Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas

Knopke, ačiū už atsakymą smile.gif 4u.gif padėjot man apsispręsti, keliausiu pas Jūsų gydytoją smile.gif
Atsakyti
Merginos nei viena nesidomejote/nesidejote componeer? 4u.gif
Beskaitydama apie estetini blombavima radau ir apie tai prodento puslapyje:

Tiesioginės kompozito laminatės Componeer – tai polimerizuotos ir iš nano-hibridinio kompozito iš anksto pagamintos ypatingai plonos plokštelės. Šis metodas yra tarpinis variantas tarp estetinio plombavimo ir laboratorijose gaminamų veneringų (laminačių).

http://www.componeer.../short_version/

Filmuka perziurejau, sudomino visai, tik idomu kaip del pliusu, minusu ir t.t. Ir tas kainos nurodymas ...nuo...kazkaip optimistiskai nenuteikia, turbut butu gerokai brangiau nei mano planuojamas estetinis blombavimas.

Atsakyti
Ka gi, uzsirasiau ir as konsultacijai pas gyd. Sigita Morkuviene, tik labai jau eiles, maniau greit pakliusiu, o pasirodo spalio antros puses teks laukti smile.gif Labai idomu, ka patars ir tikiuosi samatele pateiks, kad preliminariai zinoti, kiek tukstantuku reikes paaukoti "tiuningui" smile.gif Manau, reikes tvarkyti sesis dantis virsuje ir gal tris apacioje...labai tikiuosi, kad pavyks i 4000Lt sutilpti,nes dantys tiesus, tik tarpai tarp dantu, o apacioje virsunes nuluzusios.
Atsakyti
Gal kas Jau yra pasidare cerec porcialiano lamines? Labai lauksiu atsiliepimu.
Taip Pat noriu paklausti , gal yra kas daresi pas Simona Preisegalaviciene amadentoj maironio gatvej Kaune ?
Atsakyti
QUOTE(Anitta1985 @ 2013 09 28, 17:49)
Gal kas Jau yra pasidare cerec porcialiano lamines? Labai lauksiu atsiliepimu.
Taip Pat noriu paklausti , gal yra kas daresi pas Simona Preisegalaviciene amadentoj maironio gatvej Kaune ?

Prieš metus esu ,,restauravusi" aštuonis priekinius dantukus CEREC laminatėmis. Pakankamai brangus malonumas- tačiau esu labai patenkinta, nes dantų būklė buvo labai prasta ( pradedant geltona spalva, nuolatiniais plombavimais). Ar tai ilgalaikis malonumas- parodys laikas...
Atsakyti
QUOTE(satko @ 2013 09 29, 18:41)
Prieš metus esu ,,restauravusi" aštuonis priekinius dantukus CEREC laminatėmis. Pakankamai brangus malonumas- tačiau esu labai patenkinta, nes dantų būklė buvo labai prasta ( pradedant geltona spalva, nuolatiniais plombavimais). Ar tai ilgalaikis malonumas- parodys laikas...

Gal pasakykite pas ka darete? Labai idomu butu 4u.gif ruosiuosi daryti kaip tik neuzilgo
Atsakyti
bet jau tos laminates zymiai labiau pakenkia dantukui?
manyciau taip, nes ca jau reikia nemazai nuslifuoti dantuko, kad priklijuot..as domejausi tuo, tai kai daktaras vaizdziai parodo, akd is mano dantu liktu tik pagaliukai, ant kuriu klijuotu laminates - noras dingo, jau kai nebera ka daryt, tuomet laminates, protezavimas, bet kol eina zaisti su estetiniu plombavimu blush2.gif
mano dantu bukle buvo tragiska, nekalbu, akd priekyje buvo po 3 plombas dantyje doh.gif o kur dar tamsus kiti ir atsikise, nuskile iltiniai doh.gif bet as laminates rinkciausi jau velesniam laike, isbandziusi estetini plombavima 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 09 30, 08:22)
bet jau tos laminates zymiai labiau pakenkia dantukui?
manyciau taip, nes ca jau reikia nemazai nuslifuoti dantuko, kad priklijuot..as domejausi tuo, tai kai daktaras vaizdziai parodo, akd is mano dantu liktu tik pagaliukai, ant kuriu klijuotu laminates - noras dingo, jau kai nebera ka daryt, tuomet laminates, protezavimas, bet kol eina zaisti su estetiniu plombavimu blush2.gif
mano dantu bukle buvo tragiska, nekalbu, akd priekyje buvo po 3 plombas dantyje doh.gif o kur dar tamsus kiti ir atsikise, nuskile iltiniai doh.gif  bet as laminates rinkciausi jau velesniam laike, isbandziusi estetini plombavima 4u.gif  4u.gif

Sunku is tikro pasakyti, bet kiek Dabar ieskau ir skaitau tai paskaiciau prof. Cernikio nuomone, taip Pat neodentos puslapi , be to paziurejus kaip daromos laminates CEREC masina youtubej pas I.Ivance vivadens tai tos pacios ploniausios porceliano laminates,tai galiu tikrai pamatyti kad dantis nusislifuoja tik 2 proc, ir ju pranasumas net neabejotinas. Aisku renkuosi Dabar as kas geriau, tai labai svarbi bet kuri nuomone.
P.s knopke, laukiu atsakymo is breivienes, smile.gif matysim ka ji pasiulys 4u.gif
Atsakyti
laminavimo minusas- tikrai labai smarkiai nušlifuoja dantukus ( o gal tai priklauso nuo pačių dantų būklės? g.gif ), jei įmanoma, tai tik plombuoti, tačiau kai nebėra kitos išeities, tenka rinktis laminavimą. Aš ir ilgai ieškojau informacijos , žiūrėjau vaizdinę medžiagą, visur rodo tik minimalų dantų nušlifavimą... Gaila , kad beveik nėra informacijos forumuose iš žmonių, kurie tai jau pasidarė. Gydytojai garantavo, kad tai ilgalaikis malonumas- na gyvenimas parodys, bet aš kol kas esu patenkinta, pagaliau turiu gražią šypseną... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anitta1985 @ 2013 09 30, 15:04)
Sunku is tikro pasakyti, bet kiek Dabar ieskau ir skaitau tai paskaiciau prof. Cernikio nuomone, taip Pat neodentos puslapi , be to paziurejus kaip daromos laminates CEREC masina youtubej pas I.Ivance vivadens tai tos pacios ploniausios porceliano laminates,tai galiu tikrai pamatyti kad dantis nusislifuoja tik 2 proc, ir ju pranasumas net neabejotinas.  Aisku renkuosi Dabar as kas geriau, tai labai svarbi bet kuri nuomone.
P.s knopke, laukiu atsakymo is breivienes,  smile.gif matysim ka ji pasiulys 4u.gif

buvau neodentoje ir po ju paaiskinimo, papiesimo - apie laminates galvosiu tik veliau, kai reikes velei tvarkyti..pirmuma teikiu plombavimui 4u.gif 4u.gif nes parode, akd mano dantys atrodytu tarsi pagaliukai, aciu, tai jau panasu kaip protezavimas..tad...

lauksiu ir as ziniu is jusu kaip pavyko derinti 4u.gif
Atsakyti
nu va , o man pasake , kad nusislifuoja visai mazai , arba is vis nesislifuoja g.gif , turbut priklauso nuo situacijos. Labai daug klausimu iskyla, bet toliau ieskau geriausio varianto.
Labiausiai nepatinka man tai, kad estetiniu pakinta spalva po kurio laiko, nes plomba sugeria dazancias medziagas, o porcelianas islieka nepakites.Ir dar tai , kad raso, kad estetinis vistiek zemesnej grandyje negu venyrai.

knpke,del neodentos , tai jie laminates daro laboratorijoje. As kalbu apie naujausia ju gamyba CEREC masinoj,jie tiesiog jos neturi. is tikro idomu tas nuslifavimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anitta1985: 30 rugsėjo 2013 - 20:27
Jeigu dantukai pakankamai geros būklės- tai tik estetinis (žinoma kokybiškas) plombavimas....Laminates juk suspėsi ir vėliau g.gif Aš norėjau pagerinti ne tik pačią dantų būklę , bet ir atspalvį- rinkausi baltesnes laminates smile.gif
Atsakyti