Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

Merginos, o Jus savo grozius sudejusios isardote ar suklijuojate į paveikslą? g.gif Labai gaila išardyti, kai toki darbą padarai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(odetama @ 2013 01 12, 20:20)
Merginos, o Jus savo grozius sudejusios isardote ar suklijuojate į paveikslą?  g.gif Labai gaila išardyti, kai toki darbą padarai  doh.gif

Aš tai asmeniškai išardau, nes kur aš jas visas sukabinčiau, juk beveik kas savaitę po puzlę sukonstruoju. Kitos klijuoja, kabinasi ant sienų
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2013 01 12, 18:50)
Aš irgi vakarais dažniausiai baigiu, tai foto nelabai kokybiškos gaunasi, su blizgesiu, iškraipytom spalvom. Vis žadu neišardyti, sulaukti dienos šviesos ir tik  tada nufotografuoti, bet tai kad tik savaitgalį tą dienos šviesą namuose matau, juk išeini į darbą ir grįžti su tamsa... O eilėje, kaip ir pas tave,  juk kitos dėlionės laukia (pas mane penkios) thumbup.gif  Tai kaip jau gaunasi tos foto, taip ir gerai ax.gif  Man puzliavimo manija prasidėjo, kai 4 mėn. po operacijos namie sėdėjau, taip ir nepraeina, nors ir laisvo laiko nebe fontanai,  dar ir su vaikais reikia užsiimti, ir pasportuot reikia nulėkt, ir knygą paskaityti... Bet stengiuosi kasdien nors po pusvalandį prie puzzlės prisėsti.
Jaučiu sunki ta su delfinu g.gif

drinks_cheers.gif pas mane irgi - darbas, vaikas, knygos, mezginiai, puzles - viskas reikia laiko. turiu per daug noru ir per mazai laiko biggrin.gif
reiks pasistengt pafotkinti... dabar kur tik pasitaiko koks skudurynas i visus uzsuku, gal delioniu rasiu biggrin.gif ir siand tokia idomia radau, kokio tai serialo seimos nuotraukos nuo 1960 metu bigsmile.gif
user posted image

o delfinas tai tikrai sudetingas, reikia padidinimo stiklo kad isiziureti ir detales vieta atrasti biggrin.gif

QUOTE(odetama @ 2013 01 12, 19:20)
Merginos, o Jus savo grozius sudejusios isardote ar suklijuojate į paveikslą?  g.gif Labai gaila išardyti, kai toki darbą padarai  doh.gif

viska isardau... delioniu tematikos skirtingos ir visos toli grazu netilpnu ant namu sienu lotuliukas.gif
man smagiausias deliojimo procesas. sudeliota delione pasidziaugiu 10 min ir jau rankos niezti nauja pradeti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 12 sausio 2013 - 20:05
QUOTE(Matelyk @ 2013 01 12, 21:04)
dabar kur tik pasitaiko koks skudurynas i visus uzsuku, gal delioniu rasiu biggrin.gif ir siand tokia idomia radau, kokio tai serialo seimos nuotraukos nuo 1960 metu  bigsmile.gif 

faina, kad kažką skuduryne randi thumbup.gif , aš tai jau senokai nieko nebeužtinku g.gif šiandien nesusilaikiau, tai naują parduotuvėje pirkauuser posted image

Ale net firma ta pati biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plium-bum: 12 sausio 2013 - 20:22
QUOTE(plium-bum @ 2013 01 12, 20:21)
Ale net firma ta pati biggrin.gif

bigsmile.gif faina kokia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 12 sausio 2013 - 21:34
Ale žiūriu čia daug kas naktimis mėgsta dėlioti, kaip ir aš, paskui ryte į darbą keldamasi dejuoju biggrin.gif, man irgi gaila ardyti surinktas, ypač tokias, kur 2000 ir > detalių, tik vieną tokią pilį 3000 rinkome su vaikais gal tris kartus, jau taip ji mums patiko smile.gif, užtat detalių pametem keletą, teko pasigaminti smile.gif į tas vietas užpildus.
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2013 01 12, 16:06)
O kodėl nedėlioji? Laiko tam nebėra ar dėliojimo azartas išblėso?

Gal azartas nurimo rolleyes.gif Nors turiu dar 4 nedėliotas ir šiuo metu laiko laisvo turiu smile.gif
Atsakyti
Savaitgalio rezultatas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2013 01 13, 19:12)
Savaitgalio rezultatas  ax.gif

thumbup.gif
as per si savaitgali gal tik desimt detaliu sugebejau ideti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2013 01 13, 20:12)
Savaitgalio rezultatas  ax.gif

Oho!!! doh.gif Tikriausiai nesudeciau tokio niekaip... g.gif Saunuole! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odetama @ 2013 01 14, 02:51)
Oho!!!  doh.gif Tikriausiai nesudeciau tokio niekaip...  g.gif Saunuole!  4u.gif

Pasėdėtum ilgiau ir sudėtum 4u.gif Aš vakar visą dieną prie jos prasėdėjau, tai šiandien pasidariau išeiginę nuo puzlių dėliojimo biggrin.gif nors rankos tai niežti...
Atsakyti
Na, pagaliau "damušiau" paskutinę dėlionę su katėmis smile.gif
user posted image
Savaitgalį gal ką nors lengvo ir atpalaiduojančio pasirinksiu. Kokių 500 detalių ax.gif
Atsakyti