Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Nu as 10 metu uz Jus jaunesne,tai man dar gal ir galima su blizgalais pasilakuot biggrin.gif Nors is tolo tiesiog atrodo kad nagai melyni,be jokiu blizgalu, tik is arti paziurejus matos smile.gif
Tai va, kad cia merginos prisigyre kad geros akcijos jiems droge,tai ir lekiau issiziojus biggrin.gif
Beje, Jusu paikeitimas labai ispudingas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sals@ @ 2012 02 11, 16:26)
ar vertas demesio?
user posted image

neblogas, sepetelis patogus ir mazas, dazo gerai, akiu negrauzia thumbup.gif bent jau man dazo taip pat kaip l'oreal million lashes g.gif
Atsakyti
isbandziau ta "greito nagu lako dziovinimo" purskala. sudas iskart reikejo ismest. nagai dziuvo 3k. ilgiau negu be purskalo schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 02 12, 22:16)
neblogas, sepetelis patogus ir mazas, dazo gerai, akiu negrauzia thumbup.gif

Man ir visai patiko, nors antrą kart nepirkčiau, trupa labai.
Atsakyti
O blakstienos nepradeda byrėt po essence tušų? smile.gif Nesu tikra, bet prieš kokius porą metų lyg ir esu bandžiusi, o paskui vakare su valikliu nubraukdavau 3-4 blakstienas. bijau.gif Tik vat neprisimenu, ar ten essence buvo. Kažkoks nebrangus.
Atsakyti
Man nuo rozinio tuso byrejo verysad.gif O patiko kaip dazo, be to pigus labai.
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 02 13, 20:04)
O blakstienos nepradeda byrėt po essence tušų? smile.gif Nesu tikra, bet prieš kokius porą metų lyg ir esu bandžiusi, o paskui vakare su valikliu nubraukdavau 3-4 blakstienas. bijau.gif  Tik vat neprisimenu, ar ten essence buvo. Kažkoks nebrangus.

jup. butent taip ir man buvo nuo rozinio ir oranzinio tusu. kitu nebebandziau schmoll.gif
Atsakyti
Kaip įdomiai g.gif Aš naudojau jau natrą rožinį tušą, tai nebyra man blakstutės rolleyes.gif
Atsakyti
Gal pas kai kurias silpnesnės blakstienos. Nerizikuosiu vis dėlto. Ir taip stengiuosi vos grįžus nusivalyt viską, kad tik kuo trumpiau būtų ant blakstienų, o savaitgaliais visokiais aliejais išsimozojus. lotuliukas.gif Bet užtat pieštukai akims jų tai super. smile.gif
Atsakyti
user posted image
siandien isigijau si laka ir jau isbandziau, tai likau patenkinta - gerai dengiasi, greit dziuna, nedidele kaina smile.gif idomu, kiek laikysis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2012 02 13, 22:42)
siandien isigijau si laka ir jau isbandziau, tai likau patenkinta - gerai dengiasi, greit dziuna, nedidele kaina  smile.gif idomu, kiek laikysis smile.gif

laikosi tikrai labai gerai thumbup.gif Norėčiau tokio labiau kreminės spalvos, o ne pilkos. Kažkaip beryšio nagai atrodo pilki. Gal, kad aš apskritai pripratus prie natūralių nagų. Nors ant kitų tai man gražu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 14 vasario 2012 - 00:35
QUOTE(Balalaika. @ 2012 02 14, 00:35)
laikosi tikrai labai gerai  thumbup.gif  Norėčiau tokio labiau kreminės spalvos, o ne pilkos. Kažkaip beryšio nagai atrodo pilki. Gal, kad aš apskritai pripratus prie natūralių nagų. Nors ant kitų tai man gražu.

Man irgi truputi keista buvo siandien su tokiais nagais, na, bet meginau pilkos spalvos rubus siek tiek derint biggrin.gif Buvo, kas pagyre, bet paciai tai dar reiks priprast, manau smile.gif

Beje, gal matete kuriam nors Vilniaus droge tuos naujus kvepalus is Circus kolekcijos? ax.gif Kiek maciau, visur tik testeris stovi.
Atsakyti