QUOTE(plium-bum @ 2013 01 12, 18:50)
Aš irgi vakarais dažniausiai baigiu, tai foto nelabai kokybiškos gaunasi, su blizgesiu, iškraipytom spalvom. Vis žadu neišardyti, sulaukti dienos šviesos ir tik tada nufotografuoti, bet tai kad tik savaitgalį tą dienos šviesą namuose matau, juk išeini į darbą ir grįžti su tamsa... O eilėje, kaip ir pas tave, juk kitos dėlionės laukia (pas mane penkios)

Tai kaip jau gaunasi tos foto, taip ir gerai

Man puzliavimo manija prasidėjo, kai 4 mėn. po operacijos namie sėdėjau, taip ir nepraeina, nors ir laisvo laiko nebe fontanai, dar ir su vaikais reikia užsiimti, ir pasportuot reikia nulėkt, ir knygą paskaityti... Bet stengiuosi kasdien nors po pusvalandį prie puzzlės prisėsti.
Jaučiu sunki ta su delfinu

pas mane irgi - darbas, vaikas, knygos, mezginiai, puzles - viskas reikia laiko. turiu per daug noru ir per mazai laiko
reiks pasistengt pafotkinti... dabar kur tik pasitaiko koks skudurynas i visus uzsuku, gal delioniu rasiu

ir siand tokia idomia radau, kokio tai serialo seimos nuotraukos nuo 1960 metu
o delfinas tai tikrai sudetingas, reikia padidinimo stiklo kad isiziureti ir detales vieta atrasti
QUOTE(odetama @ 2013 01 12, 19:20)
Merginos, o Jus savo grozius sudejusios isardote ar suklijuojate į paveikslą?

Labai gaila išardyti, kai toki darbą padarai
viska isardau... delioniu tematikos skirtingos ir visos toli grazu netilpnu ant namu sienu
man smagiausias deliojimo procesas. sudeliota delione pasidziaugiu 10 min ir jau rankos niezti nauja pradeti