Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

QUOTE(kuziux @ 2013 01 29, 13:15)
Sveikos merginos, visai netikėtai užtikau tokią temelę. Pradedu ir aš savo didžiausią įšūkį - 13200 detalių, nežinau ar užteks kantrybės, net neįsivaizduoju kaip tokią prilipdyt prie sienos  g.gif
Pasipasakosiu kaip seksis smile.gif

Sveika 4u.gif Na ir iššūkį priėmei bigsmile.gif Kur dėlioji, ant žemės ar ant stalo? Koks jos dydis?
QUOTE(pa_radize @ 2013 01 29, 14:14)
Prisimenu ir aš karts nuo karto tą užsiėmimą  biggrin.gif
Paskutinė sudėliota. 1000 detalių, užsiknisau juodai- tokio smulkumo viskas  doh.gif  doh.gif

Faina, oi man tokios patinka thumbup.gif
Atsakyti
[quote=plium-bum,2013 01 29, 18:26]
Sveika 4u.gif Na ir iššūkį priėmei bigsmile.gif Kur dėlioji, ant žemės ar ant stalo? Koks jos dydis?

Nežinau kuri kurią įveiksim lotuliukas.gif Ryt pafotkinsiu, nes dabar vaikai užėmė stalą su savo pūzlėm smile.gif Tai man teko savo žaislus susidėt smile.gif
Sudėliotos matmenys 2,92 m x 1,35 m - mums visą sieną svetainėj uždengs smile.gif tik neįsivaizduoju kaip reiks pakabint, ant ko suklijuot... Visas paveikslas padalintas į 6 lygias dalis, dėžėj gražiai sudėti 6 maišeliai po 2204 detales, jei viskas būtų vienoj krūvoj-net nebūčiau pradėjusi smile.gif bet galutinis variantas-tai vientisas paveikslas. Dėlioju ant putų polisterolo lapo 1x1m, o nat kito tokio pat detalės atverstos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kuziux @ 2013 01 29, 20:44)

Nežinau kuri kurią įveiksim  lotuliukas.gif  Ryt pafotkinsiu, nes dabar vaikai užėmė stalą su savo pūzlėm smile.gif Tai man teko savo žaislus susidėt smile.gif
Sudėliotos matmenys 2,92 m x 1,35 m - mums visą sieną svetainėj uždengs smile.gif tik neįsivaizduoju kaip reiks pakabint, ant ko suklijuot...  Visas paveikslas padalintas į 6 lygias dalis, dėžėj gražiai sudėti 6 maišeliai po 2204 detales, jei viskas būtų vienoj krūvoj-net nebūčiau pradėjusi smile.gif bet galutinis variantas-tai vientisas paveikslas. Dėlioju ant putų polisterolo lapo 1x1m, o nat kito tokio pat detalės atverstos smile.gif

Nesakyk dar kad puzzle su arkliais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plium-bum: 29 sausio 2013 - 20:01
QUOTE(pa_radize @ 2013 01 29, 17:11)
Matelyk, kaip pažiūrėsi  biggrin.gif  Detalių lyg ir nedaug, bet iš kitos pusės- labai daug smulkių ir gana neryškių detalių, kurios ėda nervus  lotuliukas.gif

buna tokiu apgaulingu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kuziux @ 2013 01 29, 19:44)
Sudėliotos matmenys 2,92 m x 1,35 m

doh.gif tokios net netureciau kur sudelioti. visa svetaines grindu laisva plota uzimtu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Man šičia patiko- įspūdinga thumbup.gif
Kada nors gal šaus galvon ką nors panašaus sudėliot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pa_radize @ 2013 01 29, 21:57)
Man šičia patiko- įspūdinga  thumbup.gif 
Kada nors gal šaus galvon ką nors panašaus sudėliot  biggrin.gif

Čia tai gera thumbup.gif Paveikslėlis matytas, bet dydis nustebino, kiek teko skaityti, visur rašo, kad 24000 detalių didžiausia g.gif http://www.worldslargestpuzzle.com/
Atsakyti
nerealios deliones bigsmile.gif tokias sudejus tikrai galima kabinti ant sienos thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(kuziux @ 2013 01 29, 11:15)
Sveikos merginos, visai netikėtai užtikau tokią temelę. Pradedu ir aš savo didžiausią įšūkį - 13200 detalių, nežinau ar užteks kantrybės, net neįsivaizduoju kaip tokią prilipdyt prie sienos  g.gif
Pasipasakosiu kaip seksis smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif olialia dydis! labai smalsu koks paveikslas

QUOTE(Matelyk @ 2013 01 29, 13:03)
ir man kazkodel neatrodo labai sudetinga  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aha aš ir pagalvojau kad gal nėra tokia sudėtinga, atrodo atskiri paveiksliukai matos, ddaugiau suijungia.

QUOTE(kuziux @ 2013 01 29, 18:44)
mums visą sieną svetainėj uždengs smile.gif tik neįsivaizduoju kaip reiks pakabint, ant ko suklijuot... 

nu čia dar vienas iššūkis aišku, bus. g.gif bet galvoju, tokią ant sienos priklijavus kai jau nubluks nuo saulės, tes lupt viską lauk, nebus gaila? g.gif
na iš kitos pusės per metus nenubluks. o po daugiau gal jau ir atsidžiaugę visi būsit ..

jau mN GĖDA, reikia traukt savo puzlę iš spintos ir baigtr dėliot, kaip pastrigau, tai pastrigau ,ir stovi, na ir laiko nebuvo ir noro, ir dar tokios dienos apniukę schmoll.gif doh.gif nes nedelioju prie dirbtinės .
Atsakyti
Šitą dėlionę dėliojau ir kaifavau - superinė kokybė, širdžiai mielas paveikslėlis wub.gif Labai patiko thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
o kiek dalių?

vaizdas ne mano skonio, tai negaliu sakyt nieko daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 02 01, 19:59)
o kiek dalių?

vaizdas ne mano skonio, tai negaliu sakyt nieko daugiau  ax.gif

1000 4u.gif O kokios tau patinka?
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2013 02 01, 18:49)
1000 4u.gif  O kokios tau patinka?

o tai nemaža, iš foto galvojau kad mažesnė.

o kokios man patinka, visi afrikietiški motyvai (tokią ir turiu pradėjus dėliot), virtuvės motyvai, t.y. maistas, tos makaroninės, knygos. na kitos ir, turiu pamatyt, kad pasakyčiau patinka ar ne smile.gif
Atsakyti