laaabai sunku nuimti . Man dar ir akis sudirgino doh.gif Nevertos dėmesio unsure.gif
Atsakyti
Abiejuose Kauno Laisvės alėjos "Droguose" yra "Circus Circus" kolekcija, daugeliui prekių (ir ne tik limituotoms) - nuolaidos. Atrodo, kad tame "Droge", kur prie centrinio pašto, nuolaidų mažiau. O "Eurokos", kuris netoli fontano - nuolaidos tik "Vampire's Love" kolekcijai. Pati nieko niekur nepirkau, nes ieškojau "Stay with me" blizgių, o būtent jų nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(SweetCheery @ 2012 02 07, 14:59)
Gal kas bandėte šias dirbtines Essence blakstienas ?

user posted image

g.gif

Man patiko. rolleyes.gif Tikrai sunkiai neprisiklijavo, bent man. Ir nuimti jas nebuvo sunku. 4u.gif Dėl to ne blakstienos kaltos, o klijai. rolleyes.gif O ir nėra labai jos tokios barbiškos. Nors gal taip man atrodė, nes jas pirkau po nusiėmimo priaugintų blakstienų. smile.gif
Atsakyti
Merginos, kurie akiu piestukai labiausiai verti demesio? smile.gif Megstu gerai besilaikancius, minkstesnius piestukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute1 @ 2012 02 08, 10:09)
Merginos, kurie akiu piestukai labiausiai verti demesio? smile.gif  Megstu gerai besilaikancius, minkstesnius piestukus ax.gif

As turiu toki ruda, pakankamai gerai laikosi, minkstas. Patinka, kad issukamas, nereikia drozti smile.gif

user posted image
Atsakyti
nusipirkau gelini akiu pravedima. tikras slamstas,pinigu ismetimas. viskas nuplaukia:(
Atsakyti
QUOTE(melancholia @ 2012 02 10, 00:58)
nusipirkau gelini akiu pravedima. tikras slamstas,pinigu ismetimas. viskas nuplaukia:(

Turbūt pirmą kartą matau neigiamą atsiliepimą apie šį produktą blink.gif Visa youtubė pamišus dėl jo, panos siunčiasi net iš kitų šalių ir giria giria giria biggrin.gif Mačiau milijoną atsiliepimų, kad jis geresnis, nei MAC.. O čia prašau, tikras šlamštas biggrin.gif
Atsakyti
oho! as irgi nustebau, pamacius toki komentara... gal negeros laikymo salygos parduotuvej buvo, kad taip neissilaiko ant jusu g.gif g.gif
kaip tik vakar dar kazkoki video ziurejau, kur mergina lygino mac ir essence. Sake, kad pastarasis geriau ax.gif nors pati nebandziau to essence pravedimo. Nes nelabai patinka atsiliepimai ,kad sunkiai nusiplauna paskui...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 07:16)
Turbūt pirmą kartą matau neigiamą atsiliepimą apie šį produktą
Aš irgi. Man tai jis labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melancholia @ 2012 02 09, 23:58)

g.gif
man tai jis suuuper. daug geresnis už n skaičių kitų gamintojų rolleyes.gif
Atsakyti
Domina atsiliepimai apie nagų lako džioviklį "Express dry drops" 4u.gif
Atsakyti
Super nagų lakas thumbup.gif labai patiko

(antras iš kairės):

user posted image
Atsakyti